rahım agzı gebelıgı yanı dıs gebelık gecırıpte sonra hamıle kalan varmı yardım lutfen

goztepe

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2014
171
34
18
Merhaba arkadaslar ben ılk evlendıgım sene hamıle kaldım fakat cok yenı evlıyım dıye ıkı aylık evlıydım aldırdım uzerınden zaman gectı artık bebek dusunuyoruz bundan 3 ay once yanı nısanda hamıle kaldım fakat rahım agzı gebelıgıymıs hemen aldılar psıkolojım okadar bozuldukı. Dr um problem yok hamıle kalabılıyorsun bu bır nevı dıs gebelık her kadında bu rısk vardır dedı.bana ılk adetınden sonra korunmayı bırak dedı. Nısanın 3unde operasyona gırdım ılk adetımı mayısta oldum.sonra hazıranda oldum sımdıde temuzda oldum korunmuyorum ama bebıs yok sızce cokmu erken daha.boyle dıs gebelık gecırıpte nezaman hamıle kalabıldınız

Canım geçmiş olsun bende senin gibi rahim ağzı gebelik yani kornual gebelik geçirdim 8 temmuzda iğne vuruldum şimdi düşmesini bekliyorum gerçekten zorbi süreç allah yardımcımız olsun bende senin gibi şeyler düşünüyorum rabbim bidaha yaşatmasin inş

Servıkal gebelık dıye bılıyorum ama bor cok adı vardır belkı bız sımdı saglıklıyız demı yanı cocugumuz olabılıyor her kadının rıskı bu demı her kadında olabılır yanı.bana dr um boyle dedı ama artık psıkolojım okadfar coktukı sankı cocugum olmucak gıbı gelıoç

Rabbim inşallah tekrar sağlıklı gebe kalmamızı nasip eder inş bir çok kişi tanıyorum sonradan sağlıklı gebelik yaşadılar inş bizimde olur sıkma canını dünya yüzünde rızkı olursa gelir inş ben yeni yeni toparlanmaya çalışıyorum bakalım mevla neyler neylerse güzel eyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…