Bebek İkinci El Quinny buzz 4 tekerlekli cift yonlu bebek arabasi ve maxi cosi ana kucagi

Furki10

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2014
795
8
48
İstanbul
Quinny pusetle uyumlu maxi cosi ana kucagi da pusetin kendi oturma unitesi de cift yonlu takilabilir.her tur zeminde guvenli kullanim.turkuaz rengi cok sik ve temizdir. Yagmurluk ve pusetin cantasi da beraberindedir. Pusetle ana kucagini ayri da satabilirim.İsteyenlere resim gonderebilirim.

Fotograflarinida eklermisiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bir sorun var ekleyemedim mail atabilirim ya da yarin tekrar denerim isterseniz

Modelini tam olarak soylermisiniz int inceliyeyim ve ne kdr sure kullandiniz

Quİnny buzz 4 . Turkuaz rengi internnette bu renkle de var resmi. Biz daha cok anakucagi ile puseti kullandik, asil oturma bolumunu cok az kullandik. Belki 2-3 ay . Ayrica extra bir ortusu daha var yedek onu hic kullanmadik.

Mail adresimi özel den attim hepsini cekip gonderir misiniz

Pusetin resmini gonderdim anakucagini yarin cekip gonderebilirim. Kizimin odasinda uyuyor su anda:(

$IMG_3074.webp $IMG_3075.webp

Pusetimizin resmi cok güvenli rahat ve temiz

Macleren quest le takas yaparmıştın yada biraz fiyatı dusururmusun

Quinny pusetle uyumlu maxi cosi ana kucagi da pusetin kendi oturma unitesi de cift yonlu takilabilir.her tur zeminde guvenli kullanim.turkuaz rengi cok sik ve temizdir. Yagmurluk ve pusetin cantasi da beraberindedir. Pusetle ana kucagini ayri da satabilirim.İsteyenlere resim gonderebilirim.

İlan güncel mi?

Ilaniniz guncel mi????

Back
X