Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam olarak emin değilim ama benim vardı sanırım ve kullandımRahim ağzı yetmezliği sınırda olup progestan ve iğne kullanan var mı acaba
Faydasını gördünüzmü acaba bunlarınTam olarak emin değilim ama benim vardı sanırım ve kullandım
Hayır görmedim bi dahaki hamileliğimde diktirmeyi düşünüyorumFaydasını gördünüzmü acaba bunların
Anladım canımHayır görmedim bi dahaki hamileliğimde diktirmeyi düşünüyorum
Pişman olduğum şey keşke o zaman yaptırsaydım bazı şeylere geç kalmamak gerekiyorAnladım canım
Hayırlısı buymuş canım üzülmePişman olduğum şey keşke o zaman yaptırsaydım bazı şeylere geç kalmamak gerekiyor
Muayenede bilmişlerdi beni 20+5 günlükkenNasıl anlaşılıyor bu yetmezlik önceden bilinebilirmi
Karindan ulturasonlami ben doktoruma aormasam bile bakıyordur degilmiMuayenede bilmişlerdi beni 20+5 günlükken![]()
Tabikide bakıyor , ilerleyen zamanda çocuk büyüdükçe belli olur o zaman . Korkmayın bana sınırda dedi ,cuma gittim bi sorun yok dediKarindan ulturasonlami ben doktoruma aormasam bile bakıyordur degilmi
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattinizTabikide bakıyor , ilerleyen zamanda çocuk büyüdükçe belli olur o zaman . Korkmayın bana sınırda dedi ,cuma gittim bi sorun yok dedi
Rica ederimÇok teşekkür ederim içimi rahatlattiniz
Ahhh ahh sormayın yıllar sonra gelen mucize olunca insan tedirgin oluyor işte Allah korusun hepimiziRica ederimKorkmayın öyle bişey olsa bile ilacı var iğnesi var
![]()
Bende mucizeme yıllar sonra kavuştumAhhh ahh sormayın yıllar sonra gelen mucize olunca insan tedirgin oluyor işte Allah korusun hepimizi
Maşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsinBende mucizeme yıllar sonra kavuştumkorkmayın Rabbim koruyor
bugün geldim doktordan bir sıkıntı yok dedi çok şükür bi fitil yazdı sıkıntı olmaması için
1 ay öncesi korkuttular beni erken doğum olur düşük yaparsın dediler rahim ağzı sınırda dediler yüreğim ağzımda gezdim hep . Çok şükür bi iğne 1 kutu fitil sorunu çözdü
![]()
Amin canımMaşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Benim 15 yıl sonra oldu inşallah kucagimada alırım hayırlısıyla
Benim randevuda cuma günü bir ay oldu gormeyeli inşallah sorun yoktur bu arada hala midem bulanıyor kusuyorum galiba doğuma kadar devam edecek çünkü annemde benim gibiymis ona çekmişim
Çok teşekkür ederim aynen çok merak ediyorum bir aydır görmüyorum içerde neler oluyor bilmiyorum inşallah iyidirAmin canımYaa çok sevindim inanın ne güzel Rabbim 15 sene sonra nasip etmiş
bende yıllar sonra diyorum ama benim ki hiç bişeymiş
3 sene kendimi harap edince bana 30 yıl gibi geldi o 3 sene
Rabbim bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
korkmayın bebiş içerde büyüyor keyfi yerinde
kanamanız ,ağrınız ,akıntınızda değişiklik falan yoksa sıkıntı yoktur emin olun
mide yanması normal bendede olmuştu zamanla geçti ama sizde geçmezse mide şurubu isteyin doktorunuzdan
benimde ilk hamileliğim olunca deli gibi doktora gitmek isterdim
hepte korkarak giderdim acaba kötü bişey duyar mym diye bebekte yada bende bi sorun varmı diye
ama şimdi doktor çağırsada çok sık gitmiyom
ilk zamanlar çok gidince hevesimi almışım
![]()
Amin inşallah canımÇok teşekkür ederim aynen çok merak ediyorum bir aydır görmüyorum içerde neler oluyor bilmiyorum inşallah iyidir
Kanamam lekelenme vs biseyim yok ama.iste gelse bana sor rahat olamıyorum
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin anne olmayı hakeden herkese