Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar ben yeni gördüm bu siteyi acep burdan alışweriş yapan bayanlar warmı aranızda fiyatlar uygun görünüyor fırsat ürünleri filanda war.güwenilirlik açısından merak ettim .
evet canım ben biraz önce sipariş verdim hem nette hemde quelleden ilk kez böle bişiy yaptım,geldğinde yorumları yazarım...müşteri hizmetlerini aradım ben tatmin oldum ama evet biraz tedirginim..
ben daha önce sipariş vermiştim 20gün önce gelmeyince aradım ve stokta kalmadığı için gönderemeyeceklerini söylediler... daha yeni yeni düzen oturuyo sanırım ama ürünler ve fiatlar çok iyi..almanyadan geldiği için 15 gün 1 ayı buluyormuş gelmesi... dayanamadım bugün yine 2 parça sipariş verdim ama kapıda nakit ödemeli ....
ya kızlar tc kimlik no filan yazıoruz ya sorun olmaz dimi bu.benim sipariş daha gelmedi ya 1 ay oldu nerdeyse .aradımm almanyadan girmemiş filan dediler yaa ne bilim huzursuz oldum
ya kızlar tc kimlik no filan yazıoruz ya sorun olmaz dimi bu.benim sipariş daha gelmedi ya 1 ay oldu nerdeyse .aradımm almanyadan girmemiş filan dediler yaa ne bilim huzursuz oldum
ben de bir hafta önce sipariş verdim ancak hala kargom gelmedi almanyadan geldiğini ve uzun süreceğini sizden öğreniyorum ama kredi kartı hesabımı kontrol ettim bugün,çekilen bir tutar da yok mail attım bugün,cevap bekliyorum
Kizlar Türkiyedede gecerlimi bilmiyorum ama Quelle iflas etti. Almanyada tüm Quelle magazalari kapaniyor. Hatta Almanyadaki quelle internet-sitesi bile kapanmak üzere. Yani ellerindeki en son mallari satip, siteyide komple kapatacaklar.
arkadaşlar 2.5 ay oldu sipariş vereli hala gelmedi.sipariş verirken bir hafta ile onbeş gün arası demişlerdi.onbeş gün geçince aradım teslimat süresi 1 ay dediler.valla benim 3 ay olmak üzere hala gelen giden bişi yok maalesef