Rahim ağzı yetmezliği

Kisalma yani rahim ağzınin kisalmasi
gecmis olsun suan bende 16 haftalik hamileykm,bebek aşagi inmiş dedi. Sanirim bahsettigi rahim kisalmasi oluyor,sizinde mi bebek aşagiya inmisti? Pruloton igne verdi o da dikişle ayni etki dedi. Siz sanirim 22. haftada dikiş attrdiniz,gec olmuyor degilmi bazi yerlerde oyle seyler okudumda. Hani olurda bana da sonradan atmak isterse

gecmis olsun suan bende 16 haftalik hamileykm,bebek aşagi inmiş dedi. Sanirim bahsettigi rahim kisalmasi oluyor,sizinde mi bebek aşagiya inmisti? Pruloton igne verdi o da dikişle ayni etki dedi. Siz sanirim 22. haftada dikiş attrdiniz,gec olmuyor degilmi bazi yerlerde oyle seyler okudumda. Hani olurda bana da sonradan atmak isterse
Tesekkür ederim hayır aynı sey değil diye biliyorum ben

İnsallah bana hic asagı inmis demedi seninki galiba plasentanın asagıda olma durumu
Evet o da olabilir ben de bugün netye gezinirken denk geldim o duruma. Haftaya cuma kontrolum var o zaman netleşir artik. Olumlu bir sey olursa moral olmasi acisindan size de yazarim buraya 🙏

Ben 22. Genelik haftamda servikal serklaj yapıldı. Bebeğim şu anda 6 aylık 🙏 canınızı sıkmayın. Az da olsa içinizi rahatlatmak adına çektiğim videoyu izleyebilirsiniz youtube özgeöznurdalati tüm süreci anlatıyorum.Gelmiş geçmiş olsun çok...

Back
X