• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahat Ve Kaliteli Topuklu Ayakkabi Onerileriniz

yavruceylann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
338
365
88
Sevgili kadinlar kulubu hatunlari topuklu ayakkabi bot cizme de hangi markalari tavsiye edersiniz? Kullanip memnun kaldiklariniz hangileri? Reklama girmemesi icin uzeri kapali olarak soylerseniz butun bayanlara cok buyuk iyilik etmis olursunuz. Tavsiyelerinizi bekliyorum :KK9:

Arkadaslar hic memnun oldugunuz bi marka yok mu? :KK61:Lutfen yardimci olalim birbirimize cevaplarinizi yardimlarinizi bekliyoruz :D

Arkadaslar hic memnun oldugunuz bi marka yok mu? :KK61:Lutfen yardimci olalim birbirimize cevaplarinizi yardimlarinizi bekliyoruz :D

Merhaba kesinlikle topuklu ayakkabıda nine west markasını tek geçerim, gerek gelin ayakkabısı gerek topuklu ayakkabıda tum gun ustunde de dursanız ayaklarınız cok rahat ediyor, fiyatları biraz tuzlu ama internet sitesinden daha uygun olabilirsiniz br de outlet mağazalarından daha uygunu bulabilirsiniz
,

Merhaba kesinlikle topuklu ayakkabıda nine west markasını tek geçerim, gerek gelin ayakkabısı gerek topuklu ayakkabıda tum gun ustunde de dursanız ayaklarınız cok rahat ediyor, fiyatları biraz tuzlu ama internet sitesinden daha uygun olabilirsiniz br de outlet mağazalarından daha uygunu bulabilirsiniz
,
Sizin yorumunuzu da dikkate alarak bugün nine west ten sipariş verdim. Yalnız şikayet varda ki yorumları okuyunca canım sıkıldı ya...

Greyder.. hem rahat, hem spor hem de çok şık.. Her yıl bot ve çizme alışverişimi oradan yapıyorum hiç şikayet etmedim bu güne kadar.. topuklu botları çok rahat..

Beymen in topukları da çok rahat. Boyner den bakıp deneyebilirsin. nine West te iyi bir seçim bence.

Back
X