• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pusette bebek uyutmak

Ekbl56

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2021
3.018
5.955
88
Bebegim gündüzleri pusetinde uyuyor .Gazlı bir bebek emzirip yatağına yatirinca kıvranıyor ve uyanıyor. Ben de uykusu gelince pusetine alıyorum sallıyorum ve uyuyor .ama boynu falan yamuluyor .alttan destekliyorum ama kafası yamuluyor cocugun .nasıl yardım alırım bilmiyorum. Benimle bu derdi yaşayan var mı? Canım çok sıkılıyor bu konuda

Bebegim gündüzleri pusetinde uyuyor .Gazlı bir bebek emzirip yatağına yatirinca kıvranıyor ve uyanıyor. Ben de uykusu gelince pusetine alıyorum sallıyorum ve uyuyor .ama boynu falan yamuluyor .alttan destekliyorum ama kafası yamuluyor cocugun .nasıl yardım alırım bilmiyorum. Benimle bu derdi yaşayan var mı? Canım çok sıkılıyor bu konuda
Ay benim bebeğimde öyleydi valla 8 saat boyunca ağladığını bilirim aralıksız hemde pusetine ilk defa koyudgumda oda çok rahat etmişti evet zararloymis ama ordan başka yerde durmuyordu hiç sanırım anne karnı gibi ya ondan orayı seviyorlar benim.pusetim bira daha yatar pozisyondaydi oturur gibi değilde nette var hatta üç ayrı şeyi olan yatakli oturmalı falan oluyir 400 tlydi en son ama şimdi ne kadar bilmiyorum bu tarz birşey alabilirsin denersin bı baktın bebek durmuyor iade edersin

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-17-23-00-43-725_trendyol.com.webp
    Screenshot_2022-08-17-23-00-43-725_trendyol.com.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 863
Biz 3.5 aylık olduk hala iki büklüm pozisyon da uykuya dalıyor. Benimde içim içimi yiyor, annem çocuk kambur olacak diyor ama ne yapayım çaresiz koyuyorum. Uyuyunca alıyorum artık yatağına.

Biz 3.5 aylık olduk hala iki büklüm pozisyon da uykuya dalıyor. Benimde içim içimi yiyor, annem çocuk kambur olacak diyor ama ne yapayım çaresiz koyuyorum. Uyuyunca alıyorum artık yatağına.
Bizimki de tam tersi pusette asla durmuyoda uyumuyoda diisarida baya zorlaniyorum. Araba da uzun yolsa mecbur kucagimda uyutuyorum pusette uyaniyo 😔

Bizimki de tam tersi pusette asla durmuyoda uyumuyoda diisarida baya zorlaniyorum. Araba da uzun yolsa mecbur kucagimda uyutuyorum pusette uyaniyo 😔
Şu an benim kız pusettede durmuyor kelebek. Balkonda omuzumda geziyoruz. Dün akşam bir kase mercimek çorbası yedim. Zıkkım yiyede o çorbayı yemeyeydim. Dün gece den beri; gaz gaz gaz ağla ağla ağla helak olduk. Hem çocuk hem ben. Eşimde mecburen uyudu. Dünden 4/5 saat anca uyudu. Sabahtandır daha uyuyamıyor. Uyuyyp hemen çığlık atıyor 😭😭😭😭😭 bizim grupta kola içenler vardı, bende o gazla yavaştan başlayayım yemeye demiştim 😭😭😭😭

Amaaan konu nerden buraya geldiyse kusura bakmayın konu sahibi biz bir çözüm bulamadık umarım siz bulursunuz.

Pusette 2 saatten fazla tutmayın bebekleri. Omurgasina zararlı fazla durması aklınızda olsun.

Şu an benim kız pusettede durmuyor kelebek. Balkonda omuzumda geziyoruz. Dün akşam bir kase mercimek çorbası yedim. Zıkkım yiyede o çorbayı yemeyeydim. Dün gece den beri; gaz gaz gaz ağla ağla ağla helak olduk. Hem çocuk hem ben. Eşimde mecburen uyudu. Dünden 4/5 saat anca uyudu. Sabahtandır daha uyuyamıyor. Uyuyyp hemen çığlık atıyor 😭😭😭😭😭 bizim grupta kola içenler vardı, bende o gazla yavaştan başlayayım yemeye demiştim 😭😭😭😭

Amaaan konu nerden buraya geldiyse kusura bakmayın konu sahibi biz bir çözüm bulamadık umarım siz bulursunuz.
Ay canim ya cok uzuldum , rabbim sifa versin eminim denemessindir ama kiraz cekirdegi torbasi koyabilirsin sicak sekilde masaj falan

Bi ana kucağı alsanız ? Bende bundan burada uyuyor gündüzleri hoş bizimkiside buna alıştı burada sallanıp öyle dalıyor uykuya :) ama pusette iki büklüm yatmaktan daha iyidir.

Back
X