arkadaşlar doktor bende çok olmasa da ufak bir yaran var ,buna bağlı olarak gebelik oluşmuyor olabilir dedi.şimdi benim internetten okuduklarıma göre dondurma daha iyi oluyormuş.ben bu ay da hasta olursam yaptırmayı düşünüyorum.yanlız biraz korkum var her doktor bunu yapabilir mi?sonrasında neler yapılıyor ve hayatı olumsuz etkileyen durumlar oluyor mu?çok sordum di mi :) şimdiden sağolun
bende de vardı ve dondurmuştum. bi seferlik birşey, birkaç saniye sürdü. ama sonrasında oradaki hücreler yenilendiği için baya bir akıntım oldu, akıntı gibi değil de hücre yenilenmesi gibi. 1 haftaya yakın sürüyor. aradan birkaç yıl geçti, şimdi 15 haftalık hamileyim zaten. bir önceki gittiğim dr un yaradan hiç bahsetmedi geçmiş demek ki ama korkmana gerek yok. çok kolay.
bende de vardı ve dondurmuştum. bi seferlik birşey, birkaç saniye sürdü. ama sonrasında oradaki hücreler yenilendiği için baya bir akıntım oldu, akıntı gibi değil de hücre yenilenmesi gibi. 1 haftaya yakın sürüyor. aradan birkaç yıl geçti, şimdi 15 haftalık hamileyim zaten. bir önceki gittiğim dr un yaradan hiç bahsetmedi geçmiş demek ki ama korkmana gerek yok. çok kolay.