• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim duvarı 6.7 mm

SariPapatyacik

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
122
Puanlar
303
Arkadaşlar merhaba. Rahim duvarı 6.7 mmdi transferim iptal edildi. 4 transfer olmuştum biri pozitif kürtajla sonuçlandı biri kimyasal diğeri negatif. Bu transferlerde en fazla 8.6 mm olmuş kimisinde 7.7 mm. Bu ay yumurta 15 mmken 6.7ydi iptal edildi. Rahim duvarını kalınlaştırmak için ne yapılabilir önerisi olan var mı? Nar suyu demişler peyroni diye bi çaydan bahsetmişler ama hep eski yorumlar. Tavsiyesi olan deneyip işe yarayan tecrübesi olan paylaşabilir mi lütfen.

Peyroni ayvalı çay diye geçiyor onu da içmiştim ama nar suyu ve ahududu yaprağı çayı iyi gelmişti bana iptal oldu benimde tiroid yüzünden şimdi estrofem de kullanamıcam mecburen yine o şekilde kullanmaya devam edicem internetten sipariş etmiştim o çayı bi aktardan

Peyroni ayvalı çay diye geçiyor onu da içmiştim ama nar suyu ve ahududu yaprağı çayı iyi gelmişti bana iptal oldu benimde tiroid yüzünden şimdi estrofem de kullanamıcam mecburen yine o şekilde kullanmaya devam edicem internetten sipariş etmiştim o çayı bi aktardan
Denicem inşallah teşekkür ederim

Dogal siklüs denemek yerine neden ilaçlı siklüs tercih etmiyor doktorunuz acaba
Doğal siklusla pozitifim var başka nedenle kürtaj oldum. İlaçlı denediğimizde de rahim duvarı değişmedi aynı kalınlıkta oldu. Önümüzdeki ay tekrar doğal deneyeceğiz olmazsa ilaçlıya dönecek tekrar.

Doğal siklusla pozitifim var başka nedenle kürtaj oldum. İlaçlı denediğimizde de rahim duvarı değişmedi aynı kalınlıkta oldu. Önümüzdeki ay tekrar doğal deneyeceğiz olmazsa ilaçlıya dönecek tekrar.
Eminim çok yorucu eminim çok yıpratıcı hepimiz yaşıyoruz dilerimmrahim kalınlığın istenilen seviyeye gelir ve pozitif haberini yazarsın hepimiz için hep dua ediyorum rabbim bizleri sağlıkla sıhhatle en kısa zamanda yavrumuza kavuştursun

Ya bana aspirin verdiler çoğu kişi nar suyu içmeyin aspirin kullanırken diyor napacagımızıda şaşırdık
Aspirinide duymuştum ama bana doktor hiç vermedi ilaçlı yaparken coraspin vermişti. Ne gibi sakıncası oluyormuş nar suyuyla. Aspirin ve coraspin farklı mı

Ya bana aspirin verdiler çoğu kişi nar suyu içmeyin aspirin kullanırken diyor napacagımızıda şaşırdık
o zaman rahim masajını mutlaka yap. kandulandırıcj etkisiyle iyice besler.
veeee bomba tavsiyeyi veriyorum sana
oryantal yap. bol bol her fırsatta. hem moralin yerine gelir hem de doğru yapılan oryantal rahimi destekler😉

Benim de geneldd 7yi zor görüyordu. İki ay boyunca her gün bir bardak nar suyu içtim son transferde 9u geçtik, doktor bile şaşırdı 😁

o zaman rahim masajını mutlaka yap. kandulandırıcj etkisiyle iyice besler.
veeee bomba tavsiyeyi veriyorum sana
oryantal yap. bol bol her fırsatta. hem moralin yerine gelir hem de doğru yapılan oryantal rahimi destekler😉
Yaa çok teşekkür ederim transfere son 1 hafta oynamadığım kadar oryantal oynayacağım 😂❤️🙏

Benim de geneldd 7yi zor görüyordu. İki ay boyunca her gün bir bardak nar suyu içtim son transferde 9u geçtik, doktor bile şaşırdı 😁
Merhaba. Benim de rahim geçirmiş olduğum kürtaj ve histeroskopilerden sonra bir miktar ince kalıyor 8 in üstüne çıkmadı son transferlerde ve negatif sonuçlandı. Sizin incelik yapısal mıydı yoksa geçirdiğiniz operasyon var mıydı? Bir de ben de içmek istiyorum nar suyunu ama transfer süreci devam ederken de içtiniz mi ilaçlarla sıkıntı olur mu acaba, bir de kendiniz mi sıktınız hazır mı aldınız?

Ahududu yaprağı çayını nereden almıştınız her yerde yok sanırım

Back
X