Rahim ağzı kanseri

suskunhayat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2022
9
1
1
45
Merhaba 56 yasindaki anneme maalesef rahim ağzı kanseri evre 3 teşhisi konuldu.Yüksek evre olan veya çevresinde yaşayan ve atlatan varsa bilgi verebilirmi.

Ablamda atlattı çok şükür şimdi sıkıntı yok. Sanırım aynı evredeydi. Şimdi senede bir kontrolleri var. İnş annenizde sıkıntısz atlatacak. Neyse ki tedavisi olan bir rahatsızlık. Geçmiş olsun.

Benim kuzenim yakalandi 35 yasindaydi sanirim evre bilmiyorum ama ileriydi lenflere de gecmisti ameliyatlar tedaviler zor bir surec atlatti su an temiz darisi anneciginize olsun tez zamanda sorunsuz bitsin

Benim kuzenim yakalandi 35 yasindaydi sanirim evre bilmiyorum ama ileriydi lenflere de gecmisti ameliyatlar tedaviler zor bir surec atlatti su an temiz darisi anneciginize olsun tez zamanda sorunsuz bitsin gitsin
Tesekkur ederim.Kac yil oldu acaba.Şu anda durumu nasil.Basta agrilari falan oldumu

Tesekkur ederim.Kac yil oldu acaba.Şu anda durumu nasil.Basta agrilari falan oldumu
3 oldu sanırım keşfetme aşamasında ağrı olmamış zaten tesadüfen çıkmıştı tüp bebek yapılmıştı olmayınca doktor değiştirdiler yeni doktorun ilk muayenede rahim ağzında yara var bebeği bırakalım şimdi demişti ağrı sızı değil ama ilişkide kanama oluyordu ben nasılsa doktor kontrolündeyim bir şey olmaz diye düşündüm demişti meğerse en önemli göstergelerden biriymiş ameliyat ve kemoterapide biraz zorlandığını hatırlıyorum sadece üzmemek hatırlatmamak adına bir şey sormuyoruz kendisi ne kadar, ne zaman anlatmak isterse anlatıyor

3 oldu sanırım keşfetme aşamasında ağrı olmamış zaten tesadüfen çıkmıştı tüp bebek yapılmıştı olmayınca doktor değiştirdiler yeni doktorun ilk muayenede rahim ağzında yara var bebeği bırakalım şimdi demişti ağrı sızı değil ama ilişkide kanama oluyordu ben nasılsa doktor kontrolündeyim bir şey olmaz diye düşündüm demişti meğerse en önemli göstergelerden biriymiş ameliyat ve kemoterapide biraz zorlandığını hatırlıyorum sadece üzmemek hatırlatmamak adına bir şey sormuyoruz kendisi ne kadar, ne zaman anlatmak isterse anlatıyor
tesekkur ederim sizede gecmis olsun

Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin

Annem de 58 yaşında idi bu hastalıkla tanıştık maalesef.. Üstelik benim annem obez ama doktor ameliyat olması çok riskli her şey olabilir desende ameliyat olması en doğru olanı dedi... 2021 kasın ayında ameliyat oldu rahim yumurtalık ve lenfler alındı... yoğun bakımda 4 gece kaldı yaklaşık bir ay bizlerin Desteğiyle oturdu kalktı ama çok şükür rabbime şuan hayatta ve tahlilleri temiz çıktı... Rabbim tekrarını yaşatmasın... Anneniz deen kısa sürede sağlığına kavuşşun inşallah..

Çok çok dua edin dua isteyin

Back
X