Queen D'nin Hikayesi: Komplekslerim yüzünden aşkı kaybetmek istemiyorum.

QueenD

1 Ocak 2013 / 70 Kilo
Kayıtlı Üye
4 Mart 2012
1.406
1
66
İstanbul
Facebook'tan bir çocukla tanıştım. Aylarca benimle sohbet etmek için çaba sarf etmişti fakat ben pek ilgilenmemiştim. Bir iki cümle, bir iki cümle cevap vere vere sohbet etmeye başladım. Ve zamanla ne kadar derin ruhlu, zeki, kültürlü, nazik ama erkeksi, cool ve çekici bir adam olduğunu fark ettim. Konuştukça daha iyi anlaşıyor, sohbet etmekten daha çok keyif alıyorduk. Fakat onun geçmişinde unutamadığı birisi olduğu için onunla sadece harika iki arkadaş olacağımıza inanmıştım. Ancak umduğum gibi olmadı her gün sabahtan akşama konuşuyor olduk ve ben daha fazla etkilenmeye başladım. Durum böyle olunca ona "Senden etkilendiğimi fark ettim. Bir süre seninle konuşmayacağım" temalı bir mesaj attım ve konuşmayı kestim. Bu tepkim onu çok kızdırdı ama o da uyum sağlamak zorunda kaldı. Bir ay kadar konuşmadık ama neredeyse her akşam onun sevgilisi olduğumun hayallerini kuruyordum. Dün sabah WhatsApp'dan mesaj geldi. "Seni çok özledim" yazmış. Tekrar konuşmaya başladık, o da ben söyledikten sonra benden çok etkilediğini fark etmiş. Birbirimizin nelerinden etkilendiğimizi konuştuk. Konuşmalarımız çok romantik ve tatlıydı. Sanırım artık sevgili sayılabiliriz. Fakat daha önce hiç görüşmedik. Birbirimizin bir çok fotoğrafını gördük ama hiç buluşmadık, mektup arkadaşlığının ötesine geçemedik.
Ben güzel ama kilolu bir kızım. Beni beğenmeyeceğinden çok korkuyorum. Gerçekten çok gerildim ve çok üzülüyorum. Şuan kendime güvenim tam olsaydı harika bir ilişkiye başlamıştık. İşi uzatmaz hemmen onunla buluşur, iyice etkiler ve sevgilim olmasını sağlardım. Şimdi ise arkadaş kalmak için elimden geleni yapıyorum. Aslında tekrar konuşmaya başlayalı bir gün oldu, birbirimize tekrar alışmadık ama alıştığımızda da her şey daha güzel olduğu kadar kötü de olacak. Onunla buluşmam gerekecek ve çok utanacağım. O hayatımda beni böylesine anlayabilen ilk erkek. Onu kaybetmek istemiyorum ancak ne yapacağımı da bilmiyorum...

gördüğüm kadarıyla zayıflamaya çalışıyosun

sana ilişki konusundan çok bu konuda irade göstermeni diliyorum

emin ol kendinle barıştıgın gun tum komplekslerin bitecek

ilişkin için de şunu söyliyim ki seni görünce beğenmeyecekse bırak beğenmesin

o zaman demek olur ki derin ruhlu biri değil sığ adamın tekiymiş

gördüğüm kadarıyla zayıflamaya çalışıyosun

sana ilişki konusundan çok bu konuda irade göstermeni diliyorum

emin ol kendinle barıştıgın gun tum komplekslerin bitecek

ilişkin için de şunu söyliyim ki seni görünce beğenmeyecekse bırak beğenmesin

o zaman demek olur ki derin ruhlu biri değil sığ adamın tekiymiş
Bilmiyorum yaaa... Ben onun arkadaşlarıyla konuşurken övüneceği, bakıp bakıp ne güzel bir sevgilim var diyeceği biri olmak isterdim. Kendi kendime çok büyütüyormuşum gibi geliyor bazen, fakat sonra tekrar böyle düşünmeye başlıyorum. Diyet konusunda elimden geleni yapıyorum. İradeli olmaya çalışıyorum, çok uzun bir yol...

Son düzenleme:
canım başka bir başlıkta yorumumu yazmıştım..aşk hikayeleri gibi bir başlıktı:)okumalısınnnn:))

kilo dediğin nedir ki? bi kaç ayda verebilirsin yani böyle bir şey için mutluluğunu ertelememen gerekir.
ayrıca bir örnek vereyim, vermezsem olmaz:9: benim yaşım 27, geçen sene okulumuza 40 yşında bekar ve kilolu bir bayan öğretmen geldi. başlarda sizli bizli konuşurken biz çok samimi iki arkadaş olduk ailecek gidip gelmeye başladık. kendisi sanırım 90 kilo ama o kadar pozitif ve kendine güveni tam ki, sürekl gülüyor, sürekli olumlu şeyler yapmaya çalışıyor,okulumuza hayat getirdi resmen. ve inanılmaz şekilde talipleri var, müdürler, zenginler, kendinden 10 yaş gençler ne bileyim yani bu işlerin kesinlikle kiloyla olmadığına eminim artık :9:

yanlıs anlamayın ama eger bir rahatsızlıgınız yoksa neden kilo veremıyorsunuz:44:

yanlıs anlamayın ama eger bir rahatsızlıgınız yoksa neden kilo veremıyorsunuz:44:
İki haftadır diyet yapıyorum canım zaten. Bu olay iki gündür var, keşke biraz daha geç gelseydi demiyor değilim.:110:

kilo dediğin nedir ki? bi kaç ayda verebilirsin yani böyle bir şey için mutluluğunu ertelememen gerekir.
ayrıca bir örnek vereyim, vermezsem olmaz:9: benim yaşım 27, geçen sene okulumuza 40 yşında bekar ve kilolu bir bayan öğretmen geldi. başlarda sizli bizli konuşurken biz çok samimi iki arkadaş olduk ailecek gidip gelmeye başladık. kendisi sanırım 90 kilo ama o kadar pozitif ve kendine güveni tam ki, sürekl gülüyor, sürekli olumlu şeyler yapmaya çalışıyor,okulumuza hayat getirdi resmen. ve inanılmaz şekilde talipleri var, müdürler, zenginler, kendinden 10 yaş gençler ne bileyim yani bu işlerin kesinlikle kiloyla olmadığına eminim artık :9:
Belki de haklısınız. Zaten elimden geldiğince kilo veriyorum. Haftada 1.5 kilo gibi.. Zamanla o da bu gelişmeleri görüp, dış görünüşüm hakkında daha umutlu olur değil mi?:44:

canım başka bir başlıkta yorumumu yazmıştım..aşk hikayeleri gibi bir başlıktı:)okumalısınnnn:))
Bakıyorum canım bulduğum gibi cevap atacağım.:31:

bende sısmanım ve bugune kadar bana cevremdekıler sureklı zayıflarsam cok daha guzel olabılecegımı soleyıp durdular..bende onlara inat gıbı oldu hıcte zayıflama gırısımım olmadı ..Hayatıma gıren ınsanın benı boyle kabullenmesını ıstedım..Olede oldu..hatta cok guzel denılebılecek bı ılıskım var.. Cunku karsımdakı adam yuzumden once gozlerımdekı ısıltıya kalp guzellıgıne bakan bı ınsandı..İlk defa bı erkegın fızıksel guzellıkten once baska seylere bakacagınıDa gordum..sende buna ınanıp bunu ıstemelısın bence..eger senı bunun ıcın sevıp begenmeyecekse eger hıc sevmesın daha ıyı.. kendıne ınan.. kısa zamanda zayıflarsın..vee bızım cevremızdekı herkes cok guzel bı ılıskımız oldugunu soyler..hatta yenı tanıstırdıgı tum arkadasları gozlerımdekı parıltıya verdıklerı anlamı ozenılecek bı ılıskı oldugunu soyler.vucudundan önce sansın guzel olsun inşallah..Yenı ılıskın umarım hayırlı olsun..

bir de buluşmadan önce dış görünüşünüzle ilgili konuşun mutlaka.
gerçi fotoğrafları gördük demişsiniz biliyordur sanırım?

bende sısmanım ve bugune kadar bana cevremdekıler sureklı zayıflarsam cok daha guzel olabılecegımı soleyıp durdular..bende onlara inat gıbı oldu hıcte zayıflama gırısımım olmadı ..Hayatıma gıren ınsanın benı boyle kabullenmesını ıstedım..Olede oldu..hatta cok guzel denılebılecek bı ılıskım var.. Cunku karsımdakı adam yuzumden once gozlerımdekı ısıltıya kalp guzellıgıne bakan bı ınsandı..İlk defa bı erkegın fızıksel guzellıkten once baska seylere bakacagınıDa gordum..sende buna ınanıp bunu ıstemelısın bence..eger senı bunun ıcın sevıp begenmeyecekse eger hıc sevmesın daha ıyı.. kendıne ınan.. kısa zamanda zayıflarsın..vee bızım cevremızdekı herkes cok guzel bı ılıskımız oldugunu soyler..hatta yenı tanıstırdıgı tum arkadasları gozlerımdekı parıltıya verdıklerı anlamı ozenılecek bı ılıskı oldugunu soyler.vucudundan önce sansın guzel olsun inşallah..Yenı ılıskın umarım hayırlı olsun..
Canım ne güzel yazmışsın.. Her şeyimi kabullenebiliyorum ama bu kiloları edemiyorum ya. Mükemmeliyetçilik beni takıntılı birisi yaptı.. Çok haklısın zaten eğer söylediklerindne etkilendiyse bu kadar takılmamalı.. Herkes karşısında hoş biri görmek ister. Ben de hoş biriyim, obez değilim, 1.70 boyundayım, fazla kiloluyum. Fakat ben en başında kendim için bunları sorun ediyorum.. Kafam çok karışık canım ya saçmaladıkça saçmalıyorum..
bir de buluşmadan önce dış görünüşünüzle ilgili konuşun mutlaka.
gerçi fotoğrafları gördük demişsiniz biliyordur sanırım?
Ay evet.. Ama nasıl? Sohbet arasında "bende spora gidiyorum, çok kilo aldım bu yaz onları vermeye çalışıyorum" falan mı demeliyim?

mukemmellıyetcı kısılıgını anlayabılırımde Ama sunuda anlamak gerekır kı ..Kilona bahane bulabılecegını dusundugun ınsan herseye bahane bulabılır..kasına gozune yuruyusune konusmana..Sen kendını rahatlat bence..O kadar sorun edıyorsan bu takıntını dırekt olarakta paylasabılırsın..bunun ıcın kendını yıpratmana gerek yok..gercekten degecek bırıyse bu sorun olmayacaktır..Degmeyecekse basından tavrınnı zaten bellı ederde hıc baslamadan kurtulursun..Ya sen onu begenmezsen *?

Canım ne güzel yazmışsın.. Her şeyimi kabullenebiliyorum ama bu kiloları edemiyorum ya. Mükemmeliyetçilik beni takıntılı birisi yaptı.. Çok haklısın zaten eğer söylediklerindne etkilendiyse bu kadar takılmamalı.. Herkes karşısında hoş biri görmek ister. Ben de hoş biriyim, obez değilim, 1.70 boyundayım, fazla kiloluyum. Fakat ben en başında kendim için bunları sorun ediyorum.. Kafam çok karışık canım ya saçmaladıkça saçmalıyorum..
Ay evet.. Ama nasıl? Sohbet arasında "bende spora gidiyorum, çok kilo aldım bu yaz onları vermeye çalışıyorum" falan mı demeliyim?
muhabbetinize bağlı aslında, bu şekilde söylemek gayet makul. hatta kiloları verdiğinizde buluşmak istediğinizi de söyleyebilirsiniz, muhtemelen gülecektir :) ya da kendini iyi hissedeceksen bi kaç ay sonra buluşuruz diyecektir.

mukemmellıyetcı kısılıgını anlayabılırımde Ama sunuda anlamak gerekır kı ..Kilona bahane bulabılecegını dusundugun ınsan herseye bahane bulabılır..kasına gozune yuruyusune konusmana..Sen kendını rahatlat bence..O kadar sorun edıyorsan bu takıntını dırekt olarakta paylasabılırsın..bunun ıcın kendını yıpratmana gerek yok..gercekten degecek bırıyse bu sorun olmayacaktır..Degmeyecekse basından tavrınnı zaten bellı ederde hıc baslamadan kurtulursun..Ya sen onu begenmezsen *?
Takıntımı asla direkt olarak paylaşamam. En iyisi fiziksel görünümümden rahatsız olduğumu ve düzeltmek istediğimi ona belli etmek. Sonuçta diyet ve spor yaptığımı öğrenmesi önemli. (Spora gittiğimi söyledim..) Dediğin gibi kendi kendimi yıpratıyorum, insan kendi kendini beyniyle bitiyor ya:14::14::14:

Şimdi geldi aklıma bende buna çok benzer bir durum yaşadım
Benim dişlerimde tel vardı
İnternetten tanışmıştık bizde ama bir farkla biz görüşmeden sevgili olmuştuk bile
Neyse zaten gelemez uzun bir süre diye tellerimi söylemedim
Ama baktım adam kalkmış geliyor bende tellerim çıkmadan olmaz dedim :52:
Saçmalama dedi bana ve ilk buluşmamızı gerçekleştirdik
Ben çok utandım tabi kendimi çok rahatsız hissettim
Ama o çok normal davrandı gayet samimi falan zaten ortada anormal bir durum yokta ben abartıyorum işte :27:

Kısaca benim açımdan pek iyi olmadı öyle karizma bir adamın yanında ama o hiç sorun etmedi bunu

Şimdi geldi aklıma bende buna çok benzer bir durum yaşadım
Benim dişlerimde tel vardı
İnternetten tanışmıştık bizde ama bir farkla biz görüşmeden sevgili olmuştuk bile
Neyse zaten gelemez uzun bir süre diye tellerimi söylemedim
Ama baktım adam kalkmış geliyor bende tellerim çıkmadan olmaz dedim :52:
Saçmalama dedi bana ve ilk buluşmamızı gerçekleştirdik
Ben çok utandım tabi kendimi çok rahatsız hissettim
Ama o çok normal davrandı gayet samimi falan zaten ortada anormal bir durum yokta ben abartıyorum işte :27:

Kısaca benim açımdan pek iyi olmadı öyle karizma bir adamın yanında ama o hiç sorun etmedi bunu
Ya işte herkesin kendine göre bir takıntısı var canım. Aslında hoşlandığım adam da bunu yüzüme vurmaz, ben ilk buluşmamızı en keyifli haliyle yürütürüm ama daha harika olabilirdi. Utanıyorum şu şişko halimden ya:26:

muhabbetinize bağlı aslında, bu şekilde söylemek gayet makul. hatta kiloları verdiğinizde buluşmak istediğinizi de söyleyebilirsiniz, muhtemelen gülecektir :) ya da kendini iyi hissedeceksen bi kaç ay sonra buluşuruz diyecektir.
Asla kilo verdikten sonra buluşalım falan diyemem ben ya.. Çok küçük düşürücü bence ya..:50:

Ya işte herkesin kendine göre bir takıntısı var canım. Aslında hoşlandığım adam da bunu yüzüme vurmaz, ben ilk buluşmamızı en keyifli haliyle yürütürüm ama daha harika olabilirdi. Utanıyorum şu şişko halimden ya:26:

Ama hiç sorun etmemişti.Senin arkdaşınında sorun etceğini sanmıyorum
Zaten spor yaptığını ve azmini biliyor bu yüzden seni destekler bile
Yani kendini kötü hissetme kesinlikle

Ama hiç sorun etmemişti.Senin arkdaşınında sorun etceğini sanmıyorum
Zaten spor yaptığını ve azmini biliyor bu yüzden seni destekler bile
Yani kendini kötü hissetme kesinlikle
Haklısın canım. Kuruntuları üzerimden atmaya çalışacağım. Belki de onunla konuştukça azalır bilmiyorum..:31:

Back
X