• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

QEEG Testi /Güne tutunamamak ve Majör Depresyon ...

burada arkadaşların cogu boş konuşuyor depresyonlu hasta kılını bile kıpırdatamaz tüm gün kendiyle ve 4 duvarla konuşur.ne yüzmesi ne sosyalliği ne yürüyüşü ya.bunlar için biraz iyleşmesi zevk mekanizmasının dile gelmesi gerekir.@figenayten canım nasıl oluyorda nbeynin ilaçlara cevap vermiyor.Yaşadıklarımı yazmıyayım hamilyken başladı bende herşey okb,obsesyon,depresyon ansiyete ben hepsini iç içe yaşadım cnm.Tam 1 bucuk yıl hamileliğim dolayısıyla ilaçta kullanamadım.Ekt yapılacaktıkendime zaar verme eylemleriyle yaşadım aylarca.Hamilelik sonrası ilaçla atlattım ve bolca İnşirah süresi Rabbime sıgınarak hz.Yunusun ,Yakubun,Eyyubun duasıyla Esmaül Hüsna ile şifa buldum bebeğim bizim tek yardımcımız rabbimiz.Ayrıca Ekt yi düşündün mü depresyonda harikalar yaratabiliyor.
Sagol sicak yanitin icin. EKT degil, ama bazi elektrotlari beynimin ilgili noktalarına yerlestirerek bir protokol uygulandı. Ama diyorum ya ayni doktoruma duzenli gitmediğim, terapiden uzak durduğum, ilaçlarımı duzenli almadığım icin her yjl enaz bif kere uzun süreli tekrarladı. Simdj aftik Hocamın dediklerine uyuyorum. Hef ay kontrole duzenli gitmeye karar verdim. Yavaş yavaş ta sosyal hayata adım atmak, yürüyüş, duzenli uyku gibi alışkanlıkları oturtmam gerekiyor.
Bide şimdi 1 yıldır bebek için tedavi görüyorum belki de Allah benim gibi bir kadına bebek vermek istemiyordur kim bilir.çok zor zamanlar benim için çok zor.çabuk geçse bi daha hiç gelmese bu depresyon
Hayir öyle deme lutfen..

burada arkadaşların cogu boş konuşuyor depresyonlu hasta kılını bile kıpırdatamaz tüm gün kendiyle ve 4 duvarla konuşur.ne yüzmesi ne sosyalliği ne yürüyüşü ya.bunlar için biraz iyleşmesi zevk mekanizmasının dile gelmesi gerekir.@figenayten canım nasıl oluyorda nbeynin ilaçlara cevap vermiyor.Yaşadıklarımı yazmıyayım hamilyken başladı bende herşey okb,obsesyon,depresyon ansiyete ben hepsini iç içe yaşadım cnm.Tam 1 bucuk yıl hamileliğim dolayısıyla ilaçta kullanamadım.Ekt yapılacaktıkendime zaar verme eylemleriyle yaşadım aylarca.Hamilelik sonrası ilaçla atlattım ve bolca İnşirah süresi Rabbime sıgınarak hz.Yunusun ,Yakubun,Eyyubun duasıyla Esmaül Hüsna ile şifa buldum bebeğim bizim tek yardımcımız rabbimiz.Ayrıca Ekt yi düşündün mü depresyonda harikalar yaratabiliyor.
EKt degil ama bazi elektrotlar ile bir protokol uygulandı beynime.. bir yandan da ilaclar. Ayağa kalkmıştım ama duzenli gitmediğim icin hep tekrarladı. Simdi 2. Aydır yine aynı durumdayım. İlaçlarımı doktor kontrolünde duzenli almaya başladım. Kendi üzerime düşenleri de yaparsam ancak tedavi bana care olacak, baska türlü olmuyor

Benimde ayni durum majör depresyonum 13 yildir ve panik atak.benimde ailem yok yanimda.eşim ve çocugum.4 5 kez ilac degistirdim 10larca doktor degistirdim her ilac biraktigimda aylarca süründüm.her ilaca basladigimda etki edene kadar aylarca süründüm ve sonunda allah karsima cok iyi bir doktor ve ilac cikardi.bana cok iyi geldi o doktor sayesinde hamile kalip ilacimi kullanabildim hemde.ankarada atatürk egitim arastirma beşevler ek binasinda devlet hastanesi.kari koca ayni yerde psikiyatr.kadin mükemmel.ilacim s ile başliyor.baya zaman gecmis aradan siz nasil oldunuz şimdi
Cok cok sevindim sizin icin. Benim 2017 den itibaren hep tekrarladı. Cok doktor, cok ilac.. ve eylülden itibaren yine kötüleştim. Simdi doktorumun verdiği ilaçlarımı duzenli kullanıyorum bir aydır ancak hala hareketli, enerjik hale geçemedim. Kendi kendime de yardim etmek zorundayım, bu net.

Tms ne?20 seans cok tuzlu olmustur.Para tuzagi degil mi terapiler ya.Cok yavas ilerliyorlar be pahali.Pek denemedim ama deneyenler oyle soyluyor.Ben ilac icin gidip geliyorum o bile pahali tutuyor .Fayda gorsen eyvallah
Fayda gorursen yaz mutlaka.Ozaman ben de denerim ama ayni uzmani nerden bulacam.
Haklisin cidden cok pahalı idi ve o yuzden onlar bittikten sonra ayni Hekimin şart dedigi terapiye gidemedim. Ardından farkli doktorlar.. ama bu terapi muhakkak alınmalı, buna inanıyorum artık.

Ne güzel yürekler, ne özel ruhlarsiniz . Tüm sevginizi aktardıniz. Herbirinize ayri ayri teşekkür ediyorum. Iyi ki Varsınız 🙏
Bu platform gerçekten de kadının kadına yurt olduğu bir platform.
Sevgilerimle..

Back
X