rabbim beni.affett:-(

Gamzemss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
92
18
3
42
hkese iyi aksamlar kizlagecen sene gebelim 4.ayinda bebegimn karnimda ölmesiyle.son bul 27 yasindayim ama.hayatimin en zor dönemini yasamistim.bebegime.ilk.once down.sedromu teshisi konulmustu hala inanki yazarken bile agliyorum her ani.dun.gibi aklimda basimdan.asagi kaynar sular dokuldu sanki hayallerim.bebegimi hayal.ettigim hersy tepe taklak olmustu sanki canim kalbim cok yaniyodu dahab12 haftalikti yavrum alah beni kahretsin ki ikilemde kaldim yavrumdan vazgecebirmiydim problemli.bi hayatim vardi maddi.sikintilar vardi bebegime bakamamaktan korkmustum kv ayni.evdeydim onlarda destek cikmamislardi ya bana bisy olursa die cok dusundum ama yavrumdan vazgecmedim.bi yandanda bu sekilde bi hayati olucak bnde.anne olarak cok uzulecektim.bunuda biliyodum.sonraki muaynemde bebegimn vucudu.su topladigi icin olebilecegini.soylemislerdi o an cok karmasik.duygular yasamistim sanki.uzerimden.yuk kalmti off.nefret.ediyorum. kendimden nasil bu hissle.dusundum.evladim bn onun.elni biraktim.icin.öldü kendimi.cok.suclu.hisediyorum kizlar rabnimdn af dileiyorum.yalvariyorum.rabbim beni.affetsin die kendimi.cok.sucluyorum goz.pinarlarim kurudu aglamaktan evladimin acisi bi uandan suclulik.duygusu.bi yandan

Son düzenleme:
Durumun çok zor gerçekten. Sağlık sorunları olan bir bebeğin annesi olmak çok zordur. O acı çekerken sen istediğin gibi destek olamayacak, yıpranacaktın. Doğanın vardır bir düzeni. İleride bir bebeğin olsun iki bebek kadar sevgi verirsin ona. Kendini suçlama. Sevgiler.

sizin bir suçunuz yok, kendinizi suçlamayın lütfen, engelli bir insanın yükü çocuğunuz olsa bile zor,bu yüzden üzerinizden yük kalkması hissi gayet normal psikolojik bir dürtü, hemde anlık bir şey yani sizin elinizde değil. Rabbim böyle uygun görmüş demekten başka bir şey kalmaz bize. veren de o alan da, sizde kendinizi suçlamayı bırakın, sağlığı verende Allah o yüzden bu tarz sağlık problemlerini kendinize maal etmeyin.

Uzuldum adina.
Hep soyle dusunurum.
Bugun saglikliyim yarin kalktigimda beni neyin bekledigini bilmiyorum.
Kizimdada bu gebeligimdede tum testlerimu yaptirdim bisey olursa sonuca kendimi alistirmak icin yaptirdim.
Kendini suclamayi birak bugunden sonraki kararlarini daha iyi dusunerek ver.
Rabbim saglikli sihaatli bir yavrus verir kucagina insallah.

Kendiliğinden ölmedi mi karnınızda? Neden kendinizi suçluyorsunuz? Elini bıraktım gitti ve diyorsunuz o da nasil oluyor? Allah verdi Allah aldı. Nasip değilmiş doğması demek. Allah hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin.

hkese iyi aksamlar kizlagecen sene gebelim 4.ayinda bebegimn karnimda ölmesiyle.son bul 27 yasindayim ama.hayatimin en zor dönemini yasamistim.bebegime.ilk.once down.sedromu teshisi konulmustu hala inanki yazarken bile agliyorum her ani.dun.gibi aklimda basimdan.asagi kaynar sular dokuldu sanki hayallerim.bebegimi hayal.ettigim hersy tepe taklak olmustu sanki canim kalbim cok yaniyodu dahab12 haftalikti yavrum alah beni kahretsin ki ikilemde kaldim yavrumdan vazgecebirmiydim problemli.bi hayatim vardi maddi.sikintilar vardi bebegime bakamamaktan korkmustum kv ayni.evdeydim onlarda destek cikmamislardi ya bana bisy olursa die cok dusundum ama yavrumdan vazgecmedim.bi yandanda bu sekilde bi hayati olucak bnde.anne olarak cok uzulecektim.bunuda biliyodum.sonraki muaynemde bebegimn vucudu.su topladigi icin olebilecegini.soylemislerdi o an cok karmasik.duygular yasamistim sanki.uzerimden.yuk kalmti off.nefret.ediyorum. kendimden nasil bu hissle.dusundum.evladim bn onun.elni biraktim.icin.öldü kendimi.cok.suclu.hisediyorum kizlar rabnimdn af dileiyorum.yalvariyorum.rabbim beni.affetsin die kendimi.cok.sucluyorum goz.pinarlarim kurudu aglamaktan evladimin acisi bi uandan suclulik.duygusu.bi yandan

siz sağlıklı düşünemiyorsunuz ve kendi kendinize acı çektiriyorsunuz şu anda..
alacak nefesi olsa doğardı..
ayrıca çok doğal öyle hissetmiş olmanız.. zira bizden sonrasınıda düşünmek zorundayız.. biz varken tamam ama ya sonrası ?
destek alma imkanınız varsa destek alın yanlış şeyler düşünüp kendinizi dolduruyorsunuz şu anda..

Kendinizi suçlamayın lütfen.
Allah'ın takdiri böyleymiş,bu da belki sizin sınavınız.
Ben de farklı sebeplerden dolayı ilk bebeğimi kaybettim,toparlanmak zaman alıyor acısı da hiç geçmiyor ama Rabbim yeniden yüzümü güldürdü inşallah sizin de tez zamanda kucağınız sağlıklı uzun ömürlü yavrularınızla dolacaktır.
Sabredin,sebat edin...

Ben olayi anlamadim desem???
Bebegi öldürmek icin ozel bir çaba sarfetmediyseniz sizin ne suçunuz olabilir ki? Sagliksiz gebelik yasayan hangi anne bebeginin dogumdan sonra olmesini karnindayken olmesine tercih eder... dolayisiyla rahatlama hissetmeniz gayet normal ve insani.

sizin bir suçunuz yok, kendinizi suçlamayın lütfen, engelli bir insanın yükü çocuğunuz olsa bile zor,bu yüzden üzerinizden yük kalkması hissi gayet normal psikolojik bir dürtü, hemde anlık bir şey yani sizin elinizde değil. Rabbim böyle uygun görmüş demekten başka bir şey kalmaz bize. veren de o alan da, sizde kendinizi suçlamayı bırakın, sağlığı verende Allah o yüzden bu tarz sağlık problemlerini kendinize maal etmeyin.
verende rabbim.alanda ama guclu olamadim annelik yapamdim gibi geliyo evladimim ne.olursa olsun istemeliydim.dusnceleine kapaliyorum hep :-(

Gebelik sonlandirildi mi yoksa karnınızda öldü mü? Insallah yeniden saglikla kucağınıza alırsınız

Ben olayi anlamadim desem???
Bebegi öldürmek icin ozel bir çaba sarfetmediyseniz sizin ne suçunuz olabilir ki? Sagliksiz gebelik yasayan hangi anne bebeginin dogumdan sonra olmesini karnindayken olmesine tercih eder... dolayisiyla rahatlama hissetmeniz gayet normal ve insani.
sarfetmedim.tabiki bilmiyorum ama.bu pskikoliden kutulamiyorum.

12 haftalık gebelik 3aylıktır 4değil.ne farkı var demeyin.gebelik kayıpları en çok ilk 3ayda görülür.bende 8haftalık ilk bebeğimi kalp durması sonucu kaybettim kürtaj oldum.sizin ne suçunuz olabilir ki bu durumda.şu anki doktorum beni endişeli gördüğü zaman hep şunu söyler : karnındaki bebeğe bişey olacaksa , bunu sen asla engelleyemezsin.ömrü varsa herşeye rağmen doğar ,ömrü yoksa dünyanın en iyi doktoru bile içerde tutamaz....lütfen pskolojik yardım alın acilen....

üzülmeyin ben engelliyim ileri boyutta bir hastalığım var onu rabbim yaşamsını istese yaşatırdı bizim yaşantımız anneyle geçiyor ama demekki siz beraber olamıcaktınız hayırlısı böyleymiş cennette şefaatçiniz olsun yeni bir evlada sahip olmadan muhakkak gen testi yaptırın eşinizle inanın herşeye alışılıyor

allh razi.olsun sizlerdn bazen bakiyorumda bu tarz olaylar yasayan annelr ne.olursa olsun yavrum kabulumdu diyolar bn yapamadim.net karalar veremdim annelik bu degil.die sucluyorum kendimi

Gebelik sonlandirildi mi yoksa karnınızda öldü mü? Insallah yeniden saglikla kucağınıza alırsınız
Karnımda oldu ama o An süzüldüm hemde çok ama karmakarsiktim bi yandan hafiflemistim bu yüzden kendimi sucluyorum

üzülmeyin ben engelliyim ileri boyutta bir hastalığım var onu rabbim yaşamsını istese yaşatırdı bizim yaşantımız anneyle geçiyor ama demekki siz beraber olamıcaktınız hayırlısı böyleymiş cennette şefaatçiniz olsun yeni bir evlada sahip olmadan muhakkak gen testi yaptırın eşinizle inanın herşeye alışılıyor
Yaptırdık canım pıhtılaşma çıktı bakalım gebelik düşünüyorum ama korkuyorum

verende rabbim.alanda ama guclu olamadim annelik yapamdim gibi geliyo evladimim ne.olursa olsun istemeliydim.dusnceleine kapaliyorum hep :-(

3 aylık fetüs daha anneliğinizi algılayacak kadar gelişmiş değildir. bence siz o annelik hissini kendinizde hissetmediğiniz için kendinize kızgınsınız, ama dediğim gibi engelli bir bebeğinizin olacağını kabullenme değil 3 ay, 9 ay bile sürebilirdi, o yüzden kendinize daha fazla yüklenmeyin, eğer çok gerekirse psikoloğa gidin.

Back
X