rabbim 3.cusunde yüzüme güldü coook şükür bin şükür:)

Aminn Can'ım çok sağol
Allahtan ümidini kesme hep hayırlısını ve sağlıklısını iste sabrın sonu selamettir :KK25:umudunu kesme sakin sana da çok gecmiş olsun darısı senin basına insallah
Bu arada bizde 4cu aya girdik hala inanamıyorum çok şükür
İnşallah canm bnm yaaa:110: maşallh seninki kurtarmş kendini artk çok sevndm Allah kucağına almayı nasip etsin cinsyeti bellimi :KK200:

İnşallah canm bnm yaaa:110: maşallh seninki kurtarmş kendini artk çok sevndm Allah kucağına almayı nasip etsin cinsyeti bellimi :KK200:
Geçen hafta gittik doktora cinsiyeti ne Zaman belli olur diye sorduk tabi esim sordu :) ben ne zaman görürsem o Zaman söylerim dedi şimdi önümüzdeki persembeye randevu alicam diğer doktor bi tahminde bulunur belki hem azıcıkta büyümüş olur (2farkli doktora gidiyorum bu arada) yanı arkadasım bilmiyoruz hala
Ee sen ne yapmayı düşünüyorsun çalışmalara devam mı yoksa ara mı verdiniz

Geçen hafta gittik doktora cinsiyeti ne Zaman belli olur diye sorduk tabi esim sordu :) ben ne zaman görürsem o Zaman söylerim dedi şimdi önümüzdeki persembeye randevu alicam diğer doktor bi tahminde bulunur belki hem azıcıkta büyümüş olur (2farkli doktora gidiyorum bu arada) yanı arkadasım bilmiyoruz hala
Ee sen ne yapmayı düşünüyorsun çalışmalara devam mı yoksa ara mı verdiniz
Hayırlısı olsn canm hayrlı bi evlat olsn ve sağlıklı olsn inşallah :KK45: devam ediyorz biz çalşmalara aynen :oops: regl olmama 6 gün var bnde hç bi hamilelk belrtisi yok malesefff . Yine tutmadı sanırım:mad::mad:

Hayırlısı olsn canm hayrlı bi evlat olsn ve sağlıklı olsn inşallah :KK45: devam ediyorz biz çalşmalara aynen :oops: regl olmama 6 gün var bnde hç bi hamilelk belrtisi yok malesefff . Yine tutmadı sanırım:mad::mad:
Çok düşünmemeye çalış derim Can'ım valla psikolojide çok etkiliyor hamile kalmayı ben denemeye başladığımızda 2ay olmadı sonra niye olmadı diye kafaya taktım sonraki 2ay adet 9gun falan gecikti test yapıyorum yok 2gun geçiyor yine yapıyorum yok
En son valla dedim bu seferde olmazsa gerçekten erteleyip kariyer yapıcam falan o ay boşladım biraz adetimde gecikti hiç düşünmedim hamileyim diye yine tutmamıştır dedim
Bi hafta geçince test yaptım ve pozitif
Rahat ol yanı vücut kendini hazır hissedince olur zaten

merhaba arkadaşlar aylardir bu günleri bekliyordum cok şükür 8hafta 3 günlük hamileyim.ve de sagliklisindan.bundan once 2 kaybim olmuştu cok zor bir durum burda okuduğum kadariyla yasayan basina gelende coook kisi var Allah sabir versin ve en kisa zamanda saglikli hamilelik nasip etsin ins.neyse nerde kalmistm aslnda 6 haftalikken yazmaya niyetliydim ama bekledim yine hüsrana ugrarsam diye cok sukur 3.hamileligimde ilk defa ben ve esim kalp atislari duyduk doktor teyzesi cok güçlü bir kalp atisi oldugunu syledi allahim inanilmaz mutlu oldum ya cok guzel bi sey cok guzel bir duygu. Aileler bilmiyor hic kimseye sylemedik daha da sylemeyi düşünmüyoruz boyle iste simdi de allahim ins sag salim kucagima alirim bende anne olurum diyorum dua edin arkadaslar
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim...

Çok düşünmemeye çalış derim Can'ım valla psikolojide çok etkiliyor hamile kalmayı ben denemeye başladığımızda 2ay olmadı sonra niye olmadı diye kafaya taktım sonraki 2ay adet 9gun falan gecikti test yapıyorum yok 2gun geçiyor yine yapıyorum yok
En son valla dedim bu seferde olmazsa gerçekten erteleyip kariyer yapıcam falan o ay boşladım biraz adetimde gecikti hiç düşünmedim hamileyim diye yine tutmamıştır dedim
Bi hafta geçince test yaptım ve pozitif
Rahat ol yanı vücut kendini hazır hissedince olur zaten
Doğru diyosun canm sadece stresle bile adet geçikiyo malesf . Allahıma bıraktım doğru zamn ne zamnsa hayrlı bi evlat nasip olr inşallah belkide şmdi olması uygn deil Allahın işine karşmak olmaz.uzun bi süre olmazsa tabiki o zamn uğraşırım peşine düşerim niye olmuo diye ama şu an bişey uygulamıyorm olması için. Hayırlısı :dua:

Doğru diyosun canm sadece stresle bile adet geçikiyo malesf . Allahıma bıraktım doğru zamn ne zamnsa hayrlı bi evlat nasip olr inşallah belkide şmdi olması uygn deil Allahın işine karşmak olmaz.uzun bi süre olmazsa tabiki o zamn uğraşırım peşine düşerim niye olmuo diye ama şu an bişey uygulamıyorm olması için. Hayırlısı :dua:
Aynen evet 6 ay olmazsa ondan sonra bi doktora danisabilirsin şimdilik rahat ol hayırlısı herşeyin

allah ağız tadıyla kucağına almayı nasip etsin insallah . olmayanlara da bol bol dua et gülüm.

allah ağız tadıyla kucağına almayı nasip etsin insallah . olmayanlara da bol bol dua et gülüm.
Aminn insallah dualarımın içinde Rabbim Bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin diye dua ediyorum sadece tanıdıklarım değil
Nasıl bir duygu olduğunu biliyorum çünkü Allah bekleyenlere de sabır versin

Back
X