- 23 Temmuz 2016
- 140
- 52
- 98
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim baska bir doktora daha gittim muayene etti darlik olmasi mumkun degil dedi. Bu ay da klomenle denicez onumuzdeki ay asilama dedi doktor.bence baska bir doktora daha gorun.
yok cnm tıkanık degıl sukur dr tüplerin açık ancak rahmın dar dedı TşeklındeymısFilmimde hicbirsey gorunmuyoe ki. Simdi gittigim doktorda ayni seyi soyledi.iyi cekilmemis film.ama eve gittigimde atarim istersen.sende de mi tikaniklik var
benım fılımmı ıyı cekılmemıs cnm belkı ben rsmı cekemedımFilmimde hicbirsey gorunmuyoe ki. Simdi gittigim doktorda ayni seyi soyledi.iyi cekilmemis film.ama eve gittigimde atarim istersen.sende de mi tikaniklik var
Merhaba benimde rahim ağzı darmış tikaliymis çok az kısmı açık dedi doktor ve anestezisiz olduğu icin çekemedi sende durum ne oldu halledebildin mi lütfen beni bilgilendirArkadaslar ben hsg filmi cektirdim.tek tupum tikaliymis ve rahim agzi darligi varmis.doktor cok zor cekebildim filmi iyiki anestezili cektirmissin yoksa dayanamazdin dedi.rahim agzi darligi hamile kalmaya engelmis spermler gecemeyebilirmis.bu sekilde olan arkadaslar var mi
Merhaba bende aynı durumdayım dar olduğu için hiç çekemedi doktor bide anestezisizdi ameliyatla açıyorlarmış sanırım siz ne yaptınız acaba bilgi verirseniz cok mutlu olurummerhaba cnm malesef benımde dar cıktı 5 gun once hsg de ortaya cıktı dr bu ay deneyın tutmaz ıse onumuzdekı ay asılama yapaalım dedı oda olmaz ıse rahım agzı genıseletme amelıyatı olacam sende durum nedır
baha uzun olmuş bunu yazalı hamile kalabildiniz mi aşılama yapıldı mı bende aynı durumdayım hem darlık sözkonusu hemde t şeklindeymiş bu ay aşılama yapılacak ama ondanda korkuyorum darlık yüzünden aşılama sırasında çok acı verirmi bilemiyorum hsg baya zordu yapamadı dr sonraki ay anestezi altında çekildi dayanamamıştımyok cnm tıkanık degıl sukur dr tüplerin açık ancak rahmın dar dedı Tşeklındeymıs
baha uzun olmuş bunu yazalı hamile kalabildiniz mi aşılama yapıldı mı bende aynı durumdayım hem darlık sözkonusu hemde t şeklindeymiş bu ay aşılama yapılacak ama ondanda korkuyorum darlık yüzünden aşılama sırasında çok acı verirmi bilemiyorum hsg baya zordu yapamadı dr sonraki ay anestezi altında çekildi dayanamamıştım
aşılamanın mı ilki olmadı ne almıştın ki acaba kas gevşetici hatırlıyor musunCanım bnmde dardı ama doktorum kas gevşetici önerdi hsg yapılacağı zaman akşam bi tane yatmadan önce bide sabah kalktığımda hsg yı çektirmeden 30-40 dkka önce yani toplamda iki adet ve hiç ağrım olmadı aşılama yapılacağı zaman dar diye ilki yapılamadı ikinciye kas gevşetici ile çok rahat oldu katater girmezken giriverdi aklınızda bulunsun bence
Canım rahim ağzı sorunun varmış şuan durumun nedir hamile kaldin miyok cnm tıkanık degıl sukur dr tüplerin açık ancak rahmın dar dedı Tşeklındeymıs
Canım rahim ağzı darligin varmıştı hamile kalabildin miCanım bnmde dardı ama doktorum kas gevşetici önerdi hsg yapılacağı zaman akşam bi tane yatmadan önce bide sabah kalktığımda hsg yı çektirmeden 30-40 dkka önce yani toplamda iki adet ve hiç ağrım olmadı aşılama yapılacağı zaman dar diye ilki yapılamadı ikinciye kas gevşetici ile çok rahat oldu katater girmezken giriverdi aklınızda bulunsun bence
Son durmunuz nedirMerhaba benimde rahim ağzı darmış tikaliymis çok az kısmı açık dedi doktor ve anestezisiz olduğu icin çekemedi sende durum ne oldu halledebildin mi lütfen beni bilgilendir