- Emoji Skoru
- 127.805
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi zeynepnalbantgul
Şu 1.5 yılda 2 çocuk nasıl oluru çözene Nobel vereceğiz sitece. Sen zekisin miss. Olma ihtimali var mı?Çocuklar önceki kocadan mı??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu 1.5 yılda 2 çocuk nasıl oluru çözene Nobel vereceğiz sitece. Sen zekisin miss. Olma ihtimali var mı?Çocuklar önceki kocadan mı??
Şu 1.5 yılda 2 çocuk nasıl oluru çözene Nobel vereceğiz sitece. Sen zekisin miss. Olma ihtimali var mı?![]()
Ben de adam evliyken ilk çocuk doğmuş sonra boşanıp konu sahibiyle evlenmiş ve ikinci çocuk olmuş gibi anladım.......Yaneee çocukların arasında 4 yaş var, bu 2 cocugun 1.5 yılda olması imkansız. Bu durumda ilk çocuk 1.kocadan bence.
Konu sahibi tahmin ettiğim kişiyse eğer, ikinci çocuk resmi olarak boşandıktan sonra oldu.Şu 1.5 yılda 2 çocuk nasıl oluru çözene Nobel vereceğiz sitece. Sen zekisin miss. Olma ihtimali var mı?![]()
Bedevi değildir umarımKonu sahibi tahmin ettiğim kişiyse eğer, ikinci çocuk resmi olarak boşandıktan sonra oldu.
Ben o olduğunu düşünüyorum.Bedevi değildir umarım
Allahım hepimizi koru. Kabus geri mi dönüyor yoksaBen o olduğunu düşünüyorum.![]()
1 buçuk yıl evli kaldınız çocuklardan biri 7 biri 3 yaşında nasıl oluyor?Evi benimle evlenmeden 2 ay önce aldı 1 buçuk yıl evli kaldık
Bedevi olsa şimdiye kadar 500 mesajla herkese tek tek laf yetiştirirdi sanki. Bu konuyu açıp ortadan kayboldu.Ben o olduğunu düşünüyorum.![]()
Evliliğiyle, eski eşiyle ilgili yazdığı bazı detaylardan dolayı bedevi olduğunu düşünüyorum. Üyelerden de dert yanarak konu açmış. Biraz daha konu ve detayla emin olabilirimBedevi olsa şimdiye kadar 500 mesajla herkese tek tek laf yetiştirirdi sanki. Bu konuyu açıp ortadan kayboldu.