Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlaç kullandım sadece enfeksiyonu götürdü. Doktor engel değil dedi ama 9 aydır gebe kalamadım . Yakma konusunda teredüt yaşıyorum çünkü doğum yapmayan biri için kanaları hepsini yakma işlemi kapayanilir
İlaç kullandım sadece enfeksiyonu götürdü. Doktor engel değil dedi ama 9 aydır gebe kalamadım . Yakma konusunda teredüt yaşıyorum çünkü doğum yapmayan biri için kanaları hepsini yakma işlemi kapayanilir
Tam detay bilmiyorum ama yara kesinlikle geçmiyorsa yakılmalı biliyorum. Daha büyük enfeksiyonlar kapılabilir diye sanırım. Çünkü gebe kalınca rahim büyüyecek kapanmamış yarayla büyürse çok kanama enfeksiyon da yapar bence.
Bende de rahim ağzı yarası var ben engel değil diye biliyorum çünkü doğum yapmamış kadınların yarasını yakmayı tercih etmiyor doktorlar. Eğer hamile kalmak isterse diye. Akıntınız var mı acaba?
Bende de rahim ağzı yarası var ben engel değil diye biliyorum çünkü doğum yapmamış kadınların yarasını yakmayı tercih etmiyor doktorlar. Eğer hamile kalmak isterse diye. Akıntınız var mı acaba?