rahim ağzı darlığı nedeniyle hsg tekrarlayanınız var mı ?

philia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
287
128
53
35
hanımlar bugün hsg çektirmeye gittim. yalnız bende rahim ağzı darlığı varmış. hsg çekemediler. boşuboşuna birsürü ağrı sızı çektim bugün. 1 sonraki adetten sonra ilaç kullanıp öyle çektirecem. bu şekilde olanınız var mı. bu durum büyük bi sıkıntı mı. doktorlar hiç bir şey açıklamıyorlar. korkuyorum.

Son düzenleme:
merhaba :)
aranıza yeni katıldım. bir yıldır bebek istiyoruz ama olmadı maalesef:KK43: bugün hsg çekilecekti fakat rahim darlığından çekilemedi. öylece kalktım masadan çektiğim acıda yanıma kar kaldı... daha sonra çekilebiliyor mu acaba ? ne yapacağımı şaşırdım :KK43: izmir de bir merkez önerdi smyrna art diye .. ama anlamadığım kendisi çekemiyorsa orası nasıl çekecek ?

bir yıldır rağmen bebeğimiz olmuyor. eşim sperm örneği istenildi ve iyi çıktı sonuçları benden hsg istenildi ancak çekim sırasında doktorum rahim darlığım olduğunu ve filimi çekemeyeceğini , daha teşekkülü bir tüp bebek merkezine yönlenmem gerektiğini söyledi. anestezi ile çekilsem başarılı olunabilir mi acaba ? rahim darlığı o anki psikolojiye bağlı gerçekleşirmi yoksa tamamen fiziksel midir? cevaplarsanız çok mutlu olurum. lütfenn birileri bişeyler yazsınn

Back
X