Qlarista hapı hakkinda

Nazar7042

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
29
29
18
Merhaba arkadaşlar ben bu ay aşılama için gün sayıyordum...son kontrole gittiğimde doktor küçük bir kist var dedi ve bana kullanmam için 28 haptan oluşan qlarista diye bir hap verdi bu hapı kullanıp adetin 3 günü gitmeyi planliyordum. ..hap kullanırken bitmesine 10 gün kala 2 gün kahverengi kanama oldu ben tabi adet oldum yada kistten kurtuldum diye düşündüm...hap bitti 2 hafta oldu ve ben hala adet olmadım teste de cesaret edemedim yapmaya korkuyorum açıkçası umutlanip tek çizgi görürsem zoruma gidecek..böyle bir olay yasayanoldumu....Since paylaşmak istedim fikir verin lütfen. ..

Slm kizlar bende qilarista kullaniyorum 4 aydir ve hic regl olmadim. Once bi kisyim var ice kanamaliydi qlarista verdi soktorum hem korunma hem kist icin. Ayrica hormon seviyelerimde dusuktu. Hormonlar normale dondu kist bitti ama hala regl olmuyorum. Tekrar dr gittim sikinti yaomiyosa vucutta sende yapma dedi ama ben tedirgini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…