S skryaordu Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2021 48 8 1 33 19 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi skryaordu #1 Merhaba hanımlar rahmi ters olan var mı aranızda tedavisi var mı
T temmuzekim Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Ocak 2021 5.671 En iyi cevaplar 1 4.888 123 31 19 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi skryaordu #2 skryaordu .!.: Merhaba hanımlar rahmi ters olan var mı aranızda tedavisi var mı Genişletmek için tıkla... Bu bir hastalık değil ki tedavisi olsun hiç duymadım en azından. yapısal bir durum
skryaordu .!.: Merhaba hanımlar rahmi ters olan var mı aranızda tedavisi var mı Genişletmek için tıkla... Bu bir hastalık değil ki tedavisi olsun hiç duymadım en azından. yapısal bir durum
B BitterCikilata Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Şubat 2017 25.846 93.098 598 34 19 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi skryaordu #3 skryaordu .!.: Merhaba hanımlar rahmi ters olan var mı aranızda tedavisi var mı Genişletmek için tıkla... Bnde bugün öğrendim ters olduğunu 2 doğum yaptım ilk duyunca bi şok yaşadım Dr bana kulağın kepçe düz olması gibi önemsiz bişey dedi
skryaordu .!.: Merhaba hanımlar rahmi ters olan var mı aranızda tedavisi var mı Genişletmek için tıkla... Bnde bugün öğrendim ters olduğunu 2 doğum yaptım ilk duyunca bi şok yaşadım Dr bana kulağın kepçe düz olması gibi önemsiz bişey dedi
S skryaordu Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2021 48 8 1 33 19 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi skryaordu #4 BitterCikilata .!.: Bnde bugün öğrendim ters olduğunu 2 doğum yaptım ilk duyunca bi şok yaşadım Dr bana kulağın kepçe düz olması gibi önemsiz bişey dedi Genişletmek için tıkla... İns canım ya bende bugün öğrendim asistan Dr dan bakalım yarın ki Dr ne diyecek
BitterCikilata .!.: Bnde bugün öğrendim ters olduğunu 2 doğum yaptım ilk duyunca bi şok yaşadım Dr bana kulağın kepçe düz olması gibi önemsiz bişey dedi Genişletmek için tıkla... İns canım ya bende bugün öğrendim asistan Dr dan bakalım yarın ki Dr ne diyecek