Rabbimin adaleti

Eski konularını da biliyorum
Ve bu tarz şeylere çok inanan biriyim
Bence de ilahi adalet bu

O yüzden kişi önce kendi için 'insan' olabilmeli..

Hep agzimdan dusmeyen iki cumle vardir.

HAK NEYLERSE GUZEL EYLER...
ALLAH YARİNA BİRAKİR AMA YANİNA BİRAKMAZ...
İlahi adalet tum kalbimle inaniyorum bende.ama keske bize yapanlarin aklina gelse ona bunu yaptim simdi bunlari cekiyorum diye.Rabbim duyursun insallah...

hosgeldın cekırge :) .. su bı haftadır hepsının haberi ust uste gelıyor .. suan ne dusunucegımı bıle bılmıyorum ve lanet olsun kı kımseden nefret edemıyorum o yuzden de cezalarını cekmelerıne sevınemıyorum

insallah .. BEnce herkes her basına gelen olayda kendine ben ne yaptım bunu hakedecek sorusunu sorar ve o soruyu sordugu an da farkına varır imanı varsa yola gelır yoksa zaten daaha da cekecegı vardır ..

Ilahi adalet eninde sonunda çıkartıyor işte gerçekleri hakettiklerini insanların....
Ben en çok eltini bekliyorummmm ilahi adaletin onada uğraması umuduyla................

export bu forumda dertleriyle dertlendigim insanlardan birisin. Sen sevinememissindir, ben de cok sevinmedim ama icimi huzur kapladi. Etme bulma dunyasi burasi iste. Sevinememen guzel bir sey, demek vicdanin ve kalbin hala diri. Kalpleri kararmis olanlar dusunsun.

Bu arada merak ediyorum, kardesini yerlestirdin mi yurda? Umarim kardesin iyi bir universiteyi kazanir ve kendini kurtarir.

Rabbimizin adaleti çok büyük. benimde sonunu görmek istediğim çok ahımı alan kişiler var.
umarım rabbim benimde hakkımı koymaz yanlarına biz sana yaptık desinlerde duyayım.

Çok büyüktür Rabbim.
Sadece bizden istediği sabır.

hayat hikayenizi şimdi okudum inanın gözlerim doldu ama sizin bunca olayın bunca acının üstüne hala dik durabilmenize hayran kaldım zamanında çok çekmişsiniz ama mazlumun ahı tutar derler allah her zaman ezilenin yanındadır allah sizin yanınızda siz başka kimseyi önemsemeyin belli kime ah ettiyseniz yerini bulmuş ve hala kalbiniz çok temiz sevinmiyorsunuz bile inanın size hayran kaldım o eltiniz de kaynınız da er ya da geç layığını bulacak inşallah

canım senin her konumda her derdimde yanımda olduğunu bılıyorum bunu bana hep hissettirdin cok teşekkür ederım.
etme bulma dünyası evet gerçekten Allah kımsenın de yanına bırakmıyor.
Kardesım ve annem ailesinin yanına yerleşti abiisi falan var orda dikkatli davranmak zorunda .. sanırım birşeyler yoluna giriyor

ne güzel yazmışsın öyle..
Suan kaynım ve eltimi bekliyorum tüm kalbimle onlar beni haksız yere cok yıprattı cunku..,
Belki düzelirler belki anlarlar .
yorumun için cok teşekkür ederim

herkes birgün ettiğini çekecektir mutlaka er yada geç

sen temiz kalpli bir insan olduğun için allahım sana yapılana razı gelmiyor ve cezasını veriyor

daha önceki konularınıda okudum baban için hiç üzülmedim çok vicdanlı bir insan olmama rağmen hiç acımadım size yaptıklarını çıkaryr rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…