Rahim Duvarı İnceliği

benimde ince bende aynı soruyu sordum forma bakarsan aynı başlık altında var,ayrıca sana bunu doktor mu söyledi ve ne dedi.hamile kalan elbetteki var ama biraz uğraştırmalı bir durum benim de öğrendiğimden beri moralim bozuk ama bekleyip göreceğiz cnm

benimde ince bende aynı soruyu sordum forma bakarsan aynı başlık altında var,ayrıca sana bunu doktor mu söyledi ve ne dedi.hamile kalan elbetteki var ama biraz uğraştırmalı bir durum benim de öğrendiğimden beri moralim bozuk ama bekleyip göreceğiz cnm

yeni gördüm cevabını cnm
ben 2. günü gitmiştim ince demişti
13. günde gittim iyi dedi 10 mmymiş
Sorun yok gibi ama henüz bi gelişme de yok

ibrahim saracoglu 2 gun once acikladi

GUNDE 2 BARDAK NAR SUYUU icmeniz gerekiyomusssss

hocanin sitesinden inceleyin isterseniz
ama kesin cozum nar suyu diyooo
gecmis olsun
sifa olsunn insallah

bende 3 ay tedavi gördüm 2. ayda 15 gün nar suyu içtim birde hormon ilacı kullanıyordum rahim 8 mm idi bu ay ilacı kestim adet oldum diye gittim 3. günü az gelince doktor hamilesin dedi rahim zarıda 4-5 mm dedi ama tehlikeli mi düşük olabilirmi nasıl tuttu bende anlamadım

bende 3 ay tedavi gördüm 2. ayda 15 gün nar suyu içtim birde hormon ilacı kullanıyordum rahim 8 mm idi bu ay ilacı kestim adet oldum diye gittim 3. günü az gelince doktor hamilesin dedi rahim zarıda 4-5 mm dedi ama tehlikeli mi düşük olabilirmi nasıl tuttu bende anlamadım

merhaba,umarım hamileliğinde her şey yolundadır.Hormon ilacını bıraktıktan sonra hemen adet olabildin mi?Benimde incelik sorunum var maalesef bu ay estrofem kullandım 10 gün kalınlaşmadığı için bıraktım.Adet günüm 10.02 idi ancak gelen giden yok acaba ilaç gecikme mi yapıyor rahim filmi çektireceğim adet olmayı bekliyorum.Benimde en son 4,5 mm idi doktor hamile kalman imkansız dedi.

Hiçte imkansız değil canım Allah büyüktür benim doktorumda hamile kaldığımda bile bu incelikte nasıl oldu anlamadım dedi ama Allahtan ümit kesilmez Rabbim ol derse olur şartlar ne olursa olsun. Ben 3 ay kullandım 3 aydada hormon ilacı bittiği günün ertesi gün adet oldum çok güzel düzenledi ama benim normalde 7 gün sürüp ilaca başlamam gereken zamanda bitmediği için 8. gün hemen majezik içiyordum adeti kessin diye sen ne marka hormon kullanıyorsun

benimki GYNO PROGHNAVA idi hem östrojen hem progestan veriyordu vücuda

ben estrofem ve coaspirin kullandım ama 10 gün kadar adetim 3 gün gecikti adet günümde test yaptım negatif tabi.Bekleyeyim 2 gün sonra tekrar yapayım o zaman belki bir mucize olmuştur.Doktora telefonla sordum bekleme rahim filmini çektir dedi gebelik testi bile önermedi ancak ben biraz daha bekleyeceğim.Umarım güzel haberler veririm ümitlendim şimdi.

ben estrofem ve coaspirin kullandım ama 10 gün kadar adetim 3 gün gecikti adet günümde test yaptım negatif tabi.Bekleyeyim 2 gün sonra tekrar yapayım o zaman belki bir mucize olmuştur.Doktora telefonla sordum bekleme rahim filmini çektir dedi gebelik testi bile önermedi ancak ben biraz daha bekleyeceğim.Umarım güzel haberler veririm ümitlendim şimdi.

bende adet günüme 2 gün kala kan gelmeden hemen önce test yaptım negatifti sonrada tuvalette bayağı kan gördüm adet oldum testide boşu boşuna yapmışım dedim eşime adet olduğumu söyledim oda bu ayda olmadı dedi ama yinede içimde bir şüphe vardı eşime adet olup hamile olanda var dedim oda yok canım sen gene normal olmuşsundur dedi hakikaten yanılmadım

Merhaba kızlar bende arka arkaya düşük yaptım ilk oğlumda düşük tehdidiyle doğdu son düşüğümde rahim duvarı inceliği görüldü düşüklere sebep bumu acaba tedavi göreceğim ama merak ettim bilginiz var mı?

Hamile kalan duymadım bugün bende hastaneye gittim 1,5 olmuş hamile kalamazsin düşük olur zaten Dedi estrofem kullanıyordm faydaları etmemis

Back
X