Qlairista doğum kontrol hapı kullanıp bilgi verebilecek ablalar arkaşlar bi bakar mısınız?

Esebeb

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
45
17
8
24
Aşırı sancılı bi adet dönemi geçirdiğimden dolayı doktor tavsiyesi ile bu hapa başladım 28 adet içeriyor. Adetin 1. Günü içmeye başlayıp aksatmadan aldım. 18i 19u ve 20si kullandım. Bu gün sabah kalktım ve tık kanamam yok. Adetim bir anda kesildi. Şimdi bu normal mi bilmiyorum. Ayrıca hapı nasıl kullanıcam bilgi vermediler,? Ara verecek miyim? Kaç gün ara vericem? Tekrar ne zaman başlıycam? Bu hapın adet dönemimdeki etkisi ne olacak? Yaşım 18 bu konularda bilgim yok telaşlandım açıkçası.

Hayır ara vermeyeceksiniz. Adetinizin 1 ile 3 günü arası bu ilaca başlıyorsunuz. Adet kanamasını azaltıyor bu ilaç. Son 3 hap beyaz diye hatırlıyorum. Çok önceden kullanmıştım. Son haplara doğru adet olacaksınız.

Hayır ara vermeyeceksiniz. Adetinizin 1 ile 3 günü arası bu ilaca başlıyorsunuz. Adet kanamasını azaltıyor bu ilaç. Son 3 hap beyaz diye hatırlıyorum. Çok önceden kullanmıştım. Son haplara doğru adet olacaksınız.
Teşekkür ederim bilginiz varsa şuan adetimin tamamen kesilmesi normal mi? Normalde 7 8 gün süren bi adet döngüm vardı şuan 4. Gün kesildi. Bitti yani. Devam eder mi hani bittiyse temizlenmem gerekiyor ama gelir diye bekliyorum

Yani adet günleriniz de kısalıyor diye biliyorum. Gelir mi gelmez mi tekrar bilemiyorum. Sizin bünyenize bağlı

meraba 3 aydır kullanıyorum .
ialcın son gününde adet oluyorum.
hiç sekmedi.
bu ay 3 gün sürdü ve az kanamam oldu. nedendir bilmem .

ha bi de ilacın kullanma talimatını detaylıca okur musun?

ben ara vermeden kullanıyorum.

Aşırı sancılı bi adet dönemi geçirdiğimden dolayı doktor tavsiyesi ile bu hapa başladım 28 adet içeriyor. Adetin 1. Günü içmeye başlayıp aksatmadan aldım. 18i 19u ve 20si kullandım. Bu gün sabah kalktım ve tık kanamam yok. Adetim bir anda kesildi. Şimdi bu normal mi bilmiyorum. Ayrıca hapı nasıl kullanıcam bilgi vermediler,? Ara verecek miyim? Kaç gün ara vericem? Tekrar ne zaman başlıycam? Bu hapın adet dönemimdeki etkisi ne olacak? Yaşım 18 bu konularda bilgim yok telaşlandım açıkçası.
doktorunuza danışmanız daha doğru olmaz mı ?

Back
X