• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim duvarı 6.7 mm

Merhaba. Benim de rahim geçirmiş olduğum kürtaj ve histeroskopilerden sonra bir miktar ince kalıyor 8 in üstüne çıkmadı son transferlerde ve negatif sonuçlandı. Sizin incelik yapısal mıydı yoksa geçirdiğiniz operasyon var mıydı? Bir de ben de içmek istiyorum nar suyunu ama transfer süreci devam ederken de içtiniz mi ilaçlarla sıkıntı olur mu acaba, bir de kendiniz mi sıktınız hazır mı aldınız?
İki kez histereskopi oldum ama onunla ilgili bir şey değil yapısal dedi doktorum.
Ben nar suyunu transfere kadar içtim ama transfer sonrası bırakmıştım. Marketlerde satılan organik 100% nar suyu olanlardan almıştım.

İki kez histereskopi oldum ama onunla ilgili bir şey değil yapısal dedi doktorum.
Ben nar suyunu transfere kadar içtim ama transfer sonrası bırakmıştım. Marketlerde satılan organik 100% nar suyu olanlardan almıştım.
Bende bu ay deneyeceğim inşallah fayda görürüm.

Ahududu yaprağı ve ayvalı çaydan da aldım nasıl bi sırayla kullanacağım şimdilik bilmiyorum ama 😅

Back
X