Rahatsız olmam mı gerekir?

:) yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermiyim şimdi.

Hani demiş ya çocuk kıskandın mı diye,
konu sahibide hayır bizde kuzen kardeştir kıskanmadım a getirince durumu,
çocukta hıııı bizde kuzenlerle evlenme var deyince
niye kıskanmıyorsun uleeeeen gideri var işte diyorum açıkça gibi bir moda girmiş diye yorumladım ben :KK53:
Çok mantıklı, kadınlar gibi kıskanılmayı seven erkekler de var.
Hatunlar beni paylaşamıyor, yuuuwww :KK55:

Çok mantıklı, kadınlar gibi kıskanılmayı seven erkekler de var.
Hatunlar beni paylaşamıyor, yuuuwww :KK55:

O beni kıskaniyor da ben cok fazla yapamıyorum o işi. Bazen böyle kıskanaym diye biseyler dedigi oluyor, bariz belli oluyor onlar. Ama bu cümle kafamı karıştırdı. Kıskanmam mı gerek diye

:) yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermiyim şimdi.

Hani demiş ya çocuk kıskandın mı diye,
konu sahibide hayır bizde kuzen kardeştir kıskanmadım a getirince durumu,
çocukta hıııı bizde kuzenlerle evlenme var deyince
niye kıskanmıyorsun uleeeeen gideri var işte diyorum açıkça gibi bir moda girmiş diye yorumladım ben :KK53:
Haa şimdi anladım
Bende çocuğa saydırmaya başlayacaktım az daha :KK53:

Sevgilinizin yaptigi da tabiri caizse esegin aklina karpuz kabugu misali olmus.
Bariz " niye kiskanmiyorsun"u anlayamadigindan, alt temali bir mesaj vermek istemis.
He, gerek yok kiskanmaniza ama yaptiginin hos olmadigini da aciklamak lazim gibi sanki.

O beni kıskaniyor da ben cok fazla yapamıyorum o işi. Bazen böyle kıskanaym diye biseyler dedigi oluyor, bariz belli oluyor onlar. Ama bu cümle kafamı karıştırdı. Kıskanmam mı gerek diye
Yok ya, ne kıskanacaksın, sakın, bulunmaz hint kumaşı sanmasın kendini.
Son mohikan mı kendileri, o senin kıymetini bilmez de yalnış yaparsa, sen de daha iyisini bulursun.

Sevgilinizin yaptigi da tabiri caizse esegin aklina karpuz kabugu misali olmus.
Bariz " niye kiskanmiyorsun"u anlayamadigindan, alt temali bir mesaj vermek istemis.
He, gerek yok kiskanmaniza ama yaptiginin hos olmadigini da aciklamak lazim gibi sanki.

Vallahi öyle oldu, soktu aklıma. Istedigi de oldu işte uyanığın. :D yok yok hicbir açıklama yapmıycam, bugün de laf arasında geçirdi o kuzeninin ismini. Tepki alamayinca baska konuya gecti :D bu kiskandırmalarn acısını cıkarticam ama :)

Yok ya, ne kıskanacaksın, sakın, bulunmaz hint kumaşı sanmasın kendini.
Son mohikan mı kendileri, o senin kıymetini bilmez de yalnış yaparsa, sen de daha iyisini bulursun.

Cok da iyi biri ama sanırım kıskanılmak istiyor :)

Back
X