hanımlar bugün hsg çektirmeye gittim. yalnız bende rahim ağzı darlığı varmış. hsg çekemediler. boşuboşuna birsürü ağrı sızı çektim bugün. 1 sonraki adetten sonra ilaç kullanıp öyle çektirecem. bu şekilde olanınız var mı. bu durum büyük bi sıkıntı mı. doktorlar hiç bir şey açıklamıyorlar. korkuyorum.
merhaba :)
aranıza yeni katıldım. bir yıldır bebek istiyoruz ama olmadı maalesef bugün hsg çekilecekti fakat rahim darlığından çekilemedi. öylece kalktım masadan çektiğim acıda yanıma kar kaldı... daha sonra çekilebiliyor mu acaba ? ne yapacağımı şaşırdım izmir de bir merkez önerdi smyrna art diye .. ama anlamadığım kendisi çekemiyorsa orası nasıl çekecek ?
bir yıldır rağmen bebeğimiz olmuyor. eşim sperm örneği istenildi ve iyi çıktı sonuçları benden hsg istenildi ancak çekim sırasında doktorum rahim darlığım olduğunu ve filimi çekemeyeceğini , daha teşekkülü bir tüp bebek merkezine yönlenmem gerektiğini söyledi. anestezi ile çekilsem başarılı olunabilir mi acaba ? rahim darlığı o anki psikolojiye bağlı gerçekleşirmi yoksa tamamen fiziksel midir? cevaplarsanız çok mutlu olurum. lütfenn birileri bişeyler yazsınn