- 2 Mayıs 2022
- 9
- 1
- 1
- 45
- Konu Sahibi suskunhayat
Merhaba 56 yasindaki anneme maalesef rahim ağzı kanseri evre 3 teşhisi konuldu.Yüksek evre olan veya çevresinde yaşayan ve atlatan varsa bilgi verebilirmi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim Şafi İsmi İle Şifa Versin kuzumMerhaba 56 yasindaki anneme maalesef rahim ağzı kanseri evre 3 teşhisi konuldu.Yüksek evre olan veya çevresinde yaşayan ve atlatan varsa bilgi verebilirmi.
Rahim ağzı kanseri kanserler arasında en kolay atlatilani diye biliyorum. Muhtemelen rahmini alırlar. Geçmiş olsunMerhaba 56 yasindaki anneme maalesef rahim ağzı kanseri evre 3 teşhisi konuldu.Yüksek evre olan veya çevresinde yaşayan ve atlatan varsa bilgi verebilirmi.
Benim kuzenim yakalandi 35 yasindaydi sanirim evre bilmiyorum ama ileriydi lenflere de gecmisti ameliyatlar tedaviler zor bir surec atlatti su an temiz darisi anneciginize olsun tez zamanda sorunsuz bitsin
Tesekkur ederim.Kac yil oldu acaba.Şu anda durumu nasil.Basta agrilari falan oldumuBenim kuzenim yakalandi 35 yasindaydi sanirim evre bilmiyorum ama ileriydi lenflere de gecmisti ameliyatlar tedaviler zor bir surec atlatti su an temiz darisi anneciginize olsun tez zamanda sorunsuz bitsin gitsin
Merhaba 56 yasindaki anneme maalesef rahim ağzı kanseri evre 3 teşhisi konuldu.Yüksek evre olan veya çevresinde yaşayan ve atlatan varsa bilgi verebilirmi.
3 oldu sanırım keşfetme aşamasında ağrı olmamış zaten tesadüfen çıkmıştı tüp bebek yapılmıştı olmayınca doktor değiştirdiler yeni doktorun ilk muayenede rahim ağzında yara var bebeği bırakalım şimdi demişti ağrı sızı değil ama ilişkide kanama oluyordu ben nasılsa doktor kontrolündeyim bir şey olmaz diye düşündüm demişti meğerse en önemli göstergelerden biriymiş ameliyat ve kemoterapide biraz zorlandığını hatırlıyorum sadece üzmemek hatırlatmamak adına bir şey sormuyoruz kendisi ne kadar, ne zaman anlatmak isterse anlatıyorTesekkur ederim.Kac yil oldu acaba.Şu anda durumu nasil.Basta agrilari falan oldumu
tesekkur ederim sizede gecmis olsun3 oldu sanırım keşfetme aşamasında ağrı olmamış zaten tesadüfen çıkmıştı tüp bebek yapılmıştı olmayınca doktor değiştirdiler yeni doktorun ilk muayenede rahim ağzında yara var bebeği bırakalım şimdi demişti ağrı sızı değil ama ilişkide kanama oluyordu ben nasılsa doktor kontrolündeyim bir şey olmaz diye düşündüm demişti meğerse en önemli göstergelerden biriymiş ameliyat ve kemoterapide biraz zorlandığını hatırlıyorum sadece üzmemek hatırlatmamak adına bir şey sormuyoruz kendisi ne kadar, ne zaman anlatmak isterse anlatıyor