RADİSTANBUL 'da (ümraniye) ayrıntılı ultrasona giren varmı ?

Ben gittim canim.
Bebegim ilk gitmemde uc dort goruntu verdi doktor cok az diyip birdaha randevu verdi.
İkicide plesenta basinin onunde oldugu icin goremedik.
Ucuncuye cagirdi ve gittik ucuncudede az foto cekebildi.
Haftaya da gelin gene goremezsek dogumda gorursunuz dedi.
Allahtan haftaya gittigimizde gorduk herseyini.
Bebegi iyice inceleyip olcuyor heryerini anlatiyor cekerken.
Benimki yalaniyodu o sira dilini tam disari cikarttiginda bir foto yakaladi.
Anlik videolarini ve fotograflarini cd de topladi.
20 tanemi ne foto cekti.
Begendigim birini cikartirip cercevelettim ben de.
Doktor cok ilgili biri.bak beni uc kere daha cagirdi ilki haric otekilerden tek kurus istemediler.
Yarim saat once cikolata yiyp git bbebegi yyandirip hareket ettiriyomus.
Buarada cekim yaklasik 13 dak felan suruyor.
Ben netten arastirmistim aradim randevu aldim ve gittim tavsiye ediyorum mutlaka sanada canim

Ben gittim canim.
Bebegim ilk gitmemde uc dort goruntu verdi doktor cok az diyip birdaha randevu verdi.
İkicide plesenta basinin onunde oldugu icin goremedik.
Ucuncuye cagirdi ve gittik ucuncudede az foto cekebildi.
Haftaya da gelin gene goremezsek dogumda gorursunuz dedi.
Allahtan haftaya gittigimizde gorduk herseyini.
Bebegi iyice inceleyip olcuyor heryerini anlatiyor cekerken.
Benimki yalaniyodu o sira dilini tam disari cikarttiginda bir foto yakaladi.
Anlik videolarini ve fotograflarini cd de topladi.
20 tanemi ne foto cekti.
Begendigim birini cikartirip cercevelettim ben de.
Doktor cok ilgili biri.bak beni uc kere daha cagirdi ilki haric otekilerden tek kurus istemediler.
Yarim saat once cikolata yiyp git bbebegi yyandirip hareket ettiriyomus.
Buarada cekim yaklasik 13 dak felan suruyor.
Ben netten arastirmistim aradim randevu aldim ve gittim tavsiye ediyorum mutlaka sanada canim

aa ben kaçırmışım bu cevabı çok çok teşekkür ederim :16:

bende nette olumlu şeyler okudum,fiyadıda makul geldi (150) birde telefonda bilgi alırken,iki kere ücretsiz muayeneye çağırıyoruz dendi.

organlarına,herbişeyine kan akışına vs.herşeye bakıyorlar değilmi ?

sanırım burda giricem artık,sen ne zaman girmiştin canım ne kadar ödedin ?

Kızlar ben gittim hiç memnun değilim paranıza yazık

Ben de gidicem henüz karar veremedim nereye gideceğime . bu radistanbul nasıl bir yer memnun kalanlar hiç yokmu cok az yorum yapılmıs

burasi ümraniyede bende aradim 100 tl dediler 32 haftalik gebeym bebisim videosu hatira kalsn istiyorum baska giden yok mu 2 kere gidiliomus ikincide ucret yokmus video nasil cekimi

burasi ümraniyede bende aradim 100 tl dediler 32 haftalik gebeym bebisim videosu hatira kalsn istiyorum baska giden yok mu 2 kere gidiliomus ikincide ucret yokmus video nasil cekimi

ben aradım 150 tl dedi randevu alıcam bugün iki kere ücretsiz kontrole cagırmaları benım için avantaj orayı secmemdeki tek sebeplerden biri

ben aradım 150 tl dedi randevu alıcam bugün iki kere ücretsiz kontrole cagırmaları benım için avantaj orayı secmemdeki tek sebeplerden biri

Bugn randevu aldim gittim cok nemnun kaldim oglum yuzunu gostermemisti bugn cok net gordk cok guzel goruntuler aldi doktor tavsiye ediyorum herkese

Bugn randevu aldim gittim cok nemnun kaldim oglum yuzunu gostermemisti bugn cok net gordk cok guzel goruntuler aldi doktor tavsiye ediyorum herkese

Ben de gittim bebeğimin 23 haftalık değil 21 haftalık oldugunu ogrendım. Dısarıdan gördüğümde ilk keşke randevu almasaydım vazgeceyım dedim sonra girdim içeri o kadar pozitif elektrik vardıki 1 saat erken gıtmeme ragmen aldı doktor benı . Dr.Cem bey i o kadar çok sevdim ki çok memnun kaldım bebeğimin her şeyine baktı ve 21 haftalık bebeğimin gülen yüzünü gördüm tabi rengi daha tam yerine gelmemiş net göremedim ama bir gülüyordu hiç durmadı ufaklık hep hareket halındeydı bitanecik yavrum . Ben de tavsiye ediyorum gitmek isteyen herkese ben cok memnun kaldım iki defa da kontrolum var

Ben de gittim bebeğimin 23 haftalık değil 21 haftalık oldugunu ogrendım. Dısarıdan gördüğümde ilk keşke randevu almasaydım vazgeceyım dedim sonra girdim içeri o kadar pozitif elektrik vardıki 1 saat erken gıtmeme ragmen aldı doktor benı . Dr.Cem bey i o kadar çok sevdim ki çok memnun kaldım bebeğimin her şeyine baktı ve 21 haftalık bebeğimin gülen yüzünü gördüm tabi rengi daha tam yerine gelmemiş net göremedim ama bir gülüyordu hiç durmadı ufaklık hep hareket halındeydı bitanecik yavrum . Ben de tavsiye ediyorum gitmek isteyen herkese ben cok memnun kaldım iki defa da kontrolum var

bende cumartesi günü gittim radistanbul'a renkli ultrason ve detaylı doppler için, dışarıdan ilk gördüğümde bende ne kötü yer kesin pişman olucam geldiğime dedim fakat bende içeriye girdiğimde gayet düzgün güler yüz ile karşılandım doktor biraz fazla konuşuyor ama hiç konuşmamasından iyidir, 22 haftalık gebeliğimin bebeğimle uyumlu olduğunu söyledi, sadece boyumuz biraz uzunmuş normale göre 2 hafta önden gidiyormuş, çok sevindim, onun dışında herşeyi normal , 150 tl ücret ödedim, mayıs sonu ve haziran sonu tekrar gidip ultrasona girebileceğim, hesaplayınca er sefer için 50 tl çok da pahalı gibi gelmedi bana, çektirmek isteyenler varsa burayı kesinlikle tavsiye edebilirim..

Bende gıttım gercekten doktor cok ıyı ılgılendı bende 150 tl verdım 3 kere cagırdı ne guzel 3 ay boyunca nasıl gelısıtıgını gordum tekrar hamıle olsam yıne radıstanbula gıderım :)

Bende rad istanbul da çektirdim ultrasonumu ve herkese tavsiye ederim.eşim çok hasas bu konuda çok araştırdı hem makineleri çok iyi hem ilgi çokgüzel hemde fiyatı çok uygun sonuçta 3 kere bakıyor.gitmek istiyenler hiç düşünmesin doktor cem bey çok alakalı ve her ayrıntıyı sizinle paylaşıyor aklınızda hiç soru işareti kalmıyor.

Kesinlikle harika ilgileniyorlar.
tereddüt etmeden herkes gidebilir.
Fotoğraf Cd, Görüntü DVD, Detay grafikler, farklı dönemlerde 3 kez gidebilme imkanı, ilgili bir doktor ve ekonomik fiyat.
Cem Bey'e teşekkürler. tüm detayları uzun uzun anlatıyor. Süreniz bitti gibi bir telaş yok. İstediği görüntüyü yakalayana kadar ilgileniyor.
Herkese bol şans.
:nazar:

Merhaba,
Bende 2 kez gittim. Bir kere 150 TL veriyorsunuz 3 kere gidiyorsunuz. Ben 2. randevumu aradım kendim aldım ve gittim,kendileri çağırıyor mu bilmiyorum.
Dışarıdan kötü gözüken bir yer evet ama içerisi,çalışanlar ve doktor gayet iyi. Herşeye iyice bakıyor,inceliyor ve anlık yorumluyor. Sürekli maşallah deyip durdu,bu ayrıca çok hoşuma gitti.. 40 Dk falan sürdü,CD'yi falan verdi resimleri verdi.
Ben tavsiye ederim herkese. Sırf para almak için çalışan bir yer değil,hakkını verdiklerini düşünüyorum

Arkadaslar ben 21 .haftalikta randevu aldi yani 23 hazirana fiyat 200 tl dediler nasil 3 kere mi cagirihorlar

Gittinizmi memnun kaldinizmi bende randevu alxam
Vallahi cok.memnun kaldi cem bey var dr babacan bi adam guleryuzlulrr bastan sagma degiller eylulde tekrar konturolum var ucretsiz 2.ye gidecegim son yanu sana cd veriyor renkli ultrasona bakiyor normalde renkli ultrasona bakmiyor hicbir hastane detayli ultrasonda tekrar cagirmiyorlar ama cem bey çağırıyor ben cok memnun kaldim tavsiye ederim

Vallahi cok.memnun kaldi cem bey var dr babacan bi adam guleryuzlulrr bastan sagma degiller eylulde tekrar konturolum var ucretsiz 2.ye gidecegim son yanu sana cd veriyor renkli ultrasona bakiyor normalde renkli ultrasona bakmiyor hicbir hastane detayli ultrasonda tekrar cagirmiyorlar ama cem bey çağırıyor ben cok memnun kaldim tavsiye ederim
aradim erkn bi hafta daha bekle dediler.
peki cd de fotograflarmi oluyor yani cikti alip albume koyabilirmiyiz. Saglikla bebegini kucagina alirsin insallah

aradim erkn bi hafta daha bekle dediler.
peki cd de fotograflarmi oluyor yani cikti alip albume koyabilirmiyiz. Saglikla bebegini kucagina
Sagol cnm tsk ederim cd video veriyor dotograf vermiyor sende bekle ozaman erken diye sana bekle demislerdir istersen aradigin zaman duygu hanim tavsiye etti onlar beni taniyorlar artik daha iyi yardimci olurlar

Back
X