• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim bozukluğu

MELEK_84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
116
15
118
Arkadaşlar Merhaba,
ben 6 yıllık evliyim Bugüne kadar başımdan 3 düşük geçti ,araştırmalar sonucu bütün testlerim temiz çıkıyordu, hsg filmim kan pıhtılaşma, genetik demir vs. yapılan herşey normal çıktı hatta son kürtajımda bebek genetik araştırmaya gönderildi oda temiz çıktı. tüp bebek yaptırmayı düşünüyordumki ordaki dr lar filmimin zamanının geçtiğini ve hsg yi tekrarlamam gerektiğini söylediler hsg yi dün çektirdim ve dr rahimde bozukluklar olduğunu bunun düşükleri tetikleyebildiğini söyledi ama henüz kendi doktorumla görüşmedim benim durumumda olan ve bu durum ameliyatla düzelen varmıdır acaba? birde ameliyat olan arkadaşlar ameliyat nasıl oluyo kısaca bilgi verirseniz çok sevinirim...

merhaba,
1,5 yıldır çocuğumuz olmadı. 1. yıl sonunda doktora gittik 2 ay klomen kullandım yumurtlamam iyiydi fakat hamile kalamadım. HSG de rahmimin şekli Y olduğundan Yücel Karaman da operatif histeroskopi oldum. Şimdi Estrofem kullanıyorum ayrıca 1,5 dan sonra tedavim bitecek. Histeroskopi kolay ve kısa bir işlem sonrasında ağrım bile olmadı.Bu şekilde hamile kalsam büyük bir ihtimal düşükle sonuçlanacağını söyledi kadın doğum doktorum ve Yücel KARAMAN a yönlendirdi. Korkmana gerek yok yeterki doktoruna güven bu arada yücel bey biraz pahalı diğer yerlerde bu işlemi daha ucuza yaptırabilirsin ama bu tür amelyatlarda kendisi çok tecrubeli ben memnun kaldım karar senin ama çaresi olan bir şey için üzülmemize gerek yok düşük yaptığında bebeğini kaybettiğinde eminim çok daha fazla üzülmüşsündür. Buna da şükür ki en azında çaresi bir dert. tedavini ol gerisini Allah bilir.

Merak ediyorum bu şekilde olup hamile kaçıncı ayda kaldınız? Kaldıysanız eğer gebelik sürecini sağlıklı geçirdiniz mi?
Acil cevappppppp şimdiiiden çook teşekkürlerrr

Back