• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim çizdirme yaptıran varmı bende yaptrcamda

Hylhyl1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.495
658
123
2 tup bebek denemem oldu ilki duşukle sonuçlandı ikincisi dondurulmuşlarla denendi negatf çıktı

ben ilk tedavimde yaptırmıştım daha doğrusu yaptırmak zorunda kalmıştım polip tarzı temizlenmesi gereken birşeyler varmış rahimde doktorum yapmamız gerek ama üzülmeyin bunu yaparken rahimide çizeriz tutunma şansınız artar demişti bize kısmet olmadı çizdirsekte negatifi almıştık o zamanlar, ama şansını arttırıyor diyorlar

Peki nasıl ağrılımı oluyor nerden nasıl oluyor şuan da hamilemisiniz ne zaman önce yaptırdınız

Cnm benim pztesi yapıldı hiç ağrın falan olmuyor, uyuyup uyaniyorsun okadar...
Korkacak hiç bişey yok

Yumurta toplama gbi mi yoksa daha mı zor kanaman oldumu ya

Yumurta toplama gbi mi yoksa daha mı zor kanaman oldumu ya

yumurta toplama gibi ayrıca kanaman filan olmuyor hani çizmek terimini büyütme kafanda takılır düşersin de elin kolun sıyrılır ya aynı o hesap biraz tahriş edip yaralıyorlar tabi uyanınca extra bir acı ağrı yada kanama olmuyor. rahim yaralanınca vucüt bir hormon salgılarmış onu tedavi etmek için işte bu salgılanan hormon tutunma şansınıda arttırıyormuş aynı zamanda ben yaptırmak zorunda kalmıştım daha ilk tedavimde ama doktorumun dediğine göre sürekli sebebsiz yere negatif alan insanlara yapılıyormuş. ben şuan hamileyim fakat bu çizdirme işlemi ilk transferdeydi ben 3. sünde hamiş kaldım. yara iyileşince etkisi kayboluyordur sanırım

Ben ilk tup bebekte hamile kaldım duşukle sonuçlandı ikincisi donmuşlarla denendi negatf oldu şimdi de doktorumla konuştuk hem rahim içine bakmş oluruz hemde şans artar diye duşunduk

Back
X