Rahim ağzı yetmezliği

Esra0909

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2020
11
1
6
40
Merhaba sevgili hanımlar
1 Hafta önce 15 haftalık bebeğimi kaybettim. Tüp bebek tedavisine başlamak üzereyken mucize gibi girdi hayatımıza fakat serklaj yüzünden bebeğimi kaybettim. Sabah hunileşme var dedi doktor üniversiteye sevk etti gün aldık gidelim derken kontrol olduğumun akşamına normal doğum gibi suyum geldi ve bebek düştü sonrası kürtaj.Benim gibi yaşayan varsa aranızda ne kadar süre Sonra Hamile kaldınız psikolojik olarak yıkılmış duru dayım çünkü benim sol tüpü yok ve eşimin sperm hareketlilikleri çok düşüktü ama buna rağmen Hamile kalmıştım bundan sonra tekrar Hamile kalır mıyım hiç bilmiyorum

bende boş gebelikten kurtaj oldum.1.adetimi oldum 2.adetimi bekliyorum 1 hafta sonra gelecek beklenmeyenn. bakalım inşallah gelmez.

Allah yardımcınız olsun çok geçmiş olsun konu hakkında bilgim yok inşallah ikinci mucizenizi tez zamanda yaşarsınız

İnşallah tez zamanda güzel haberler alırsınız peki doktor size ne kadar korunun dedi benim doktor 6 ay dedi bize

Canim seni etiketledigim yerde bu sorunu yaşayan bir suru kadin var bende bunlardan biriyim orda daha iyi yardimci oluruz sorularina

Back
X