Rabia Babalolu,Seil gnay avc,Esra ebi?

remainder

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
434
1
116
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,2.bebeğime niyetlendiğim bu günlerde müthiş bir doktor arayışı içindeyim.İlk doğumumu sezaryen olarak medical park fatihte Ayşeğül sofuoğlunda yaptım,kendisi yoğun olmasa ve 1 ay sonrasına randevu vermese kendimi gözüm kapalı tekrar kendisine teslim ederim fakat çok fazla yoğun olduğu için onu düşünmüyorum artık.
Başlıkta isimlerini verdiğim doktorlar hakkında bilgisi olan yada bu doktorlara giden arkadaşlar deneyimlerini benimle paylaşırlarsa çok sevinirim.
Başka doktor önerilerine de açığım,sadece bayan doktor olması tercihimdir.
İstanbul avrupa yakasında oturuyorum.Hadi kızlar bana bı doktor bulun :sm_confused:

ben rabıa hm gıttım ılk aylar muayene ucretı ve dogumu cok pahalı oldugu ıcın nısa hast.asıye hm. gıdıyorm dogumuda ıns.orda yapcam ama rabıa hm.super bır doktor ve cok kıbar hanımefendı maddı ımkanların musaıtse rabıa hm.gıtmenı tavsıye ederım...

Evet Rabia hanımı kime sorduysam herkes çok iyi bir doktor olduğunu söylüyor,en son muayene ücretinin 150 tl olduğunu biliyorum.Acaba doğum için ne kadar alıyor??
Esra çebi ye gelince daha bugün medical park fatihe gittim,doktorun bulunduğu kat inanılmaz kalabalık,oturup bekleyebileceğin boş sandalye bulmak imkansız.Esra hanımı hastaneden dolayı eledim.
Sanırım seçil hanıma giden yok :)

rabıa babalıoğlu süper bır doktor. ben kendısıne gıtmedım ama yakınlarım cok memnun. bırde benım doktorumda süper. berra önsoy gidemez. bahcelıevlerde özel muayenehanesı var. birde sare davutoğlu var sanırım oda bahçelıevlerde. özel doktorsa aradığın bunlar top 3:)

Kardelen merhaba;Berra hanımın muayenehanesi b.evlerin neresinde?
Özel sağlık sigortasıyla anlaşması var mı acaba bir bilgin var mı?Muayene ücrei ne kadar??
Sare hanımı biliyorum fakat eşi sebebiyle ankaraya taşındığı için istanbula haftada 1 gün geliyor,hastalarında çok yığılma var,bekleme sorunu çok olduğu için onu düşünmedim yoksa methini çok duydum.

kim kadın doktoru tavsiye et dese bana..tek cevap kesinlikle Esra Çebi ilk zamanlar leyla ercana gidiyodum ama bir muayenemde esra hanıma gittim ve vuruldum kadına diyebilirim..o kadar samimi ve o kadar seninle beraber yaşıo ki her şeyi güven gelio sana..kendini çok iyi hisseidoysun..kanamam oldu düşük tehlikesi yaşadım hastanede yattım ve Allah tan aşağı esra hanım diyorum ben..

arkadaslar bana yardımcı olabilirmisiniz rabia babalıoglu tüp bebek yaptırıyormu yaptırıyorsa nerede yaptırıyor yardımcı olursanız sevinirim fiyatları ne kadar biliyormusunuz

rabia hanım benim çok uzun zamandır doktorum. hatta bizim ailenin tüm bayanlarının doktoru. işinde çok disiplinli, bunun yanı sıra çok güleryüzlü ve çok kibar bir doktor. yanında kendinizi çok rahat hissediyorsunuz. kesinlikle tavsiye ederim. ücretleri aslında diğer doktorlarla hemen hemen aynı. bildiğim kadarıyla tüp bebek tedavisi de yapıyor. ama onun ücretleri hakkında bilgi sahibi değilim.umarım fikir verebilmişimdir.:enbuyukkk:

ozi canım saol cevabın için ben iki sefer tüp bebek yaptırdım canım olmadı malesef memeoriale gitmistim doktorumda bayandı ve özellikle bayan istemistim onla alakası y ok ama olmadı malesef ve rabia hanımı bize bir tanıdıgımız önerdi doktor arayısı icindeyim yasadıklarım kolay değildi korkuyorum canım ya ins rabia hanımla görüsmeye gidecem benim icinde isinden anlayan bir doktor olması cok öenmli önce allah sonra doktoruma kalmıs bir sey tabikide hakkımızda hayırlısı olsun insss

Merhaba Lalezar, Rabia hn için doğum fiyatı nedir?bilgi verir misin?

ozi normal doğum fiyatı hakkında bilgin var mı peki

arkadaslar bildiğim kadarıyla rabıa hanım artık doğumlara gırmıyor sadece muayene tüp bebek tedavı ile ilgileniyor. en doğru bılgıyı kendısınden alabılırsınız tabıkıde

Şu an 5 aylık hamileyim .yaş 35.5 ikinci hamileliğim .İstanbul dışı sayılamayan ama istanbul içine epeyce uzak bir yerde oturuyorum.Tercihim bayan doktor olduğu için bulunduğum yerde bayan doktor sınırlı, olanlarda felaket zaten. Planlı bir hamilelik benimkisi .Hamile kalmadan önce çevremdeki doktorlardan birine gidip muayene oldum.Miyom ,kist,yara vb.herhangi bir sorunum varmı hamilelik için hazırmıyım diye. Özel bir hastanenin özel doktoru 60 tl.ödememe ragmen 5 dakika içinde bir problem yok deyip beni kapı önüne koydu.(Özel hastaneler olayı tamamen ticarethane mantığına dökmüş, hastadan hemen kurtul bir sonrakini al daha çok hasta daha çok para .Günde 60 hasta bakıyor doktor daha oradan çıkacak muayenehaneye gidecek).Ben tabiki çok üzgün bir şekilde hastaneden ayrıldım.Doktora soracağım o kadar çok şey var ki ben ilgi görmek istiyorum. Hadi ilgiyide geçtim hafif lekeli kanamalar var internetten araştırıyorum düşük tehlikesi diyor çok gerginim bişeyler yapmalıyım. 1 hafta sonra muayenehanesine gittim daha çok ilgi göreceğim diye.Bu sefer daha perişan doktorum acınacak halde hastanede 60 hasta bakmış ,üstüne birde muayenehanedekilere bakacak eyvah ki eyvah.
Soru soruyorum beni duymuyor bile rutin ultrason bakımı, bebek iyi hadi hoşçakal gerçi benim soracaklarıma zekası da yetmez o ayrı bir konu .
Şikayetlerimi arkadaşlarımla paylaşırken aklıma bir arkadaşım geldi.Hamileyken doktorunu bu kadar öven bir anne adayı ben hiç görmemiştim.Hemen onu arayıp ismini öğrendim Opr.Dr.Seçil Günay Avcı muhteşem kadın . Randevu aldım gittim.Bakırköyde muayenehanesi var.Bana tahminen 70 km uzak.Ama başka çarem yok .Tanıştık müthiş bir elektriği var .Güleryüzlü ,acaip zeki, pratik bir insan .Benim soracaklarım 2 A4 dolusu ama hiçbirşey sormama gerek kalmadı dedim ya acaip zeki, hakikatten bu iş için yaratılmış.Herşeyi anlattı .Kitap tavsiye etti.Plates yapmamı önerdi doğum için harika bir spor.Kanamalar için gerekli önlemleri aldı beni bilgilendirdi ve korkmamamı söyledi yaydığı enerji ile müthiş bir güven verdi. (benim insanlara güven oranım %0.0 dir.)
Her ay doktorumla sohbet etmekten keyif alıyorum , her ay bana yeni done ler,küçük ipuçları veriyor bunlar bana kendimi otamatikman iyi hissettiriyor.
Ben doktorumu uzun arayışlardan sonra buldum umarım herşey güzel gider.Darısı sizin başınıza

rabia hanım tek kelimeyle süper tüp bebek de yapıyor 29 mayuıs hastanesinde.. hastane a kallite ödülü almış çok klas ve temiz bir hastane. doktor ve hastane arayışı içinde olanlara rabia hanımı kesinlikle tavsiye ederim...

seçil hanım ssüper bir kadın doğumcu kendimi gözüm kapalı teslim edebileceğim beyaz önlüklülerden ancak muaynehane açtı ve ücretleri çok yüksek ama süperrr

Rabia hanım kesinlikle çok iyi bir doktor,gözünüz kapalı tedavi olabilirsiniz..ben tüp bebek tedavisi oldum kendisinde ama artık doğumlara girmiyor malesef bebek kalp atışını duyduğu an vedalaşıyor,ama Allah razı olsun bu huyuda çok güzel,gerçi ben çok üzüldüm ama bu sefer gebe kalmak isteyen hastalarına vakit ayıramadığından yapıyor bunu..yine de onunla doğum yapmayı çok isterdim..

Secil Günay Avci'yi kesinlikle tavsiye etmiyorum. Cok negatif bir insan. Basit bir kansizlik olayini bile sanki kansermisim gibi lanse ediyor. Gözünü para hirsi bürümus. Dün muayene oldum diyorum; hadi bi daha muayene edelim diyor. Daha cok para icin de sezeryani öneriyor hep. Üstüne para verip aşağlanmak istemiyorsaniz gitmeyin, hic samimi bir doktor değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…