• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim de perde olanlar buraya..!

Ben rahim perdesi icin histeroskopi oldum ve perde alındı.. Perde hamileliğe engel değildir çünkü ben bir gebelik geçirdim fakat gebeliğin devamı icin sıkıntılı süreçler yaratıyor.. Özellikle düşük ve erken dogum gibi.. Gecmiş olsun.. Bence hemen bu konuda uzman bir hekime gözükün çünkü her Dr bu ameliyat-ı yapamıyor..

Tşkler ilginiz için doktorum da engel değil dedi hsg den sonra karar vericek sanırım ameliyat yapmaz bir bölü üç dedi çünkü

Rica ederim gecmiş olsun tekrar.. Benimde 2cm di, ilk gebeliğim boş gebelikti kuretajla sonuçlanmıştı.. Prof. Dr. Faruk Buyru ameliyatımı yaptı. Kendi doktorum ona yonlendirdi cok başarılı olduğu icin. perde varken baska bir sebep aramayız dedi Faruk bey de.. buyuk ihtimalle Döllenme olsa düşük olacakmış.. Ben de gebelikte o streslere girmemek icin tereddut etmeden oldum. Çünkü ayni durumdaki arkadasım düşük stresleriyle cok uğraşmıştı.. Ama problemsiz gebelik geçirenlerde var.. Kişiden kişiye gore degisiyor.. Allah herkesin yardımcısı olsun ins..

Back
X