Rahim duvarı inceliği

Glcn19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2020
688
286
103
37
Merhaba hanımlar tüp bebek tedavisi için bir merkeze başvurdum rahim duvarı ince diye tedavi öncesinde nekadar kalınlaştığını görebilmek adına estrofem kullandırdı ilaç sonrası kalınlık 5.5 mm ile 5.6 mm arasi dr. Bana şans %30 hic gebelik olusmaz demiyorum bu durumda gebeligi elde ettigimiz hastalarimizda var ama duvarada toslayabiliriz ona göre başla birde emriyolar oluştuktan sonra tanısal histeroskopi yapilip ondan sonra transferi gerceklestirebiliriz dedi. Benim gibi olup tüp bebek tedavisinden olumlu sonuç alan varmı sabahtan beri aglamaktan helak oldum

Niye ağlıyorsun niye psikolojini bozup rahim duvarını daha da inceltiyorsun.Senin morelin ne kadar yüksek olursa hamile kalma şansında o kadar artıcak farkındamısın bunun?

Kızlar ben de bir dış gebelik iki düşük yaşadım hafif t rahim dediler laparoskopi ve histeroskopi oldum 15 Temmuz’da iki Ay geçti diye doktora gittim adetimin ilk gününden 12 gün geçmesine rağmen rahim duvarım 3.3 çıktı sonra dokuz gün estrofem kullandım 4.1 olmuş doktor ilaç çok etki etmemiş dedi adeti bekle gel yüksek doz hormon başlayalım dedi bu durum düzelir mi ya zamanla çok üzülüyorum artık

Back
X