rabbimmm melegim sana emanetttttt....hamileyimmmmmmmmmmmm

bebegim_01

rabbim saglikla kucagima alim melegimi inşaallah
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
2.344
269
123
40
kızzlarr birgünn buraya hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm diye uzun uzun yazmayı hep hayal ettim rabbim dualarımı emeklerimizii boşa çıkarmadıı şükürler oldunn bebegimizii gönderdii.
ben günümden 7 gün önce idrarda belli belirsiz bir çizgi gördümm Allahımmm bune dedimm hayalmi görüyorum görmek istedigim şeyimii ne bu dedim sonra 2 gün sonra yine yaptım ewet silikte olsa vardıııı
pazarteside yaptım evet daha belirgindii yanılmıyordumm çizgi vardıı şükürler olsunnnn rabbimeeeeee
pazartesi direkk saglık ocagına kan vermeye gittim.
pazartesi degerim 37 çıktı daha çok yeniii dr.um tekrarlayalım dedi
çarşamba degerim 97 çıktı şimdi
pazartesi gel bi daha yapalım dedi pazartesiyii bekliiyorumm dualarınızııı eksik etmeyin kızlarrrr.
rabbim herkessiii kapısından boş çevirmesinnn.herkese versin.

hayırlı uğurlu olsun canım bebişin. Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.

sen kaçıncı günü ögrenmiştin degerini cnm şimdi merakettim geçmiş olsun insaallah rabbimmm saglıklı olarak yavrunu versin benimkinide esirgesin insaallah

kızzlarr birgünn buraya hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm diye uzun uzun yazmayı hep hayal ettim rabbim dualarımı emeklerimizii boşa çıkarmadıı şükürler oldunn bebegimizii gönderdii.
ben günümden 7 gün önce idrarda belli belirsiz bir çizgi gördümm Allahımmm bune dedimm hayalmi görüyorum görmek istedigim şeyimii ne bu dedim sonra 2 gün sonra yine yaptım ewet silikte olsa vardıııı
pazarteside yaptım evet daha belirgindii yanılmıyordumm çizgi vardıı şükürler olsunnnn rabbimeeeeee
pazartesi gel bi daha yapalım dedi pazartesiyii bekliiyorumm dualarınızııı eksik etmeyin kızlarrrr.
Maşallah canım, tebrik ederim. Rabbim çok bekletmeden bizlerede nasip etsin inşallah...

Maşallah canım, tebrik ederim. Rabbim çok bekletmeden bizlerede nasip etsin inşallah...

aminn canımmm hepimiz için gece kafamı yastıgakoyunca dua ediyorum cnm.rabbimmm bütün isteyenlere versinn onunn hazinesii ne sonsuz ne geniştirr..rabbbimm cömertler cömerttiiidirrr.insaallahh benim melegimidee o esirger korur :d

allah (cc) bebeğini size bağışlasın inş.çok sevindim senin adına.darısı isteyen diğer arkadaşlara olsun

4.4 daha çok yeni rabbim bütün isteyenlerede nasip etsin insaallah benim yavrumuda esirgesinnn bana bağışlasınnn.saglıkla gelsin melegim:54:

canım kuzucuğun hayırlı olsun RAbbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah.hiiiç merak etme canım Allahın izniyle sağlıkla gelecek sana kuzucuğun

insaallahh sucumm yaaaa.insaallahh sorunsuz bir hamilelik yaşarım

tebrik ederim anım darısı başımıza tanıdınmı bilmem inşallah allahbizlerede nasip eder :49::49::49:

canım allahım sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin inş..

canım arkadasım canım hemserım :) canım benımmmm o kadar cok sevndımkı anlatamam
mutlulugun kat kat katlansın ınşşşşşşşş
duydumkı degerın daha cok katlanmıs vede bugun doktora gıdıormussun canım arkadasım ınşşşşşş gusel sonuclarlan donersınnnnnnnn
rabbım saglıklan kucagına almayı saglıklı bır sekılde hayırlısıylan buyutmeyı nasp eylesınnnnnnn

Back
X