• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahat Battı Sanırım Bana.

işte evlilikden bu yüzden korkuyorum.. b3nde sizin gibiyim çabuk sıkılırım hevesim çabuk geçer... bizim gibilere ayran gönüllü diyorlar :KK19: benim bir seyden hevesim kaçtımı tekrar bi ilgi sevgi olmuyor ... ama evlilik malesed sıkıldım tamam yeter diyip bitirilecek birsey de değil malesef... umarım bu durumdan hasarsız kurtulursunuz...

Bence bunu kafaniza cok taktiginiz icin bu durumdan kurtulmaniz zor
Bence bu durum oldukc normal bazen soguruz bazen cok ozleriz cok severiz bekleriz insaniz duygu dinamigi diye bisey vAr
Bende arada yasarim boyle duygular dediginiz gibi rahat batar
Sonra esimin bigun bi sekilde hayatimdan cikip gittigini dusunurum sonucta olum hak ve ozaman derim ki o olmazsa ben nasil yasarim Allah korusun hemen gider sarilirim falan :))
Yani dusunun eninde sonunda birgun birbirinizden ayrilacaksiniz
Ama bence gayet normal bu dusuncelerinz ya da duygulariniz insaniz gececektir merak etmeyin
Burada size olumsuz cevap yazan insanlar surekli kocalariyla mic mic sarmas dolas mi saniyorsynuz buyuk ihtimalle bir cogu gunluk hayat sonrasi tvde telde vakit gecirip gunde iki kelimeden fazla konusmayanlar
Ki evliligin getirdigi bir monotonlukta var
Bazi seyleri kabullenmek gerekiyor bence

Ben ne zaman "kocam çok iyidir ben niye böyleyim" içerikli bir konu görsem, malum kocanın yeterince iyi olmadığını düşünüyorum. Zira insan yaşadığı bu hissizlikle, ki asla sebepsiz değildir. Vicdan muhakemesi yaşarken, savunma hali ayyuka çıkıyor. Sırf bu hisleri bastırma uğruna.

Siz bu dediklerimi bir düşünün. Gerçekten şımarık olduğunuzu düşündüğünüz için mi hissizleştiniz yoksa eşiniz beklentilerinizi karşılamadı diye mi. Bir insanın özünde iyi bir insan olması, onu sizin için ideal yahut beklentilerinizi karşılayan bir eş yapmaz.

Back
X