- Konu Sahibi canannnnnn
arkadaşlar rahim duvarı ince olup hamile kalan varmı bu ciddi bişey mi bilginiz varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde ince bende aynı soruyu sordum forma bakarsan aynı başlık altında var,ayrıca sana bunu doktor mu söyledi ve ne dedi.hamile kalan elbetteki var ama biraz uğraştırmalı bir durum benim de öğrendiğimden beri moralim bozuk ama bekleyip göreceğiz cnm
bende 3 ay tedavi gördüm 2. ayda 15 gün nar suyu içtim birde hormon ilacı kullanıyordum rahim 8 mm idi bu ay ilacı kestim adet oldum diye gittim 3. günü az gelince doktor hamilesin dedi rahim zarıda 4-5 mm dedi ama tehlikeli mi düşük olabilirmi nasıl tuttu bende anlamadım
benimki GYNO PROGHNAVA idi hem östrojen hem progestan veriyordu vücuda
ben estrofem ve coaspirin kullandım ama 10 gün kadar adetim 3 gün gecikti adet günümde test yaptım negatif tabi.Bekleyeyim 2 gün sonra tekrar yapayım o zaman belki bir mucize olmuştur.Doktora telefonla sordum bekleme rahim filmini çektir dedi gebelik testi bile önermedi ancak ben biraz daha bekleyeceğim.Umarım güzel haberler veririm ümitlendim şimdi.
Evet ondan olabilirMerhaba kızlar bende arka arkaya düşük yaptım ilk oğlumda düşük tehdidiyle doğdu son düşüğümde rahim duvarı inceliği görüldü düşüklere sebep bumu acaba tedavi göreceğim ama merak ettim bilginiz var mı?