Rahim ağzında yara olupta hamile kalanlar lütfenn yardım istiyorumm

gzmre

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2012
57
0
16
Antalya
mrb kızlar benim rahim ağzında yaram var ve hamile kalmak istiyorum ama bi türlü olmuyoo bana yardım olur musunuz yarası olupta hamile kalanlardan ders almak istiyorum

Canım benim de vardı lazerle dondurma yöntemini uygulattırdım, 6 ay sonra falan korunmayı bırakıp hamile kaldım öncesinde istemediğimiz için olup olmayacağını bilmiyorum ama rahim ağzındaki yaranın hamileliği engellediğini okumuştum o yüzden biran önce tedavi ol öyle hamile kal.

canim bende yara varken hamileydim kurtajla sonlardirmak zorunda kalmistim 3 yil gecti aradan.dr yaran varken hamile kaldiysan smdi de kalabilirsin dedii ocaga kadar beklememi soledi eger olmazsa yarani donduruz testler yapariz dedi.hayirlisi allahtan hastalanmama 1 hafta var bakalom gelcek miii gelmicek mi :)

Canım ben de üç ay önce düşük yaptığımi öğrendim iki gün önce doktora gittiğimde rahim ağzında yara olduğu için olabileceğini ve dondurma işlemi yapılması gerektiğini söyledi. Yumurtalıklarımda falan problem olmadığını fakat yara olduğu sürece hamile kalmamın zor olacağını da söyledi. Hamile kalsam bile düşük ya da erken doğum riski oluyormuş. Ben de tedavi olduktan sonra düşünüyorum artık. Bu şekilde doğan bebeklerde akciğer iltihabı riski olduğunu da duydum.

Merhaba, benim enfeksiyon ve acı hissi şikayetiyle doktora gittiğim de hem enfeksiyon hem yara teşhisi kondu ama doktor fitil verdi bitince geleceksin dedi enfeksiyon temizlenmisti ama yara kapanmamış dedi tekrar ilaç tedavisi verdi bu sefer ki ilaç çubukla rahime enjekte ediyordum eger bu sefer de gecmezse yakma islemi yapariz dedi. ilaç bitince 3. Kontrole gidemedim ama sıkıntılarım gecmisti bende onemsemedim açıkçası. şimdi çok yeni hamileyim umarım geçmiştir umarım zararını görmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…