Radyasyon

hilal2017

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2017
3
0
1
37
Merhabalar,

Sintigrafi çekilen kardeşimi hastanede ziyarete gittim. 26. haftadayım bebeğe radyasyonun bir etkisi olmuş mudur :(

Bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi ?

Teşekkürler.

Ben ultrason tomografi olan yere girdim 2 kez ama duvarlar isin gecirmiyomus icine girmedign surece snn girdign yer nasildi acaba blmiyorm ama dikkat et gitme cnm

Ben girmedim ancak çıktıktan hemen sonra kardeşimin ziyaretine gittim. Ondan bana ve bebeğe radyasyon geçme ihtimali çok korkuttu sonradan :(

Ben girmedim ancak çıktıktan hemen sonra kardeşimin ziyaretine gittim. Ondan bana ve bebeğe radyasyon geçme ihtimali çok korkuttu sonradan :KK43:
Rabbim korusun bebegini canm Allah in izniyle hcbsy olmaz insallah kotu dusunme ama dedigm gbi yinede uzak dur oyle ortamdan. Hem bebegn buyumus bazilari giriyomus bile hamileyken film fln cektirmeye sknti olmaz insallah

İnşallah :dua: Teşekkürler
Canım benim de oğlum için geçen sene çektirmiştik hemşire hamilelerden ve çocuklardan uzak durun bugün demişti.Haziranda tekrar çektiricez Allahım izin verirse ve bu şu anda hamileyim o gün oğlumun yanında olamıycam radyasyondan dolayı hatta hemşire arkadaşım o gün anneannesinde kalsın dedi.Ben çok üzülüyorum oğlumun yanında olamıycam diye ama Allahım hayırlı haberler hayırlı sonuçlar versin yeter ki.Srn de bir daha öyle ortamlarda bulunma bence.

Back
X