Arkadaşlar merhaba,2.bebeğime niyetlendiğim bu günlerde müthiş bir doktor arayışı içindeyim.İlk doğumumu sezaryen olarak medical park fatihte Ayşeğül sofuoğlunda yaptım,kendisi yoğun olmasa ve 1 ay sonrasına randevu vermese kendimi gözüm kapalı tekrar kendisine teslim ederim fakat çok fazla yoğun olduğu için onu düşünmüyorum artık.
Başlıkta isimlerini verdiğim doktorlar hakkında bilgisi olan yada bu doktorlara giden arkadaşlar deneyimlerini benimle paylaşırlarsa çok sevinirim.
Başka doktor önerilerine de açığım,sadece bayan doktor olması tercihimdir.
İstanbul avrupa yakasında oturuyorum.Hadi kızlar bana bı doktor bulun :sm_confused:
ben rabıa hm gıttım ılk aylar muayene ucretı ve dogumu cok pahalı oldugu ıcın nısa hast.asıye hm. gıdıyorm dogumuda ıns.orda yapcam ama rabıa hm.super bır doktor ve cok kıbar hanımefendı maddı ımkanların musaıtse rabıa hm.gıtmenı tavsıye ederım...
rabia hanım benim çok uzun zamandır doktorum. hatta bizim ailenin tüm bayanlarının doktoru. işinde çok disiplinli, bunun yanı sıra çok güleryüzlü ve çok kibar bir doktor. yanında kendinizi çok rahat hissediyorsunuz. kesinlikle tavsiye ederim. ücretleri aslında diğer doktorlarla hemen hemen aynı. bildiğim kadarıyla tüp bebek tedavisi de yapıyor. ama onun ücretleri hakkında bilgi sahibi değilim.umarım fikir verebilmişimdir.:enbuyukkk:
Arkadaşlar merhaba,2.bebeğime niyetlendiğim bu günlerde müthiş bir doktor arayışı içindeyim.İlk doğumumu sezaryen olarak medical park fatihte Ayşeğül sofuoğlunda yaptım,kendisi yoğun olmasa ve 1 ay sonrasına randevu vermese kendimi gözüm kapalı tekrar kendisine teslim ederim fakat çok fazla yoğun olduğu için onu düşünmüyorum artık.
Başlıkta isimlerini verdiğim doktorlar hakkında bilgisi olan yada bu doktorlara giden arkadaşlar deneyimlerini benimle paylaşırlarsa çok sevinirim.
Başka doktor önerilerine de açığım,sadece bayan doktor olması tercihimdir.
İstanbul avrupa yakasında oturuyorum.Hadi kızlar bana bı doktor bulun :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?