• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahat birakmayan EX!!!

Toxicant

Guru
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2010
603
726
303
Selam Kizlar!

Su an cok kötüyüm ve ellerim titriyor.
Insallah almanyada yasayan arkadaslarda okur ve bana biraz fikir verir...
Bildigniz üzere (bilmeyen eski konulara bakabilir) yaklasik 2 aydir ayriyiz ve aslinda, tabi git geller oldu onun tarafindan, ama anlasarak ve artik olmamiyacagni karar verip ayrildik. Daha öncede defalarca oldu ve tekrar denedik vs vs.
Bugün cocuklari alacakti ve yegenlerinin yasgününe götürecekti...
Ben cocuklari hazirladim ve o geldi, daha cocuklara selam vermeden yanima mutfaga girdi ve dedi ki..."Birazdan cocuklari alcam, gezidrecem ve sonra getircem ve banyolarina yaptirip yatiracam ve ben burdan gitmeyecem!" Bende sacmalama olmaz öyle sey dedim ve ciddiye bile almadim ama baktim adam baya ciddi ciddi gitmek istemiyor. Ben tabi panik oldum ve gitmesini istedigmi söyledim defalarca.. O gayet sakin, hic bagirmadan dik dik suratima bakarak, "hayir gitmicem, ben bu aile icin savasacam" felan diye salak, salak konustu...Bende savascak bir sey kalmadi, ne güzel anlastik ve cocuklar gayet olgun karsiladi, bu neyin kafasi diye ikna etmeye calistim ama nafile. Bana Polis cagir, baska türlü gitmem diyor.
Bende abimi aradim ve Eximin yakin arkadasini,neyse onlar geldi ve yinede ikna edemediler. Abimde, bak böyle yapma Polis gelirse cok kötü olur, cocuklar korkar ve sen baba olarak bazi haklarini kayip edersin vs.
AMa yok adam anlamiyor. Beni sürekli ara hadi, yoksa gitmicem diye gaza getirmeye calisti.
Neyse 3 saat sonra bunu ikna ettiler ve gitti.
Hemen hemen her ayrilikta degisik, degisik piskoloji baski yapiyor....bi TRye gitti 5 ay gelmemisti, cocuklari ile telde bile konusmamisti, baska bi zaman dis kapiyi kirmisti, kapiyi acmiyorum diye felan filan. Tabi o zaman Polise gidip siket ettim ve dosyasi duruyordur, ayrica stalking yapiyor demistim o zaman.
Ben haklarimi biliyorum, Polise gidebilirim ve uzaklastirma alabilirim, olmadi kadin siginma evlerine gidebilirim vs vs Ama ya ne geregi var, cocuklara bunu niye yasatayim durduk yere?!
COk sinirliyim, cok caresiz hissettiyorum kendimi. Adamin zihniyeti (normalinde modern takilir) benim olamazsan, kara topragin....tabi öyle demiyor ama o lafa getiriyor.
Öffff cok saskinim

Bir seyler yazin kizlar yaaa. Bir "feminist" olarak bunlari yasiyacagim hic ama hic aklima gelmemisti...resmen korkuyorum..

Çocukları ondan bu gün abiniz alsın hiç eve bile yaklaştırmayın .
Sonra uzaklaştırma isteğinizi yetkili kurumlara beyan edin ve çocuklara uzaklaşma durumunu açıklayın .

Çocukları ondan bu gün abiniz alsın hiç eve bile yaklaştırmayın .
Sonra uzaklaştırma isteğinizi yetkili kurumlara beyan edin ve çocuklara uzaklaşma durumunu açıklayın .

Zaten cocuklari bugün vermedim, o arkadasi ile gitti. Aslinda hersey güzellikle olsun istedim, yani cocuklar etkilenmesin diye ama galiba gercekten uzaklastirma almadan anlamicak. Cok üzgünüm, cok gereksiz seyler

Alıştı ayrılıp barısmaya
Isin ciddiyetinin farkına varınca delirdi galiba...

Off sorma canim ya....birde bende istemiyorum ve olmiyacagini biliyorum ama bu aileyi kurtarmam lazim ve elimden gelen herseyi yapmam lazim diyo. Kafaya bak yaaa
Her seyi daha cok bozuyorsun, bak cocuklarin piskolojisi bozulacak diyorum...yok
AIleyi düsünüyorums..pehhh...kendisini düsünüyor, egoist!

Bazı şeyleri çocuk oyuncağına çevirisenız sonuç bu olur .
Bir kara veriyorsanız herzaman arkasında olun .

Ayrıldıysanız asla geri donmeyin .
Ağzınızdan bir laf çıkıyorsa daima arkasında olun .
Yoksa böyle anlamaz karşınızdaki .
Hakkınızda hayırlısı . Çocuklarınızla mutlu olmanız temennisiyle

Bazı şeyleri çocuk oyuncağına çevirisenız sonuç bu olur .
Bir kara veriyorsanız herzaman arkasında olun .

Ayrıldıysanız asla geri donmeyin .
Ağzınızdan bir laf çıkıyorsa daima arkasında olun .
Yoksa böyle anlamaz karşınızdaki .
Hakkınızda hayırlısı . Çocuklarınızla mutlu olmanız temennisiyle

Cok haklisin ama insan iste cocuk olunca ve karsi taraf hep söz verince, tekrar deniyor. Hatali oldugmu biliyorum ama ne bileyim, en azindan cocuklarima karsi ve kendime karsi vede allaha karsi, vicdanim rahat ve kimse "ah bide sunu deneseydiniz" diyemez. Sagol ve amin

Arayın polisi niye aramıyorsunuz? Blöf yaptığınızı bildiği için gitmiyor. Arayın bakalım bir daha böyle yapabiliyor mu.

Korktugunuzu belli etmeyin.
Ayrica panik yapmayin. En fazla ne yapabilir ki? Birde gercekten narsist ise.. Ozaman grey rock metodunu deneyin. Bunu arastirin. Ona sizinle oynamasi icin malzeme vermeyin..ona karsi ruhsuz olun. Ve onsuz mutlu iseniz bile fazla belli etmeyin.
O aramadigi 5 aylik surecte nasildiniz? Bi dusunun..belki yine oyle olmakta fayda var rol olsa dahi..cekip gider yine oyle..

Ayrica onun sozu gecerli degil. Ne derse desin. Oyle dusunun. Zorla yuvayi ayakta tutamaz sonucta siz onu istemedikten sonra..yani rahat olun.

Arayın polisi niye aramıyorsunuz? Blöf yaptığınızı bildiği için gitmiyor. Arayın bakalım bir daha böyle yapabiliyor mu.

Insallah bir daha bu duruma getirmez ama tabi mecburen yapcam yine olursa. Daha öncede polise gittim aslinda beni taniyorsa, neler yapabilcegimi biliyor ama cocuklar icin bazi seyleri alttan aldigmida biliyor.

Insallah bir daha bu duruma getirmez ama tabi mecburen yapcam yine olursa. Daha öncede polise gittim aslinda beni taniyorsa, neler yapabilcegimi biliyor ama cocuklar icin bazi seyleri alttan aldigmida biliyor.

O zaafınızı kullanıyor zaten. Bir daha olursa sizin güçlü duracağınıza eminim. Şu ana kadarki davranışlarınız bunu gösteriyor. Sevgiler.

Korktugunuzu belli etmeyin.
Ayrica panik yapmayin. >>>Ister istemez cildirdim malesef git, istemiyorum diye
En fazla ne yapabilir ki? >>>Bilmiyorum gercekten...Ben o sinirle, "Zorla burda yanimda kalamasin, ben istemiyorum, kendimi öldürüm ve cocuklarimida yinede sana dönem" Oda ben sanki seni yada cocuklari öldürmeyi düsünmedim mi saniyorsun dedi. Ciddiye almiyorum aslinda ama bellide olmaz, delirmis resmen.
Birde gercekten narsist ise.. Ozaman grey rock metodunu deneyin. Bunu arastirin. >>>Arastircam, cok sagol
Ona sizinle oynamasi icin malzeme vermeyin..ona karsi ruhsuz olun. Ve onsuz mutlu iseniz bile fazla belli etmeyin.
O aramadigi 5 aylik surecte nasildiniz? Bi dusunun..belki yine oyle olmakta fayda var rol olsa dahi..cekip gider yine oyle..
>>>Benim icin önemli degildi ama cocuklar cok etkilenmisti, birden yok oldu ve ne aradi ne sordu..büyük oglum o zaman ameliyat oldu ve o yine aramadi...cocuklar icin büyük travma idi. AMa artik öyle bir noktaya geldim ki, evet cekip gitse daha iyi. Cocuklar bunada mecburen alisir ama böyle hayat cekilmez ki
Ayrica onun sozu gecerli degil. Ne derse desin. Oyle dusunun. Zorla yuvayi ayakta tutamaz sonucta siz onu istemedikten sonra..yani rahat olun.
>>>Ama evden cikmiyorum ne yaparsan yap diyene ne yapilir?! Bir daha olursa mecburen Polisi aricam.
Cocuklar icin hersey olgunca bitsin diyorum ama olmuyor, cok cok üzgünüm ve soktayim

Not: Karisik oldu, kusura bakma....yazdiklarimin yarisi senin yorumuna sIkistirdim...

Off sorma canim ya....birde bende istemiyorum ve olmiyacagini biliyorum ama bu aileyi kurtarmam lazim ve elimden gelen herseyi yapmam lazim diyo. Kafaya bak yaaa
Her seyi daha cok bozuyorsun, bak cocuklarin piskolojisi bozulacak diyorum...yok
AIleyi düsünüyorums..pehhh...kendisini düsünüyor, egoist!

Yeniden kapına dayanmasını bekleme..
Ara konus.
Ilımlı olup ikna etmeye calış
Boyle yaparak kendinden daha da uzaklastırdıgını falan soyle...
Kuscamm artık üzerine de

O zaafınızı kullanıyor zaten. Bir daha olursa sizin güçlü duracağınıza eminim. Şu ana kadarki davranışlarınız bunu gösteriyor. Sevgiler.
Zaafim cocuklar ve onlarin ruh sagligi bozulmasin diye hep ona ayrilikta yalvardim, cekip gitme cocuklar babasiz kalmasin diye, istedigin zaman gel gör ama adam ol diye. Evet bunu bana karsi kullaniyor. Ne kadar adice

Yeniden kapına dayanmasını bekleme..
Ara konus.
Ilımlı olup ikna etmeye calış
Boyle yaparak kendinden daha da uzaklastırdıgını falan soyle...
Kuscamm artık üzerine de

Ya arkadasim defalarca konustuk ve hersey yolundaydi, bir daha diger ayriliktaki gibi rezillik cikarmicam dedi, üstüne özür diledi, olgunlastim dedi...ev tutcam sadece babalik vazifemi yapcam dedi ama ne olduysa yine cildirdi durduk yerden.
Kafasinda ve dilinde sürekli, birini bulursan yapmam, cekip giderim yada cocujlari bana ver felan filan
Ya ortada öyle bir sey yok, ne zaman olur yada olur mu bilemem diyorum, sana 5 sene kimse hayatima girmicek diye senet mi hazirliyayim diyorum.
Ay cümle bile kuramiyorum, su an sarhos gibiyim. Agliyamiyorum cocuklardan dolayi...aslinda bagirmak haykirmak istiyorum, biktim artik

Ya arkadasim defalarca konustuk ve hersey yolundaydi, bir daha diger ayriliktaki gibi rezillik cikarmicam dedi, üstüne özür diledi, olgunlastim dedi...ev tutcam sadece babalik vazifemi yapcam dedi ama ne olduysa yine cildirdi durduk yerden.
Kafasinda ve dilinde sürekli, birini bulursan yapmam, cekip giderim yada cocujlari bana ver felan filan
Ya ortada öyle bir sey yok, ne zaman olur yada olur mu bilemem diyorum, sana 5 sene kimse hayatima girmicek diye senet mi hazirliyayim diyorum.
Ay cümle bile kuramiyorum, su an sarhos gibiyim. Agliyamiyorum cocuklardan dolayi...aslinda bagirmak haykirmak istiyorum, biktim artik

Laflara bak yaa
Hayatına elbette biri girebilir
Ona neymis
Elindeyken kıymet bilseydi madem öyle...

Back
X