Radyo frekans ile ben aldırma

Yeniyim ya beceremedim yazının devamı burada...ilk gün korktum işte yani dün ama sabretmeye karar verdim 10 gün sonra kabuk oluşacak ve döküldüğünde bir kırmızılık olacak dediler.açılçası çocukken çok deli düşmüşlüğğm var ondan dolayı yara kapanır o kırmızılık geçer önemli olan yüzeysel bir düzlük olması diye düşünüyorum. Gece hafif kanadı ellemedim sonuçta kabuk oluşacak.bu sabah kalktığımda aynaya bakınca kendimden korktum bandı çıkarmıştım.o derinlik kan lekeleri bir miktar ağladım.sonra tekrar aklıma geldi herkes bu süreçten geçiyor ve her yara iyileşir.mantıken bu bir yanık yarası derinin üst tabakası olan epidermis yok tahminimce epidermise itilen keratinositler kaba tabirle 30 günde yenileniyor.kendimi bu bilgilerle avuttum.ama doktora fotoğraf atıp aynaya bakamadığımı söyledim.hafif bir iz mi kalır Cidde'n bundan diye de ekledim.kendinizi o halde görünce dayanamıyorsunuz.cevap gecikmedi beni bilgilendirdiklerini beklemem Halinde düzeleceğini görmek istemiyorsam bant takmamı söylediler :) 24 saat geçtikten sonra yüzümü yıkadım o bölgeye temasta bulunmadım etrafındaki kanları sildim. Şuan 2. Akşam kanları silince kendine geldi yüzüm.dudaklarım şişti o bölgede oldu işlem :) şuanda biraz daha iyi durumda aynaya bakabiliyorum.kurudu o kısım tabi daha çok erken ama dokunmuyorum o kabuk oluşsun epidermis yenilensin.cilt canlı ve hücrelerime güveniyorum ne yaralar atlatmadım bunu da atlatırım inşallah.sabredeceğim ve olanları buraya yazacağım kötü veya iyi aktaracağım insanlar da rahat etsinler ya gönül rahatlığıyla gitsinler ya da bilmiyorum kötü bir sonuç inşallah olmaz ki olursa da haberleri olsun...gören ve işine yaratan arkadaşlar lütfen dualarınızı eksik etmeyin umarım çabucak iyileşir...cildimize güvenelim :) not: kolumda maşadan ciddi bir yanık olmuştu kurudu ve kabuk tuttu,kabuk döküldü kırmızı oldu,şuan leke yok deri rengine kavuştu.bu nedenler iyi düşğnğyorum ve rahat olmaya çalışıyorum) kendinize iyi bakın ...

Merhaba çok geçmiş olsun, bende aldırmayı düşünüyorum şimdi Nasılsınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…