Gazelli Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2012 61 0 36 Ankara 9 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Gazelli #1 Merhaba arkadaşlar benim size bir sorum olacaktı.saçma bir soru olack ama daha önceden böyle bişey duymuştum.Aşı olmadan önce Dr. herhangi bir test uygularmı??bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen??
Merhaba arkadaşlar benim size bir sorum olacaktı.saçma bir soru olack ama daha önceden böyle bişey duymuştum.Aşı olmadan önce Dr. herhangi bir test uygularmı??bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen??
S sonbahar99 Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2011 38 0 46 İstanbul 10 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Gazelli #2 ben daha yeni vuruldum bir doktorun muayenehanesinde birşey istemedi ama bazı hastaneler smear testi istiyor yani aradıklarım öyle söyledi.
ben daha yeni vuruldum bir doktorun muayenehanesinde birşey istemedi ama bazı hastaneler smear testi istiyor yani aradıklarım öyle söyledi.
Gazelli Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2012 61 0 36 Ankara 10 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Gazelli #3 sonbahar99 .!.: ben daha yeni vuruldum bir doktorun muayenehanesinde birşey istemedi ama bazı hastaneler smear testi istiyor yani aradıklarım öyle söyledi. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim=)peki ayıp olmazsa bir sorum daha olacaktı aşı vurmadan önce herhangi bir muayene söz konusu oldumu sizde?
sonbahar99 .!.: ben daha yeni vuruldum bir doktorun muayenehanesinde birşey istemedi ama bazı hastaneler smear testi istiyor yani aradıklarım öyle söyledi. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim=)peki ayıp olmazsa bir sorum daha olacaktı aşı vurmadan önce herhangi bir muayene söz konusu oldumu sizde?
H hazal_diren lafa bakarım laf mı diye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2008 4.086 613 448 10 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Gazelli #4 ben 2. doz aşımı oldum. öncesinde muayene yapılmıyor.
Gazelli Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2012 61 0 36 Ankara 10 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Gazelli #5 micra .!.: ben 2. doz aşımı oldum. öncesinde muayene yapılmıyor.[/QUOT çook teşekkür ederim=) Genişletmek için tıkla...
micra .!.: ben 2. doz aşımı oldum. öncesinde muayene yapılmıyor.[/QUOT çook teşekkür ederim=) Genişletmek için tıkla...