Arkadaşlar ben 23 yaşında üniv. öğrencisiyim evimde kalıyorum biraz geç yatar geç kalkarım 01:30-02:30 ,11:00 10:00 gibi ...şu son 3 gündür kahvaltıdan sonra başım dönüyor sanki bayılacağım,biraz daha yatıyorum,uyurken çok çişim geliyor kalkıyorum =) sonra daha iyi oluyorum son 3 gündür hep böyleyim ne yapayım ben ?Doktora hangi bölüme gidem ?
Arkadaşlar ben 23 yaşında üniv. öğrencisiyim evimde kalıyorum biraz geç yatar geç kalkarım 01:30-02:30 ,11:00 10:00 gibi ...şu son 3 gündür kahvaltıdan sonra başım dönüyor sanki bayılacağım,biraz daha yatıyorum,uyurken çok çişim geliyor kalkıyorum =) sonra daha iyi oluyorum son 3 gündür hep böyleyim ne yapayım ben ?Doktora hangi bölüme gidem ?
Canııımm ya varyaa resmen benii anlattın. bende de bir kaç gündür böle olmaya başladı. Dünde miğdem çok kötüydü çıkardım fln. Hanii evli olsam hamileyim dicem de böyle bir münasebetim de yok. Anlamış değilim..
Baş dönmen için Nöroloji'ye gitmelisin. Zaten hastaneye gittiğinde sıkıntını anlatınca seni yönlendiriyorlar.
Önemli bir şey de olabilir, aksatmadan doktora görün en iyisi.
Geçmiş olsun..
Yatış ve kalkış saatlerimiz hemen hemen aynı.
Sabahları birşey yesem de yemesem de bulantı baş dönmesi oluyor.
Ben diyetteyim ama...Kansız kalmış da olabilirim.
Psikyatrım düzensiz uykudan da kaynaklı olabileceğini söylemişti.