Rabbim benim yanimdami, gözlerimi acmamimi istiyor, yeni bir gelişme *?

Valeriaaaa

Girl power
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
622
232
33
30
Arkadaslar, lütfen konumu bilmeyenler için eski konularımi okuyun.

Yeni bir gelisme oldu ve sizinle paylaşmak istedim. İnanın nasıl başlasam bilemiyorum kızlar. Söyle soyleyim instagram şifresi bendeydi ayrılmadan önce . Fakat ayrıldıktan sonra şifresini degstirdi bi kaç gün sonra. HerNeyse, ben bu aptal çocuğun instagramına girmek istedim ama şifre yanlış diye yazdı. Kafamı kullanıp artık allah benim yanimdami bilmiyorum fakat bir şifre tuşladim ve BAM! ! Açıldı. . Şok oldum bi taraftan Allaha Şükür ettim benim yanımda olduğu için. Kızlar bir baktım benim aptal bir kızı aratmis.. bende bu kızı facebookta arartim neyin nesi diye, meğerse bu kız benim eski sevgilimin pazarinda oda çalışıyormus komşu olarak pazar komsusu) kızlar ben şok.. Demeki bu s*sz bu kızı kestirmis.. Kısacası bu kızdan hoşlaniyor.. suan karmakarışık duygular içindeyim..

Yavaş yavaş igreniyorum.. Rabbim ona karşı hiç bir duygu hissetmesini istemiyorum şokup atmak istiyorum.. Benim 2 senemi çaldı kandırı beni, sadece iyiliğim dokunduğu halde. Çok sevmiştim saymistim neler yaptım neler ama en yandigim taraf ben onu gerçekten temiz kalbimle sevmişti. Bana herzaman dua et derdi ki o demeden bende ederdim çünkü zor durumda diye düşündüm ama o benim temiz dualarıma ihanet etti. Belki kizicaksiniz ama hakkımı ona helal etmiyorum.. Beni çok üzdü kızlar.. Ben onu anlatırken, mahçup kaldım.. affedersiniz bi p. C gibi ortada birakildim. Bunda şükür belki çok abartiyorum ama cidden zoruma gidiyor.. Ama suan gercekten anladım beni hiç sevmediğine onu gectim cöp kadar degerim olmadigina. düşünün ben ağlarken uykusuz kalırken isyan ederken o mışıl mışıl uyuyordu benim agladigimi bildiği halde.. anlatacaklarim var ve herseferinde bunları söylüyorum.. Ama anlatamıyorum başladığım zaman boşver bunuda yazmim diyorum.. Sizler benim dert ortagim değerli lsiniz gözümde çünkü zahmet edip dinliyrsunuz bazen kiziyorsunuz ama bunu iyiligim için yapıyorsunuz sizin gibi değerli kadinlardan destek almak gurur verici Allah hepinizden razi olsun kimseye zar zor anlatmadigimi sizinle paylaşıyorum çok zor anlatmak.. Çok :KK43:

Son düzenleme:
Ayrildiysaniz, artik baskasindan hoslanmasi olasi bi durum.

Zamanla geciyor. Takip etmemenizi oneririm
Hayır, öyle olsa amenna. Ama benimleyken o kızdan hoslaniyormus.. ve bunun için sürekli gel gitler yaşadı.. Çünkü aklında o kız var. Evet, takip etmicem artık.. Ben gordugumu gordum

Dediğin gibi senin ona zararın olmamış, sadece sevmişsin ve iki yılını vermişsin.. bigün anlar bence, ama o zaman da sen onu istemezsin.. zor biliyorum, insanın ağırına gidiyor ama geçiyor.. saha 23 yaşındasın, çok daha iyi insanlarla karşılaşırsın inşaalah:)

Dediğin gibi senin ona zararın olmamış, sadece sevmişsin ve iki yılını vermişsin.. bigün anlar bence, ama o zaman da sen onu istemezsin.. zor biliyorum, insanın ağırına gidiyor ama geçiyor.. saha 23 yaşındasın, çok daha iyi insanlarla karşılaşırsın inşaalah:)

Malesef, neden bunu bana yapti diye düşünüyorum.. Ama dusunsemde kendimi paralasamda bunun cevabını alamicam.. Kendimi sadece kullanılmış hissediyorum ve yine iyi niyetimde suistimal edildim. İnsanlara çabuk merhamet ediyorum vicdanli davranara çok değer veriyorum. 4 dörtlük değilim Estağfurullah fakat onun yaptıklarını hiç yapmadım, ben sevgiyle yaklaşım hep. Umarım sokup atarım :(

Dert ettiğin şeye bak evlenseydin ne olurdu düşün beni aldatan adamın arkasından hiç üzülmem ke yfime bakarım

Ayrildiginiz adamin instagramina girmek rabbin gozu acmasi degil yalniz. Luzumsuz bir aktivite. Bitmis gitmis. Aldatilmis olmaniz veya olmamaniz neyi degistirir?

AMa aratmış olması ondan hoşlandığı anlamına gelmez benim de bazen canım sıkılıyo oyle bakıyorum bence emin olmadan kendinizi doldurmayın

Ben de erkek arkadaşımın instagram şifresini biliyordum, bir kadınla yazışmasını görüp ayrılmıştım, o şifresini bildiğimi bilmiyordu. Daha sonra değiştirdi tabi ama ben daha önce telefonumdan onun hesabına girebildiğim için hala giriyorum şuan, şifreyi bilmeden. Ve ben de neler gördüm, ayrıldıktan sonra searchte bana bakmadı haftalarca, başka kızlara baktı. O kadar çok üzülüyordum ki, ama bunların hepsi birikti birikti, şuan çok soğudum ondan, midem bulandı.Eminim zamanla sen de gerçek yüzünü görüp soğuyacaksın ve karşına daha iyi biri çıktığında , ben ne yapmışım diyeceksin.

Aynılarını belkıde daha beterını yasadım o kadar ıyı anlıyorum ki kendımı teselli ettiğim tek şey herşeyi Allaha bıraktım herkes yaşattığını yaşamadan ölmesin...

Normal şartlarda bu konu tek başına açılmış olsa haklısınız ama adam sizin yüzünüze söyledi bin defa 'seni istemiyorum sevmiyorum' diye. Öncesinde defalarca tavırlarıyla belli etti bunu. Ayrılık sonrası hala peşinde dolanıp sizi sevmediğine dair yeni kanıtlar aramanıza gerek yok ki yolunuza bakın artık.

Çok abartı tepkiler bunlar. Sevgilin de olsa eski sevgilin de olsa bi insanın sosyal medya hesaplarını karıştırman çok irrite edici bi davranış. Üstelik belli ki senin girmeni istemiyor, şifresini değiştirmiş. Yaptığın şey ayıp Allah’ın bu konuda yanında olduğunu hiç sanmıyorum. Bi de ballandıra ballandıra anlatmışsın elalemin özel hayatını nasıl kurcaladığını

Back
X