Rahatsız olmam mı gerekir?

Felix_Felicis

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
4.514
7.491
358
Erkek arkadasımla whatsapptan mesajlasıyorduk, o sırada baska biriyle daha mesajlasıyordu o. Attıgım mesajları hemen görmüyordu online olmasına ragmen çünkü. Kimle konusuyorsun dedigimde 19 yasındaki kuzenini söyledi. Ben de baya yakınsınız herhalde dedim ama o bu cümlemi kıskanmak olarak algıladı.

Onu mu kıskanıyosun simdi dedi. Kaldı ki asla ben kuzenden kiskanacak birisi değilim. Akraba içinde bu tarz kıskanılacak bir durum olduğuna inanan biri de değilim. Bizde olmaz da zaten böyle bir sey, dıdısının dıdısı dahi olsa akrabalık varsa duygusal bir munasebet olmaz. Ama erkek arkadasımlarda olabiliyormuş, kuzenle evlilik falan. Ben asla kuzenini kıskanacak biri degilim dedigimde "ne biliyim bizde kuzenlerle evlenilebiliyor, karısı da kocasını kıskanabiliyor dolayısıyla." Dedi.

Ben o zamana kadar böyle bir sey düşünmemistim. Ama bu kız acaba erkek arkadasmdan hoşlanıyor olabilir mi? Ergenlik psikolojisi sonucta, aile içinde neredeyse en iyi üniversitede okuyan kisi sevgilim. Ve yardımcı olmayı da sever. Yani bu durumda bu kız bir hoslanma icine girebilir mi? Ve sık sık biraraya geliyorlar ailelerden dolayı.

Yani ben hâlâ bir problem olacağını sanmıyorum ama rahatsiz olmalı mıyım bu durumdan? Konuşmalarından samimi olmalarından? Erkek arkadasım öyle bir sey söyleyince kafam karıştı

Whatsappta mesajlaşmalarından mı baya yakın oldukları düşüncesine kapıldınız.
Basbayağı kıskanmışsınız
Erkek arkadaşınızın size olan hislerine güvenmiyorsanız
İlla kuzen olması gerekmez aldatması için dışarda çok kız var

Adamın öyle düşüncesi olsa söylemez

Iyi üniversite okuyor diye mi kız buna yaklaşsın

Eşimin kuzenleri birbirleri ile evli ama ben eşimi kuzeninden kıskanmam bir çok kuzen var ama o onlarla ilgilenmez o ilgilenmedikten sonra da kız istese kaç yazar ki

İçine durup dururken neden kurt düşürüyorsun ? İlişkinizin ciddiyetine bakarak hareket et. Şişirmeyin bu erkek milletini

bizde de kuzenler kardeş gibidir öyle bişey olamaz sevgilin onlarda öyle bile olsa bunu sana söyleyerek çok gereksiz bi laf etmiş düşünmeyeceğin halde aklına düşürmüş yani.. bence yine de sallama bu sefer adın kıskanca çıkar kötü olursun geç mi cevap yazıyor boşveeer kapat telefonu yat o beklesin yazmanı

Sen genel olarak kıskanç mısın ?
Baya yakınsınız herhalde deyince sevgilin hemen kıskandığını anlamış ki bence de bu anlama geliyo
Yoksa herkes kuzeniyle yakındır yani imalı söylemişsin sen sanki

Bana saçma geldi ama onlarda normal diyosun
19 yaşındaki kuzen ayılsa da bayılsa da sevgilinden eminsen konu açmazdın
Bence evet sen kıskançsın, o da bişeyler çıtlatmış bizde böyle şeyler olabilir deyince aha diyosun benimki uçtu uçacak
Sizin yaşlar kaç yahu kuzen olmasa bile 19 yaşındakine yeşil ışık yakılır mı ? Küçük geldi bana mesela ben 28 olunca..

Whatsappta mesajlaşmalarından mı baya yakın oldukları düşüncesine kapıldınız.
Basbayağı kıskanmışsınız
Erkek arkadaşınızın size olan hislerine güvenmiyorsanız
İlla kuzen olması gerekmez aldatması için dışarda çok kız var

Hayır kıskanmadım. Arada lafı geciyordu o kuzeninin, ben de anlamaya çalıştım. Biz uzak sehirlerde yasıyoruz birbirimizden. Ailesi ve aile icindeki iliskileri anlamaya çalışıyorum. Ama haklısınız bu ayrıntıları bilmeden böyle düsünebilirsiniz

Adamın öyle düşüncesi olsa söylemez

Iyi üniversite okuyor diye mi kız buna yaklaşsın

Eşimin kuzenleri birbirleri ile evli ama ben eşimi kuzeninden kıskanmam bir çok kuzen var ama o onlarla ilgilenmez o ilgilenmedikten sonra da kız istese kaç yazar ki

Yok yok aldatmaktan degil korkum. Ya da kiza kötü niyetli de demiyorum. Sadece ben genis mi düşünüyorum diye, o söyleyene kadar böyle bir rahatsızlığım yoktu benim çünkü. Ama rahatsız olmali mıyım bunu anlamaya çalışıyorum

Bakın mesajlarına saklıcak bişeyleri yok ise eğer, erkek arkadaşım eski işyerinde ki kızla mesajlaşır , kız ergen die işgillenirim o da için rahat olsun die bak der mesajlaşırken. Sende bak tatlım , olur mu olur yani insanoğluyuz hepimiz... Kayınpeder gelinine sulanıosa kuzenler neden hoşlaşmasınlar.

Kıskanmış olmana değil de,
kıskanmıyorum demene bozulmuş gibi;
Bizde kuzen muzen farketmez gideri var demesi itici geldi bana.

Ben kuzenlerimle samimi değilim, o yüzden herhalde watsaptan saatlerce kız kuzeniyle geyik yapsa sevgilim hoşlanmazdım.
Bir de üstüne bizim ailede kuzenler evlenebilirler dese herhalde olay çıkartırdım :D
Sevgilinin naptığı belli değil. Kıskan mı istiyor kıskanmamanımı istiyor ben anlamadım :)
Ama sonucta kuzeni. Yani illa ki görüşcekler vs. O yüzden sen önemseme, önemsemeyince gerçekten önemsiz olur sevgilin içinde

Hayır kıskanmadım. Arada lafı geciyordu o kuzeninin, ben de anlamaya çalıştım. Biz uzak sehirlerde yasıyoruz birbirimizden. Ailesi ve aile icindeki iliskileri anlamaya çalışıyorum. Ama haklısınız bu ayrıntıları bilmeden böyle düsünebilirsiniz

Yok yok aldatmaktan degil korkum. Ya da kiza kötü niyetli de demiyorum. Sadece ben genis mi düşünüyorum diye, o söyleyene kadar böyle bir rahatsızlığım yoktu benim çünkü. Ama rahatsız olmali mıyım bunu anlamaya çalışıyorum

Bence olmamalısınız diyorum işte

Aldatmak vs değil ki bu adam seni bırakır onunla olur o ayrı da kuzeni buna yazılır mı acaba düşünceniz garip yazılırsa yazılsın adam istemedikten sonra en fazla kız platonik olur

İçine durup dururken neden kurt düşürüyorsun ? İlişkinizin ciddiyetine bakarak hareket et. Şişirmeyin bu erkek milletini

Yo ona böyle bir seyi asla düşünmeyecegimi söyledim zaten. Kaldı ki hala düşünmüyorum sadece o lafı söylemesine anlam veremedim

bizde de kuzenler kardeş gibidir öyle bişey olamaz sevgilin onlarda öyle bile olsa bunu sana söyleyerek çok gereksiz bi laf etmiş düşünmeyeceğin halde aklına düşürmüş yani.. bence yine de sallama bu sefer adın kıskanca çıkar kötü olursun geç mi cevap yazıyor boşveeer kapat telefonu yat o beklesin yazmanı

Heh evet bana "yakıniz ya iyi anlasiyoruz" dese ben de bu tarz bi düşünce olmayacak ama oyle bir açıklamaya girince acaba kıskanmam mı gerek diye düşündüm

Sen genel olarak kıskanç mısın ?
Baya yakınsınız herhalde deyince sevgilin hemen kıskandığını anlamış ki bence de bu anlama geliyo
Yoksa herkes kuzeniyle yakındır yani imalı söylemişsin sen sanki

Bana saçma geldi ama onlarda normal diyosun
19 yaşındaki kuzen ayılsa da bayılsa da sevgilinden eminsen konu açmazdın
Bence evet sen kıskançsın, o da bişeyler çıtlatmış bizde böyle şeyler olabilir deyince aha diyosun benimki uçtu uçacak
Sizin yaşlar kaç yahu kuzen olmasa bile 19 yaşındakine yeşil ışık yakılır mı ? Küçük geldi bana mesela ben 28 olunca..

Yok zaten aldatıcak korkum yok, olsaydı zaten uzak sehirlerdeyi biz kuzenine varincaya kadar pek xok seyden supheye düşuo bu korkuyu yasardım sanırım :D

Aşırı bir kıskanclıgım yok. Hatta bazen kıskanmiyorsun beni sen der bana. Sadece yakın mı degil mi onu anlamaya çalışıyordum. Onlarda bu kıskanma konusu normal oldugu icin oyle bir cümle kurdu bana. Sonra da açıklaması boyle oldu zaten.

Yaslarimiz 23 24 civarında.

Benim anlamak istedigim kuzenlerden Kıskanmak gerekli mi bunu soruyorum? Ben mi genis davraniyorum yani. Benim ailem kuzeninin cocugu dahi olsa birbirine emanet edebilir kız ve erkek cocuklarını

Benim anlamak istedigim kuzenlerden Kıskanmak gerekli mi bunu soruyorum? Ben mi genis davraniyorum yani. Benim ailem kuzeninin cocugu dahi olsa birbirine emanet edebilir kız ve erkek cocuklarını

Ben kıskanmam
Ama benimde eşiminde ailesinde kuzenler kardeş gibidir
Onların ki değişikmiş, senin kıskanıp kıskanmaman duruma etki etmez gibi

Bakın mesajlarına saklıcak bişeyleri yok ise eğer, erkek arkadaşım eski işyerinde ki kızla mesajlaşır , kız ergen die işgillenirim o da için rahat olsun die bak der mesajlaşırken. Sende bak tatlım , olur mu olur yani insanoğluyuz hepimiz... Kayınpeder gelinine sulanıosa kuzenler neden hoşlaşmasınlar.

Pek mesaj bakma adetim yoktur. Yani onun özeli sonuçta. Bakmak istesem gösterir ama ben pek hoslanmıyorum.

Gideri var degil de, esler birbirlerini kuzenlerinden kıskaniyor demesi bende bir ampul yaktı. :D ben bala rahatsiz degilim de olmam mi gerekir onu anlamaya çalışıyorum

Ben kuzenlerimle samimi değilim, o yüzden herhalde watsaptan saatlerce kız kuzeniyle geyik yapsa sevgilim hoşlanmazdım.
Bir de üstüne bizim ailede kuzenler evlenebilirler dese herhalde olay çıkartırdım :KK70:
Sevgilinin naptığı belli değil. Kıskan mı istiyor kıskanmamanımı istiyor ben anlamadım :)
Ama sonucta kuzeni. Yani illa ki görüşcekler vs. O yüzden sen önemseme, önemsemeyince gerçekten önemsiz olur sevgilin içinde

Önemsemiyorum da önemsemem mi gerekir acaba diye biraz beynimi yaktim. :D normalde onu kıskanmıyomusum cok oyle dert yanar bana ama simdi de sanırım kıskanıp kıskanmadıgımı anlamak istedi.

Bence olmamalısınız diyorum işte

Aldatmak vs değil ki bu adam seni bırakır onunla olur o ayrı da kuzeni buna yazılır mı acaba düşünceniz garip yazılırsa yazılsın adam istemedikten sonra en fazla kız platonik olur

Eger kızın bir hoslantısı varsa ona göre tavır alıcam elbette. Yani bile bile görüşmesini istemem. Erkek arkadasım cevap verir mi korkusu degil benimki, neden ondan hoslanan biriyle samimi olsun rahatsızlıgı :)

Çok iğrenç hakkaten. Bu kısmı silmiş mi konu sahibi?

Gideri var diyorsa o gözle bakmış demekki. Sorun kuzen değil, ona öyle bakan sevgili

Gideri var diyorsa o gözle bakmış demekki. Sorun kuzen değil, ona öyle bakan sevgili

:) yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermiyim şimdi.

Hani demiş ya çocuk kıskandın mı diye,
konu sahibide hayır bizde kuzen kardeştir kıskanmadım a getirince durumu,
çocukta hıııı bizde kuzenlerle evlenme var deyince
niye kıskanmıyorsun uleeeeen gideri var işte diyorum açıkça gibi bir moda girmiş diye yorumladım ben :KK53:

Sevgilinize güvenmiyorsunuz .
Sevgisinden emin olsaydınız tereddüte kapılmazdınız.

Güveniyorum tabiki mesajlarımı okursanz anlayabilirsiniz :)

Ben kıskanmam
Ama benimde eşiminde ailesinde kuzenler kardeş gibidir
Onların ki değişikmiş, senin kıskanıp kıskanmaman duruma etki etmez gibi

Evet evet tabiki olacak olduktan sonra benim tavrım birseyi degistirmez.

kuzenle evlenmenin normal olduğunu düşünüyorsa ve kuzeninle mesajlaşınca kıskanıyor musun diyorsa soru işaretleriiii ????????

Sanırım onu kıskanmamı istiyor :)

:) yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermiyim şimdi.

Hani demiş ya çocuk kıskandın mı diye,
konu sahibide hayır bizde kuzen kardeştir kıskanmadım a getirince durumu,
çocukta hıııı bizde kuzenlerle evlenme var deyince
niye kıskanmıyorsun uleeeeen gideri var işte diyorum açıkça gibi bir moda girmiş diye yorumladım ben :KK53:

Evet sevgili samsonn, shapes açıklamayı yapmış.

Galiba ben de oyle düşünmeye başladım. Kıskanmam icin böyle bir açıklama yapti sanırım

Back
X