Radiesse dolgu yaptıranlar buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi pippi_langstrumpf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ltfen biri bana da yrdım etsin :)
elmacık kemklerm hiç yok :) daha dogrusu orta yüz denilen burun ve elmacık kemiklernn cevresi olan bölüm bnde gelişmemiş.
Burnum küçük mesela.. :)
bu durum tabiki yüzümün orantısız görnmesine neden oluyor..
Elmacık kemiklerimi dolgu maddesyle blirgenliştrmeyi düşünüyordum nette birz arastrma yaptım bana en mantıklısı radiesse geldi..
Ama tabi ki aklımda cevaplandırlmamıs sorulr var.. :)
mesela maliyetini bilmiyorum ve yasım bu oprasyon için cok mu küçük 19 yasındayım ..?
Bni öyle estetk merklısı bir genc kız olark düşünmenizi istemem çünkü bn makyaj bile ypmıyorum :)
ama bu kemkler fena pskolojimi bozuyor..
Sizce ne ypmam gerekiyor ? Yardım edrseniz cok memnun olurum.
:77:

yağ enjeksiyonunu düşünmezmisin

cevabın için tesekkrederm :)
dolgu maddesi oldugunu biliyorum mesajı yazarken düşünmeden yazdım sanırım opersyon diye :)
memnun kalmısmydın peki canım ? yani eridkten sonra tekrar yptırdn mı ?
ve sence 19 yas küçük mü bunun için ??
:26:

yaşın küçük değil bence.27 yaşındayım şuanda ve tam 5 yıl önce senle aynı sorunu yaşıyordum ve ameliyat oldum endoskopik yüz germe.5 yılın sonunda yüzümde değişimler olmaya başladı.dolguda yaptırdım yağ enjeksiyonuda yaptırdım.kısacası merak ettiğiniz bişey vasa bu konularla ilgili bana sorabilirsiniz.yüz zayıflığı göz altı morluğu kıscası bana sorun yardımcı olurum.facebooktanda ekleyebilirsiniz.fukukumfukuk@hotmail.com

yaşın küçük değil bence.27 yaşındayım şuanda ve tam 5 yıl önce senle aynı sorunu yaşıyordum ve ameliyat oldum endoskopik yüz germe.5 yılın sonunda yüzümde değişimler olmaya başladı.dolguda yaptırdım yağ enjeksiyonuda yaptırdım.kısacası merak ettiğiniz bişey vasa bu konularla ilgili bana sorabilirsiniz.yüz zayıflığı göz altı morluğu kıscası bana sorun yardımcı olurum.facebooktanda ekleyebilirsiniz.fukukumfukuk@hotmail.com

Ne gibi değişimler olmaya başladı, açıklarmısın biraz, bende endoskopik yüz germe oldum.

Ne gibi değişimler olmaya başladı, açıklarmısın biraz, bende endoskopik yüz germe oldum.

valla şöyle söyliyeyim.benim göz altlarımda morluk vardı.yüzümde çok zayıftı.bana bu ameliyatı önerdi.ilk başlarda uzaylılara benziyordum fakat sonradan çok güzelleştim.gözlerim çok küçük ve göz altlarımda deri fazlalığı vardı.onlar tamamen yok oldu.gözlerim badem gibiydi ki halada öle.yüzüm dolgun ve diriydi.fakat 5 yıl sonra etkisini kaybetti.mesela göz altımda doku kaybı oldu.dolgu yaptırmak zorunda kaldım.yüzüm zayıfladı yani benim sorunum zaten özellikle zayıflığıydı.sen nerden buldun erdem beyi.sana ameliyatı yapmadan önce resimleri göstermiştir ki muhakkak benim resmimide görmüşsündür:)

ya kızlar gülmeyin ama sizin yazdıklarınızı rahat okuyorum ama bu siteden pek bişey anlamıyorum yani nere ne yazacağımı tam kavrayamadım.sormak istediğim ya da sorularınıza verceğim cevap çok fazla.banada sorabilirsiniz.ben çok çektim bu göz altı zayıflığı yüz çöküntüsü falan halada çekiyorum:43:

ya kızlar gülmeyin ama sizin yazdıklarınızı rahat okuyorum ama bu siteden pek bişey anlamıyorum yani nere ne yazacağımı tam kavrayamadım.sormak istediğim ya da sorularınıza verceğim cevap çok fazla.banada sorabilirsiniz.ben çok çektim bu göz altı zayıflığı yüz çöküntüsü falan halada çekiyorum:43:

Canim ben erdem beye olmadım. Ameliyat olalı 18 ay oldu başlarda bende uzaylılar gibiydim sonradan göz altlarım dolgundu ama şimdi aynı eskisi gibi. Sol yanagımda çöküklük var dolgu yaptırdım şimdi iyi ama süreklı yaptırmak gerek onun için kalıcı dolgu düşünüyorum ama biraz korkuyorum.

canim ben erdem beye olmadım. Ameliyat olalı 18 ay oldu başlarda bende uzaylılar gibiydim sonradan göz altlarım dolgundu ama şimdi aynı eskisi gibi. Sol yanagımda çöküklük var dolgu yaptırdım şimdi iyi ama süreklı yaptırmak gerek onun için kalıcı dolgu düşünüyorum ama biraz korkuyorum.

18 aya nasıl eskisi gibi olur anlamadım ki.kaç yaşındasın ve neden böyle bir ameliyata gerek duydun merak ettim.sorunun neydi

Radiesse yaptıranlar acaba memnun kaldınız mı? Sonuçlarını burda paylaşalım. Bende düşünüyorum ama ilk dolgum olcak. hangisini önerirsiniz

Benim doktorum malzemesini al gel ben yaparım dedi, verdiği telefonda bir bayan malzemeyi getirdi 150 euro ya aldım çok memnunum.

kalıcı dolgunun geri dönüşü var mı ve fiyat çok artıyor mu kalıcı olunca ?

Canim ben erdem beye olmadım. Ameliyat olalı 18 ay oldu başlarda bende uzaylılar gibiydim sonradan göz altlarım dolgundu ama şimdi aynı eskisi gibi. Sol yanagımda çöküklük var dolgu yaptırdım şimdi iyi ama süreklı yaptırmak gerek onun için kalıcı dolgu düşünüyorum ama biraz korkuyorum.

arkadaşlar siz deneyimlisiniz,bana dolgu için istanbulda ismini verebileceğiniz iyi doktorlar varmı acaba?

Radiesse yapan cok doktor yok sanırım,ben yanak için yaptırcam...juvaderm ve radiesse yapan bir doktor kesınlıkle radiesseyi önerdi..ama bu dolguyu cok tanımıyorum..sadece kalıcılıgının iyi oldugunu biliyorum..var mı detaylı bilgisi olan

Merhaba. 4 gün önce Radiesse dolgu yaptırdım. Yüzümde hiçbir değişiklik yok. Doktora özellikle yanaktaki sarkmalar için istediğimi söylemiştim. 3 ay sonra oturur diyor. Sonuç alamadığım için yaptirdigima bin pişmanım. Bugün sarkmaları gidermek için tekrar normal yüz dolgusu yaptı ama sonuç aynı. Botoxla birlikte 40 bin TL para verdim. Değişiklik yok. Kizlar bana bir fikir verin. Yapılınca hemen etkisini gördünüz mü? Bir de klasik doktor tutumu siz Radiesse istediniz deyip bugün ip yapmak istedi yaptırmadım. Lütfen yardım. Çok mutsuzum..:(

Benim doktorum malzemesini al gel ben yaparım dedi, verdiği telefonda bir bayan malzemeyi getirdi 150 euro ya aldım çok memnunum.
Doktorunuz kim? Düzgün bir doktora denk gelmek büyük şans

Merhaba. 4 gün önce Radiesse dolgu yaptırdım. Yüzümde hiçbir değişiklik yok. Doktora özellikle yanaktaki sarkmalar için istediğimi söylemiştim. 3 ay sonra oturur diyor. Sonuç alamadığım için yaptirdigima bin pişmanım. Bugün sarkmaları gidermek için tekrar normal yüz dolgusu yaptı ama sonuç aynı. Botoxla birlikte 40 bin TL para verdim. Değişiklik yok. Kizlar bana bir fikir verin. Yapılınca hemen etkisini gördünüz mü? Bir de klasik doktor tutumu siz Radiesse istediniz deyip bugün ip yapmak istedi yaptırmadım. Lütfen yardım. Çok mutsuzum..:(
Merhaba lütfen yaptırmayın böyle dolguları. Dolgu pişmanlığını çok iyi biliyorum. Zamanla vücuda yayılıyor kaymalar, şişmeler, kızarıklık morarmalar ve sonuç malum enfeksiyon organlara kadar zarar veriyor. Evet çözümü var çıkariliyor vücudun neresinde olursa olsun ama onu da Türkiye de bir doktor tanıdım doku kaybı olmadan çıkardı çok şükür .. Onun dışında liposuctionla dolgu çıkarma adi altında ne var ne yok çekiyorlar ikinci şok doku hasariyla beraber bölgelerde çökmeler ... Lütfen yaptırmayın benim gibi hata edip yaptirdiysaniz da cikarttirin bir an önce dolgu pişmanlıktır.

Back
X