• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim agzi yarasi

eylulll25

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
25
0
16
İstanbul
Merhaba 4-5 ay once rahim filmi cektirdim filmi ceken doktor rahim ahzinda yara oldugunu soyledin. Kadim dogum uzmanina gittim fitil ve antibiyotik verdi tam dork kutu kullandim her gittigimdede farkli bi ilac verdi kanuni sultan suleyman hastenesinde ancak kullandigim tum ilaclara ragmen gecmedi bende doktora gitmekten vazgectim. Neyse gecen gun esimle iliskiye girdikten sonra benden pembemsi bi su geldi iki gundurde kahverengi pembe akinti oluyo ve adet sanvisina benzer agrim var. Bu yarayi tedavi ettirmek istiyorum ama dogru doktor kimdir bi fikrim yok kucukcekmece de oturuyorum. Rahim agzi yarasi donduran yada yaktiran arkadaslardan yardim istiyorm nerde yaptirdiniz memnun kaldinizmi ozelde yaptirdiysaniz nekadar odediniz tesekkur ederim

ben 7sene önce dondurttum özel hastanede ozaman 100liraydı
istanbul hospıtalda sanada yakın ikitellide hastane doktorumda kamer tezer özerdi,
sonrasında hiç bir şikayetim olmadı bugüne kadar,
bundan sonrada olmaz inşALLAH...

Aci duydunmu peki zor bi islemmi

tedavi uygulanırken çok hissetmedim çok hafif acı oldu,eve geldikten sonra o gun karın ağrım oldu okadar
sonrasında bi şikayetim olmadı,
bu işlemden sonra 1ay ilişki yasak oluyor ve sonrasındada hamıle kalma oranı çok yüksek,
ben hemen hamile kalmıştım,

yara bende de var ama doktor ne yakalım nede donduralım dedi
kafam karıştı şimdi:44:

canım yaranın boyutuna göre sanırım, benim çevremdede ilaçla tedavi olanlar vardı,
doktor bilir canım onu:34:

sanırım öyle
çünkü atlayacak bi dr degil
gerçi ilaçlarımı yazmıştı
burdaki arkadaşlar yakma donma diyince kendimi eksik hissettim:9::9:

Back
X