• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Radikal bir karar mı olur gitmek kalmalı mıyım

Şu 1.5 yılda 2 çocuk nasıl oluru çözene Nobel vereceğiz sitece. Sen zekisin miss. Olma ihtimali var mı?🙈

Yaneee çocukların arasında 4 yaş var, bu 2 cocugun 1.5 yılda olması imkansız. Bu durumda ilk çocuk 1.kocadan bence.

Yaneee çocukların arasında 4 yaş var, bu 2 cocugun 1.5 yılda olması imkansız. Bu durumda ilk çocuk 1.kocadan bence.
Ben de adam evliyken ilk çocuk doğmuş sonra boşanıp konu sahibiyle evlenmiş ve ikinci çocuk olmuş gibi anladım.......

Bu işte bir terslik var, ya da bu terslikte bir iş...

ay boyle babayi cocuklar görse ne görmese ne
sacma sapan adamin teki. yoklugu daha evla
tabii ki git. o evi de kiraya versin o kira parasini da size versin gül gibi yasa gec

Bedevi olsa şimdiye kadar 500 mesajla herkese tek tek laf yetiştirirdi sanki. Bu konuyu açıp ortadan kayboldu.
Evliliğiyle, eski eşiyle ilgili yazdığı bazı detaylardan dolayı bedevi olduğunu düşünüyorum. Üyelerden de dert yanarak konu açmış. Biraz daha konu ve detayla emin olabilirim 😬

Bu çocuklar önceki Evliliğinizden mi yoksa adam evliyken mi birlikteydiniz, 1.5 senede iki çocuk nasıl oldu?

Back
X