rabbimmm melegim sana emanetttttt....hamileyimmmmmmmmmmmm

Tebrik ederim canım,
İnşallah sağsalim kucağına alırsın bebeğini.
saol cnm insaallahh cnm i.dileklerin için tşklerr.rabbime şükürler olsun kalp atışlarını aldık dün çok rahatladım en azından içimde oldugundan benimle kalmak istediginden daha emin oldum.insaallahrabbim saglıklı ve uzun bir ömür nasip eder kuzuma
şşekkür ederim cnmm.amin insaallah cnm.insaallah saglıgıyla sıhatiytele gelir yavrum.
hayırlı olsun canım sımdı ne kadarlık bebısın benım 9+2

cnm şükürler olsun dün gördük 8+3 olduk teyzesi şükürler olsun ama dr.umuz 1 hafta geriden geliyor gelişimi dedi o şimdi pekte önemli deilmiş.sonra digerlerini yakalarmış cnm.son adet tarihim 3 kasım cnm muhtemelen dogum tarihim 10 agustos cnm insaallah Allah ımında izniyle.:49:

melegim 26 napıyon cnm bişey yazmamışsın herkesin bebbişleri nasıl melegim senin bebbegin oynamaya başladımı kaçıncı hafatda başlıyor acaba cnm

allah tamamını erdirsin canımm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde kızım var o duygu muhteşem isteyen herkese yaşatsın rabbim.......

günaydın herkese ..benim günüm pek aydın deil maallesef kızlar.dün eşimle marsaya gittik ve acı gerçegi ögrenmiş bulunduk.maalesef bebegimde gelişme gereiligi var ve kalp atışları yoktu :( 10+3 olmasına ragmen 6+4 çıktı :( hemen dr.umu aradım ve ona sordum dedi pazartesi hemen gel eger okadar gerilik varsa kürtaj yapmamız lazım dedi.bebegimle birlikte geçirecegim son saattlerim kızlar.gökyüzünden ikinci bir yıldız daha kayıyor deryadan sonra bende ayrılıyorum aranızdan.bunu yazarken bile okadar zorlanıyorumki.nasıl alışacam bu duruma bilemiyorum :(rabbim sabır versin insaallah.kese bozulmammış dedi dr.dün ama gelişmemmişte .böyle durumlarda bebege testlermi yapılıyor lütfen tecrübeli olanlar bana akıl versin kızlar.kromozom analizi bireyleremi bebegemi yapılıyor eger öyleyse bebege ne testi yapılıyor ??

günaydın herkese ..benim günüm pek aydın deil maallesef kızlar.dün eşimle marsaya gittik ve acı gerçegi ögrenmiş bulunduk.maalesef bebegimde gelişme gereiligi var ve kalp atışları yoktu :( 10+3 olmasına ragmen 6+4 çıktı :( hemen dr.umu aradım ve ona sordum dedi pazartesi hemen gel eger okadar gerilik varsa kürtaj yapmamız lazım dedi.bebegimle birlikte geçirecegim son saattlerim kızlar.gökyüzünden ikinci bir yıldız daha kayıyor deryadan sonra bende ayrılıyorum aranızdan.bunu yazarken bile okadar zorlanıyorumki.nasıl alışacam bu duruma bilemiyorum :(rabbim sabır versin insaallah.kese bozulmammış dedi dr.dün ama gelişmemmişte .böyle durumlarda bebege testlermi yapılıyor lütfen tecrübeli olanlar bana akıl versin kızlar.kromozom analizi bireyleremi bebegemi yapılıyor eger öyleyse bebege ne testi yapılıyor ??

:((((((( rabbım yardımcın olsun canm

ne yaptın canım gittin mi kontrole inşallah herşey yolundadır nolur bi yanlışlık olmuş olsun ve herşey yolunda die güzel haberlerle gel..

canım yanlışlık yok maalesef.bebegi aldılar.patolojiye gönderdiler 10 gün sonra sonuç çıkacak.gelişmeleri yazarım canım

canım çok üzüldüm allah sana sağlıklı evlatlar nasip etsin :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::70::70:

canım yanlışlık yok maalesef.bebegi aldılar.patolojiye gönderdiler 10 gün sonra sonuç çıkacak.gelişmeleri yazarım canım

canım bnım yaaa.. üzülme dicem ama kolay deil Rabım sana sabır ve en kısa zamanda yeniden sağlıklı bi meleğini versın..

teşşekkürler kızlar Allah hepinizden razı olsun.şimdi daha iyiyim hamdolsun.insaallah en kısa sürede rabbim melegimi gönderir :(

bnimde aynıydı ama ben tesadüf kan verdim ameliyat olucaktım sfra kesesinden taş var doktorumun aklına geldi igne vurcaktı gebe olabiilrmisin die bnde bekliodum hemen kan talili yaptı degerim 10 du adetimede 2 gün vardı 2 gün sonra gel bidaha dedi bu sefer 40 olmuş doktor tebrikler hamilesin dedi hep hyal ederdim evde yapılan teslerde pozitif çıksın die evde yaptık bide ikinci çizgi yok denilecek kadar azdı yeni oldugu için öyle oluyormus dün ultrosonda bebegimi görmeye gitdim kalp atışlarını duymak için doktor daha erken dedi 10 sonraya randevu verdi şimdi kesesi oluşmuş kendiside 1 çivi başı kadarmış 5hafta 5günlük küçük mucizem:D

Back
X