Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
29.5Sizinkaç
İğne ve fitil kullanıyor msn canım . Belirtin var mı peki rahim ağzı yetmezliğine işaret edenBende inş 30 lu haftaları görürüm diyorum
İnşallah vaktinde doğurursunBende inş 30 lu haftaları görürüm diyorum
Fitil kullanamıyorum bende kanama yapıyor Protestan fitil maalesef sadece haftada bir proluton iğne. Magnezyum ve adalat kullanıyorum senİğne ve fitil kullanıyor msn canım . Belirtin var mı peki rahim ağzı yetmezliğine işaret eden
İnşallah sizdeİnşallah vaktinde doğurursun![]()
Bana 1 kutu progestan ,bir tanede proluton iğne verdi bitti . Hafta içi kontrole gitcem . Bu zamana kadar hiç sıkıntım yoktu olmadıda çok şükür inşallah olmazdaFitil kullanamıyorum bende kanama yapıyor Protestan fitil maalesef sadece haftada bir proluton iğne. Magnezyum ve adalat kullanıyorum sen
Korkma canım Allah büyük bol dua etBelirti nasıl olur bilmiyorum ki ben 13 . Haftaya kadar kanama yaşadım
Doktorlar moral bozmak için yaratılmış sankiMerhaba ben 21+6 dayım dün detaylı ultrason da rahim ağzının 30mm olduğunu söyledi doktor panik yapma ama doktorun kontrol etmesi gerekiyor dedi. Bu zamana kadar hiç bir şey yoktu hiç kanamam da olmadı. Hatta kaç ülkeye gittim gezdim tatil yaptım tam zamanlı çalıştım ama şimdi korkmaya başladım![]()
Yok canım ben işte 4. Aya gelene kadar kanama yaşadım hep riskliydi birde 24 ve 28. Haftada ciğer geliştirici yapıldıBana 1 kutu progestan ,bir tanede proluton iğne verdi bitti . Hafta içi kontrole gitcem . Bu zamana kadar hiç sıkıntım yoktu olmadıda çok şükür inşallah olmazdadaha özele 4 aylıkken gittim herşey normalken rahim ağzın herşeyin normal derken , 5.ayda birden rahim ağzı yetmezliği çıkıyor
İnşallah hayırlısı benim birde plesenta aşağıdaydı kanama ondan da olur MuşKorkma canım Allah büyük bol dua etinşallah vaktinde doğar
![]()
Görümcemde sizinle aynı durumdaydı iğneyle maşallah vaktinde doğurdu . Ağrısı ve kanaması çok oldu ama çok şükür ki zsmanında doğurdu . İçini ferah tut hepimizin kafası şuan bu meseleyle meşgul ve sürekli düşünüp üzülüyoruz acaba erken doğarmı diye . Dua etmekten başka bişey gelmez eldenİnşallah hayırlısı benim birde plesenta aşağıdaydı kanama ondan da olur Muş
Canım ciğer geliştirici iğneyle bebek erken doğsa bile sorun ortadan kalkıyor mu acabaYok canım ben işte 4. Aya gelene kadar kanama yaşadım hep riskliydi birde 24 ve 28. Haftada ciğer geliştirici yapıldı
Erken doğarsa solunum problemi olmuyormuş ama tatbiki belli olmaz internet TEM araştırdığım kadarıyla iyi birsey eğer 32. Haftada inşallah doğmaz da yine yapılacakC
Canım ciğer geliştirici iğneyle bebek erken doğsa bile sorun ortadan kalkıyor mu acaba![]()
Evet doğru söylüyorsunuz inşallah hepimiz zamanında ce sağlıklı bir şekilde doğum yaparızGörümcemde sizinle aynı durumdaydı iğneyle maşallah vaktinde doğurdu . Ağrısı ve kanaması çok oldu ama çok şükür ki zsmanında doğurdu . İçini ferah tut hepimizin kafası şuan bu meseleyle meşgul ve sürekli düşünüp üzülüyoruz acaba erken doğarmı diye . Dua etmekten başka bişey gelmez eldenbirbirimize dua edelim inşallah
![]()