Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tmm canım sizler başka yönden düşünmemi sağladıniz insalah hersey güzel olur rabbim kaldiramayacagi yükü gerçekten vermiyo insana beni sınadi evladımla ama olsun vardır rabbim bi bilDigi beni duyduğunu dualarım herşeyimi gördü belkide rabbim ne güzelki derdi dermaniyla verdi şükürler olsnKendinize eziyet etmeyin bu kadar
Hic uzulme. Taktiri ilahi... aldirmis olsan tamam derim ama ALLAH yasamasini istememis.Aynı o yüzden kızıyorum bencil davrandı annelik yapamadım gibi geldi
Ek olarak. Birde şu yönden bak. ALLAH seni affetmis. Seni anlamis ki sen gunaha girmeden (aldirsammi aldirmasammi diye dusunurken) ALLAH almis bebeğini .Aynı o yüzden kızıyorum bencil davrandı annelik yapamadım gibi geldi
Alah razı olsun canım senden binlik boşlukta oluyo insan hayaller suya düşüyor ama rabbim den geldi hersey aldırmadım özürlü olsa bile evlat dedim kıyamadım ama genede üzüldüm bebeğimi o halde hayal ederken doğacak sandım büyümek bakarken zorlancam sandım ama rabbim bn böyle düşünürken zaten almış bebeğimi 3 gün ölü taşımisim yavrumu doğurduğum An gözümün önünde oda da tek başımiydim yan tarafımda bebek sesleri benim ağlama sesleri vardı sadece inanki çok etkilendim belkide psikolojk destek almam daha iyi olucakEk olarak. Birde şu yönden bak. ALLAH seni affetmis. Seni anlamis ki sen gunaha girmeden (aldirsammi aldirmasammi diye dusunurken) ALLAH almis bebeğini .
Dusun ALLAH senin zoraki secim yaomani istememis. Demekki ALLAHIN sevgili kuluynussun. Kendini daha fazla suclama. Hem ALLAH görüyor duyuyor pismanligini
Tabiki canım hep düşündüm ya benden sonra dedim KV aynı evin içinde yaşıyoruz yanıma giripre kızım allahtan gelen bişey deyip destek çıkmadı bana yanımda olmadı dedimki kendi kendime ya doğdugunda istedimedikleri bi çocukmu olacak KV hiç sormaz beni sonuç bekledim aylarca onda bile kızım sonuçların nasıl ne olacak Die sormadı bile hala ama sormuyorÖncelikle düşen bebek mutlaka sorunludur, vücut bunu fark eder ve atar. Down sensromlu olarak doğsaydı siz tabiki bakacaktiniz evladiniz sonucta fakat doganin kanunu siz yaşlanıp ölünce ona kim bakacakti? Kimse..
Amin canım insalah rabbim hayırlısını verirannelerin en büyük korkusu çocuklarının ölmesi, engelli annelerinin ki çocuklarından önce ölmek.
takdiri ilahi.
inşAllah sağlıklı bebekleriniz olur.