- 11 Ocak 2020
- 45
- 12
- 38
- Konu Sahibi Aysgl Arcn
İnşallah canımMaşallah inşallah sağ salim vakitlice gelir bebelerimiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımMaşallah inşallah sağ salim vakitlice gelir bebelerimiz
Kısalma nasıl oluyor yani ne demek canım bende 24 ünde gideceğim de kontroleBana geçen hafta 22 haftalıkken dikiş atıldı kısalma oldu cunku
Kasılma mi yazacaktın canımBana geçen hafta 22 haftalıkken dikiş atıldı kısalma oldu cunku
Kisalma yani rahim ağzınin kisalmasiKasılma mi yazacaktın canım
Hayırlı haberler insKısalma nasıl oluyor yani ne demek canım bende 24 ünde gideceğim de kontrole
Çok çok dikkat et kendine geçmiş olsunKisalma yani rahim ağzınin kisalmasi
Teşekkür ederim kontrole gidince yazarmisin ne durundasın diyeÇok çok dikkat et kendine geçmiş olsun
Yarin gideceğim inşallah yazarım sana canımTeşekkür ederim kontrole gidince yazarmisin ne durundasın diye
gecmis olsun suan bende 16 haftalik hamileykm,bebek aşagi inmiş dedi. Sanirim bahsettigi rahim kisalmasi oluyor,sizinde mi bebek aşagiya inmisti? Pruloton igne verdi o da dikişle ayni etki dedi. Siz sanirim 22. haftada dikiş attrdiniz,gec olmuyor degilmi bazi yerlerde oyle seyler okudumda. Hani olurda bana da sonradan atmak isterseKisalma yani rahim ağzınin kisalmasi
Tesekkür ederim hayır aynı sey değil diye biliyorum bengecmis olsun suan bende 16 haftalik hamileykm,bebek aşagi inmiş dedi. Sanirim bahsettigi rahim kisalmasi oluyor,sizinde mi bebek aşagiya inmisti? Pruloton igne verdi o da dikişle ayni etki dedi. Siz sanirim 22. haftada dikiş attrdiniz,gec olmuyor degilmi bazi yerlerde oyle seyler okudumda. Hani olurda bana da sonradan atmak isterse
Ben de zaten erken dogum riski var deyince o anki şokla anlayamadimTesekkür ederim hayır aynı sey değil diye biliyorum ben
İnsallah bana hic asagı inmis demedi seninki galiba plasentanın asagıda olma durumuBen de zaten erken dogum riski var deyince o anki şokla anlayamadimİnsallah saglikla kucagimiza aliriz ...
Evet o da olabilir ben de bugün netye gezinirken denk geldim o duruma. Haftaya cuma kontrolum var o zaman netleşir artik. Olumlu bir sey olursa moral olmasi acisindan size de yazarim burayaİnsallah bana hic asagı inmis demedi seninki galiba plasentanın asagıda olma durumu
Kontrole gittim hersey güzel bi sıkıntı yok canımTeşekkür ederim kontrole gidince yazarmisin ne durundasın diye
MasallahKontrole gittim hersey güzel bi sıkıntı yok canım