• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim duvarı 6.7 mm

SariPapatyacik

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
187
61
298
Arkadaşlar merhaba. Rahim duvarı 6.7 mmdi transferim iptal edildi. 4 transfer olmuştum biri pozitif kürtajla sonuçlandı biri kimyasal diğeri negatif. Bu transferlerde en fazla 8.6 mm olmuş kimisinde 7.7 mm. Bu ay yumurta 15 mmken 6.7ydi iptal edildi. Rahim duvarını kalınlaştırmak için ne yapılabilir önerisi olan var mı? Nar suyu demişler peyroni diye bi çaydan bahsetmişler ama hep eski yorumlar. Tavsiyesi olan deneyip işe yarayan tecrübesi olan paylaşabilir mi lütfen.

Peyroni ayvalı çay diye geçiyor onu da içmiştim ama nar suyu ve ahududu yaprağı çayı iyi gelmişti bana iptal oldu benimde tiroid yüzünden şimdi estrofem de kullanamıcam mecburen yine o şekilde kullanmaya devam edicem internetten sipariş etmiştim o çayı bi aktardan

Peyroni ayvalı çay diye geçiyor onu da içmiştim ama nar suyu ve ahududu yaprağı çayı iyi gelmişti bana iptal oldu benimde tiroid yüzünden şimdi estrofem de kullanamıcam mecburen yine o şekilde kullanmaya devam edicem internetten sipariş etmiştim o çayı bi aktardan
Denicem inşallah teşekkür ederim

Back
X