Rahim de perde ve bitmek bilmeyen tedavisi yardım lütfen....

cann_su

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
28
0
36
İstanbul
Arkadaşlar merhabalar geçen sen çektirdiğim hsg de rahimde perde olduğu tespit edildi 6 ay önce laporoskopi oldum tanı amaçlı çift rahimmi perdemi emin olmak istediler 3ay öncede hem histereskopi aynı andada laparotomi oldum kontroller hormon hapları,adeti düzene sokmak için doğum kontrol hapları sürekli doktora gidip geliyorum tam herşey bitti korunmayı bırakabilirm artık herhalde derken doktorum şimdi yine rahim filmi çektirceksin diyor çok sıkıldım artık öğrenmek istediğim rahim perdesi alındı bu hsg gerçekten 2. kez lazımmıdır birde ben radyomarda çektirmek itiyorum ağrısız ama doktorum ısrarla başka yere yönlendiriyor hayır burda çektirceksin diye kafam çok karıştı......

Arkadaşlar merhabalar geçen sen çektirdiğim hsg de rahimde perde olduğu tespit edildi 6 ay önce laporoskopi oldum tanı amaçlı çift rahimmi perdemi emin olmak istediler 3ay öncede hem histereskopi aynı andada laparotomi oldum kontroller hormon hapları,adeti düzene sokmak için doğum kontrol hapları sürekli doktora gidip geliyorum tam herşey bitti korunmayı bırakabilirm artık herhalde derken doktorum şimdi yine rahim filmi çektirceksin diyor çok sıkıldım artık öğrenmek istediğim rahim perdesi alındı bu hsg gerçekten 2. kez lazımmıdır birde ben radyomarda çektirmek itiyorum ağrısız ama doktorum ısrarla başka yere yönlendiriyor hayır burda çektirceksin diye kafam çok karıştı......

sa bu amlytlrdn bi süre snra tkrr rhm flmi istylr bu normlde özllkle şu hstndn çektrcn demesne bşy diyemcm karşk kaflrmzn sukunete ermesi duasyle

slm canım bende 1 ay önce laparoskopi ve histeroskopi oldum aynı seninki gibi çift rahimmi perdemi diye bakılmıştı perdeymiş aldılar onu,3 ay korun dedi hormon ilacı verdi 3 ay sonra tekrar çekilcekmiş rahim filmi..bakalım yapışıklık falan varmı diye,eğer düzeldiyse korunmayı bırakcam heralde yani umarım öyle olur

umutlu26 çok geçmiş olsun Allah inşallah yavrularımızı hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip eder ben çok uzun senelerdir uğraşıyorum bebek sahibi olmak için demekki her doktorun istediği bişey cevabın için teşekkür ediyorum...

gecmiş olsun kızlar ben birsey sormak istiyorum ilk olarak ben ocak6 kanal filmi çektirdim doktor kanalların tıkalı dedi rahimde perde var demedi kanal filminde çıkıyor sanırım siz öyle diyorsunuz benim doktorum özel di bi de 170 veriyordum her ay neden söylemedi yazılarınızı okuyunca onu sormak istedim neyse sonra subatın 1 gün aldım devlet hastanesinde laparoskopi oldum tek kanallım açıldı amaliyat sırasın da yapışıklıklar varmış onları ayırmışlar doktor rahimde perde oldugunu görünce onu da almiş ve siprel takmışlar 2 ay sonra çıkartıcaz ve bebek için tedaviye başlıcaz demişti bu iki ay 10 gün sonra dolacak rahimde perde olayı tekrarlıyor mu??? ben bunu hiç duymamıştım

canım öncelikle sanada çok geçmiş olsun perde doğuştan olan bir rahim anormalliği ameliyatla alındıktan sonra tekrarlamıyor banada ameliyattan sonra spral taktılar ama benimki ameliyattan 1hafta sonra çıkartıldı.

Back
X