rahim ağzı açıklığı

elifveelif

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
28
1
6
Sivas
slm arkadaşlar 35 haftalık hamileyim sona yaklaştıkça stresim çok artıyor. dün doktora gittim ve ilk defa çok sancım olduğu için alttan ebe muayene etti ve çok berbat canım çok yandı ebede çok kaba idi. şimdi içimde korku oluştu acaba kendi kendime rahim ağzı açıklığımı kontrol edemez miyim doğum başladığında ebelerin bakmasını istemiyorum çünkü çok acımasızlar...(hepsini kastetmiyorum)

slm arkadaşlar 35 haftalık hamileyim sona yaklaştıkça stresim çok artıyor. dün doktora gittim ve ilk defa çok sancım olduğu için alttan ebe muayene etti ve çok berbat canım çok yandı ebede çok kaba idi. şimdi içimde korku oluştu acaba kendi kendime rahim ağzı açıklığımı kontrol edemez miyim doğum başladığında ebelerin bakmasını istemiyorum çünkü çok acımasızlar...(hepsini kastetmiyorum)

doğru söylüyosun valla bazıları çok sert oluyo. hatta bazıları doğumda kadın bağırdığı zaman tersliyolarmış :26: kendin kontrol edebilir misin hiç bilmiyorum :44:

sakin boyle bisi yapma zaten bunu anlayamazsin +mikrop falan kaparsin yada erken doguma bile sebebiyet verebilirsin onlar bu isin egitimini aliyorlar sen ben nerden biliriz canim benim...biliyorum bende boyle kontrolden pek hoslamiyordum ama bir kac hafta dayanyapicak baska bisi yok

Back
X